Homepagina » Binnenland » Rechtszaak Viruswaarheid: ‘We hebben al een mondiale macht die boven de landelijke rechtsstaat staat’
viruswaarheid
Foto: Willem Engel (Peter Heine CC BY 3.0)

Rechtszaak Viruswaarheid: ‘We hebben al een mondiale macht die boven de landelijke rechtsstaat staat’

De rechtbank in Den Haag vindt niet dat de coronamaatregelen van tafel moeten, zoals Viruswaarheid eiste in een kort geding. Volgens de rechter is er voldoende wettelijke basis voor de maatregelen. Opmerkelijk: hij verwees daarbij naar een uitspraak van het hof en ‘het standpunt van de Wereldgezondheidsorganisatie’. De coronaregels hoeven dus van de rechter niet van tafel omdat de WHO vindt dat ze niet van tafel hoeven.

Viruswaarheid eiste dat alle coronaregels per direct zouden worden geschrapt omdat ze volgens de groep in strijd zijn met de grondrechten en internationale verdragen. Heel Nederland wordt door de maatregelen ‘in een detentieregime’ gehouden, aldus Viruswaarheid.

Zijn er juristen die dit lezen?

R. Genis schrijft in een reactie op Twitter: “Het recht heeft gesproken. Het standpunt van de Wereldgezondheidsorganisatie – financier: onder andere Gates – is mede de reden waarom de coronamaatregelen niet van tafel gaan. Eerder gezegd, we HEBBEN al een mondiale macht die boven de landelijke rechtsstaat staat. Zijn er juristen die dit lezen?”

Iemand merkt op dat dit in artikel 93/94 van onze grondwet staat: internationale verdragen gaan boven de nationale wetgeving. Genis: “En zo brokkelt de nationale macht af.”

In artikel 93 staat in eenvoudig Nederlands: soms moeten burgers zich houden aan regels in verdragen van internationale organisaties. En artikel 94: afspraken in internationale verdragen en beslissingen van internationale organisaties die voor burgers gelden, zijn belangrijker dan Nederlandse wetten.

Vaccinimperium

Viruswaarheid retweette eerder vandaag een bericht van dr. Verner Wheelock, die schrijft: “Bill Gates is ’s werelds grootste vaccinproducent, veruit de grootste donateur van de WHO en een grote donateur van het CDC. Die agentschappen zijn nu de marketingafdeling van zijn vaccinimperium.”

4.5 51 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
5 maanden geleden

Tja, was me wel al duidelijk dat NL onderhands verkocht is. Prijs: een prikkie

Piet
Piet
5 maanden geleden

Wordt wel duidelijker zo wie verantwoordelijk is.

G, N. Tan
G, N. Tan
5 maanden geleden

Deze hele situatie is heel erg verwarrend – vooral voor mensen op hoge leeftijd. Wanneer komt er een eind aan dit alles?

Victor
Victor
5 maanden geleden

Een zwarte dag voor ons land en onze samenleving. Dan rest er nog maar 1 ding…

x

Check Also

europarlementariër

4 Europarlementariërs geven persconferentie, maar de media zwijgen: ‘Wij zullen vechten voor jullie rechten’

Europarlementariërs hebben de handen ineengeslagen tegen verplichte ...

politicolo

Politicologe legt bloot: we hebben te maken met een technocratische wereldagenda, met als dekmantel een virus

Eerder dit jaar barstte in Duitsland een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

99
0
We lezen graag je reactie!x