Binnenland

Rechtszaak tegen pandemieverdrag, minister Dijkstra gedagvaard wegens ‘onrechtmatig tekenen’

Help mee door dit artikel met anderen op je social media te delen!

De Nationale Bond tegen Overheidszaken is een collectieve rechtszaak begonnen tegen het pandemieverdrag en roept alle Nederlanders op om mee te doen.

De rechtszaak is met spoed gestart en vandaag wordt een betekende dagvaarding persoonlijk overhandigd aan demissionair minister Pia Dijkstra (D66), voor het onrechtmatig tekenen van het WHO-pandemieverdrag.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“We staan op een kritiek punt in onze geschiedenis. Samen kunnen we voorkomen dat Nederland zijn soevereiniteit verliest door het ondertekenen van een bindend pandemieverdrag met de WHO,” zegt Jordy Zwarts, oprichter van de Nationale Bond tegen Overheidszaken.

Cruciale stap

“Dit is een cruciale stap in onze strijd om de illegale en onrechtmatige overheidspraktijken te stoppen,” vervolgt Zwarts. “Minister Dijkstra heeft haar ontslag al ingediend, en het is onacceptabel dat zij nog steeds van plan is een vergaande bindende overeenkomst met de WHO te ondertekenen.”

Eerder nam de Tweede Kamer een motie aan die de regering verzoekt het pandemieverdrag niet te tekenen. Minister Dijkstra dreigt deze motie te negeren, wat een schending van de staatsorde betekent, merkt Zwarts op. “Dit komt neer op een staatsgreep door de demissionaire regering-Rutte IV.”

Volgens artikel 55 van de IHR (International Health Regulations) moeten gewijzigde amendementen vier maanden van tevoren aan de lidstaten en parlementen worden voorgelegd. Tot op heden is dit niet gebeurd. De voorgenomen wijzigingen worden geheim gehouden tot aan de stemming. Hiermee schendt de WHO haar eigen regels.

Illegale overheidspraktijken

De Bond zal namens alle deelnemers optreden bij een rechtszaak tegen de minister. De kosten voor advocaten en gerechtelijke procedures worden door de Bond gedragen. Je kunt je hier aanmelden voor deelname aan deze actie.

“Onze doelstelling is om illegale overheidspraktijken te stoppen en te voorkomen dat Nederland zijn soevereiniteit verliest door een bindend pandemieverdrag met de WHO te tekenen. Doe mee en help ons om onze democratie te beschermen!” aldus Zwarts.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 321 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

118 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
1 maand geleden

Helemaal afserveren die incapabele zakkenvullers. Elkaar constant baantjes toespelen met die Hennis ook weer. Laat ze maar een echte baan gaan zoeken met sollicitatieprocedures etc.

Annette
Annette
1 maand geleden

Ik wil beginnen met het complimenteren van Jordy Zwarts van de Nationale Bond tegen Overheidszaken voor het opnieuw aankaarten van het zoveelste ONRECHT.

Ik ga mij ook opnieuw aanmelden om hier weer aan mee te gaan doen. Ik kan mij natuurlijk voor de zoveelste keer gaan afvragen, OF het allemaal nog wel zin heeft, maar daar komen wij met z’n allen natuurlijk ook niet verder mee.

Jordy heeft natuurlijk 100% gelijk met te zeggen, dat die ex-tv omroepster Pia Dijkstra absoluut niet het RECHT heeft om namens de Nederlandse bevolking dat verdrag van die criminele organisatie, genaamd WHO, te tekenen.

Zij tekent namelijk helemaal niet namens ons. De leden van de Tweede Kamer, de vertegenwoordigers van ONS, hebben duidelijk aangegeven, dat het nog te vroeg is om dat zéér ingrijpende verdrag te tekenen.

Maar….. zoals wij natuurlijk al JAREN gewend zijn, trekken onze zogenaamde bestuurders zich helemaal geen ene malle moer aan van ONZE wensen.

Ik kan mij heel goed voorstellen, dat hier ook vele lezers zullen zijn, die hier bij gaan zeggen: WAT heeft het allemaal nog voor zin om weer te gaan participeren met de zoveelste rechtszaak? De rechters zijn tóch allemaal overgenomen door het systeem.

Ja…. dat is ongetwijfeld hartstikke waar, maar héél eerlijk: NIETS DOEN is ook geen optie.

Wat Jordy Zwarts namens de Bond in ieder geval kan doen, is OPNIEUW het totaal verrotte systeem blootleggen.

Er wordt toch al zo lang gezegd, dat ALLE misstanden heel duidelijk zichtbaar moeten worden, om de nog steeds gelovigen van het systeem wakker te schudden?

NU…. dit is dan opnieuw een KANS.

Conny
Conny
1 maand geleden

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

H. R. van der Veen
H. R. van der Veen
1 maand geleden

Mijn zege hebben jullie.

Back to top button
118
0
We lezen graag je reactie!x