Binnenland

Rechtszaak Viruswaarheid: ‘We hebben al een mondiale macht die boven de landelijke rechtsstaat staat’

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De rechtbank in Den Haag vindt niet dat de coronamaatregelen van tafel moeten, zoals Viruswaarheid eiste in een kort geding. Volgens de rechter is er voldoende wettelijke basis voor de maatregelen. Opmerkelijk: hij verwees daarbij naar een uitspraak van het hof en ‘het standpunt van de Wereldgezondheidsorganisatie’. De coronaregels hoeven dus van de rechter niet van tafel omdat de WHO vindt dat ze niet van tafel hoeven.

Viruswaarheid eiste dat alle coronaregels per direct zouden worden geschrapt omdat ze volgens de groep in strijd zijn met de grondrechten en internationale verdragen. Heel Nederland wordt door de maatregelen ‘in een detentieregime’ gehouden, aldus Viruswaarheid.

Zijn er juristen die dit lezen?

R. Genis schrijft in een reactie op Twitter: “Het recht heeft gesproken. Het standpunt van de Wereldgezondheidsorganisatie – financier: onder andere Gates – is mede de reden waarom de coronamaatregelen niet van tafel gaan. Eerder gezegd, we HEBBEN al een mondiale macht die boven de landelijke rechtsstaat staat. Zijn er juristen die dit lezen?”

Iemand merkt op dat dit in artikel 93/94 van onze grondwet staat: internationale verdragen gaan boven de nationale wetgeving. Genis: “En zo brokkelt de nationale macht af.”

In artikel 93 staat in eenvoudig Nederlands: soms moeten burgers zich houden aan regels in verdragen van internationale organisaties. En artikel 94: afspraken in internationale verdragen en beslissingen van internationale organisaties die voor burgers gelden, zijn belangrijker dan Nederlandse wetten.

Vaccinimperium

Viruswaarheid retweette eerder vandaag een bericht van dr. Verner Wheelock, die schrijft: “Bill Gates is ’s werelds grootste vaccinproducent, veruit de grootste donateur van de WHO en een grote donateur van het CDC. Die agentschappen zijn nu de marketingafdeling van zijn vaccinimperium.”

4.5 51 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Tja, was me wel al duidelijk dat NL onderhands verkocht is. Prijs: een prikkie

Piet
Piet
1 jaar geleden

Wordt wel duidelijker zo wie verantwoordelijk is.

G, N. Tan
G, N. Tan
1 jaar geleden

Deze hele situatie is heel erg verwarrend – vooral voor mensen op hoge leeftijd. Wanneer komt er een eind aan dit alles?

Victor
Victor
1 jaar geleden

Een zwarte dag voor ons land en onze samenleving. Dan rest er nog maar 1 ding…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

99
0
We lezen graag je reactie!x