Mens en Dier

De vogel is bevrijd: Twitterbaas Elon Musk ‘gaat permanente schorsingen terugdraaien’

Help door dit met je kennissen op je social media te delen!

Elon Musk is sinds donderdagavond eigenaar van Twitter. Meteen toen de overname ter waarde van 44 miljard dollar rond was, heeft de miljardair Twitter-topman Parag Agrawal ontslagen. Musk schreef daarna op Twitter: “De vogel is bevrijd.”

Ook de financiële topman Ned Segal, de hoogste juridische baas Vijaya Gadde en adviseur Sean Edgett mochten hun spullen pakken. Eén van hen zou fysiek het hoofdkantoor van Twitter zijn uitgewerkt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Niemand

Musk heeft aangekondigd van Twitter ‘een bastion voor de vrijheid van meningsuiting’ te willen maken. Hij gaat naar verluidt permanente schorsingen ongedaan maken. Dat zou betekenen dat Donald Trump, Milo Yiannopoulos, Roger Stone, Alex Jones, Steve Bannon en anderen in theorie kunnen terugkeren.

Volgens bronnen krijgt in de toekomst niemand meer een permanente schorsing aan de broek, bericht Bloomberg. Het is overigens nog maar de vraag of Trump terugkeert. In april zei hij nog: “Ik ga niet op Twitter, ik blijf op Truth.” Hij verwees daarbij naar Truth Social, zijn eigen platform.

Bloedbad

“Twee weken voor de midterms Twitter een boost geven met de terugkeer van Trump, een ontslag van nagenoeg de hele top en ongetwijfeld een terugkeer van de wat meer mondige trekvogels moet de Democraten toch wel zorgen baren,” schrijft jurist Sietske Bergsma.

Advocaat Robert Barnes voorspelde in The Alex Jones Show alvast dat de tussentijdse verkiezingen in de Verenigde Staten voor de Democraten zullen eindigen ‘in een bloedbad’.

[Summit News]

4.9 96 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dutch warrior
Dutch warrior
1 jaar geleden

En de bestaande twitter factcheckers verwijderen graag. Ik heb me hierdoor voor het eerst op Twitter aangemeld. Onder deze naam ook. Benieuwd hoe dat loopt, ga hem even in de gaten houden

Willem
Willem
1 jaar geleden

Top!! Vrijheid van meningsuiting en vrije nieuws garing, ook vanuit Rusland en het Russisch sprekende deel van Oekraïne.
Geen censuur meer, nieuws van alle kanten voor iedereen zelf te beoordelen.

Nichnach
Nichnach
1 jaar geleden

Elon =cult owned puppet

JoeRi
JoeRi
1 jaar geleden

Ik heb afgelopen kleine 3 jaar geleerd naar mijn intuïtie te luisteren en een dwingend gevoel in mijn onderbuik zegt me dat Elon Musk de aanhanger van Transhumanisme niet te vertrouwen valt, met zijn SpaceX bewijst hij voor mij onlosmakelijk verbonden te zijn met de “elite” , anders had hij nooit deze satellieten mogen laten rondgaan en beheren, via die satellieten worden we 24/24 gemonitord en gecontroleerd, dan is hij ook nog eens eigenaar Neuralink waar hij bij varkens een chip in de hersenen heeft geïmplanteerd , 2020 & in 2021 een computergame chip geïmplanteerd in de hersenen van een aapje : Volgens Musk is de aap blij, ‘omdat het dier nu de hele dag in zijn hoofd spelletjes kan spelen’. Doodeng .
Noemt zijn eerstgeborene zoon X Æ A-12, afgekort X en zijn dochter Exa Dark Sideræl, afgekort Y , vind het allemaal maar normaal, ik niet in ieder geval. En dan valt er nog veel meer eigenaardigheden op het lugubere af te melden over Elon.
On topic vermoed ik dat meneer Musk Twitter heeft overgenomen om niet alleen in de lucht met zijn satellieten de mensheid te observeren maar dit nu op deze manier ook online te kunnen doen, en niemand te zullen censureren of verbannen om een compleet beeld van de gebruiker te kunnen registreren en dit vervolgens te delen met overheden / justities inlichtingendiensten etc. ter bevordering van controle over de gehele mensheid.
Uiteraard allemaal gebaseerd op mijn onderbuikgevoelens, maar die heeft er maar verdomd weinig naast gezeten de afgelopen jaren.
Know your enemy, voor mij geen tv, geen krant , geen mainstream media & geen “social” media !
Op YouTroep na helaas, maar daar us teveel interessants te zien/luisteren en ontdekken, zoals ik nu bijvoorbeeld het boek Drugs van de duivel aan het lezen ben aan de hand van een podcast van de nieuwe wereld met Teun Voeten, internet? Het is een vloek en een zegen , gezegend zijn we met ninefornews, fijn weekend lieve vrienden hier ❤☀️🇳🇱🔥☘🕊✌!!

Back to top button
61
0
We lezen graag je reactie!x