Binnenland

Fractievoorzitters praten in het geniep over verbieden FVD: ‘Het nieuwe fascisme zal zich antifascisme noemen’

Help mee door dit met vrienden op je social media te delen!

Dinsdag zijn fractieleiders uit de Tweede Kamer op uitnodiging van Volt-leider Laurens Dassen (Soros) bijeengekomen om te praten over de ‘ondermijning van de democratie’ door Forum voor Democratie.

De partijen hebben aanvankelijk niets over het overleg gezegd. Volt beweert dat het geen geheime bijeenkomst was. Het overleg maakt veel los. “Ze proberen ons te framen alsof wij de democratische rechtsstaat niet zouden respecteren. Volkomen quatsch natuurlijk,” reageert FVD-voorman Thierry Baudet.

“Ze willen gewoon de oppositie de mond snoeren. Kijk ook naar ON, policor op universiteit, verwijdering van schilderijen en boeken, et cetera. Enge tijden,” zegt Baudet.

Beangstigend

“De gretigheid waarmee andere partijen meewerken aan het verbod van FVD is beangstigend,” schrijft Jan Roos. “Ik vind dat in een democratie elke idioot zich verkiesbaar mag stellen en elke idioot daarop mag stemmen. Dat laatste bepaalt het bestaansrecht. En de wet. Verder is het smaak.”

PVV-Kamerlid Harm Beertema twittert: “Een oppositiepartij willen verbieden, een omroep met onwelgevallige meningen willen verbieden, een Staatsinstelling voor Wetenschapscommunicatie inrichten om de juiste wetenschappelijke feiten te monopoliseren. D66 gaat hard.”

Achterbakser kan bijna niet

“Uitgerekend Dassen wil FVD verbieden. De man wiens partij ons met huid en haar wil uitleveren aan de ondemocratische EU,” constateert oud-Statenlid Eelco van Hoecke.

PVV-leider Geert Wilders merkte al dat bij de stemmingen in de Tweede Kamer bijna alle collega-fractievoorzitters afwezig waren. “Ze waren dus afwezig tijdens de stemmingen om in het geniep te praten over het verbieden van FVD. Achterbakser kan bijna niet. En wat een totalitair gedrag van die collega-fractievoorzitters: onwelgevallige meningen verbieden. Het nieuwe fascisme zal zich antifascisme noemen.”

4.9 142 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
208 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wakkere Henkie
Wakkere Henkie
2 maanden geleden

Dat zal nooit meer lukken. Al veel te veel mensen hebben door dat de regering corrupt en gekaapt is.

Dit maakt alleen maar meer mensen wakker.

Mary
Mary
2 maanden geleden

Ze gaan steeds meer en zichtbaarder over de schreef met hun corruptie en uitsluiting. Is genoteerd! Bewijslast stapelt hoog op.

Anthony
Anthony
2 maanden geleden

De partij die een andere partij wil verbieden moet zelf worden verboden!

Jules
Jules
2 maanden geleden

Volt = D666 2.0
Wat een achterlijke partij is dit. Ze heulen samen met de globalisten. Die partij is de eerste die verboden zou moeten worden te samen met D666.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

208
0
We lezen graag je reactie!x