Binnenland

Rechtszaak Viruswaarheid: ‘We hebben al een mondiale macht die boven de landelijke rechtsstaat staat’

Help mee door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De rechtbank in Den Haag vindt niet dat de coronamaatregelen van tafel moeten, zoals Viruswaarheid eiste in een kort geding. Volgens de rechter is er voldoende wettelijke basis voor de maatregelen. Opmerkelijk: hij verwees daarbij naar een uitspraak van het hof en ‘het standpunt van de Wereldgezondheidsorganisatie’. De coronaregels hoeven dus van de rechter niet van tafel omdat de WHO vindt dat ze niet van tafel hoeven.

Viruswaarheid eiste dat alle coronaregels per direct zouden worden geschrapt omdat ze volgens de groep in strijd zijn met de grondrechten en internationale verdragen. Heel Nederland wordt door de maatregelen ‘in een detentieregime’ gehouden, aldus Viruswaarheid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Zijn er juristen die dit lezen?

R. Genis schrijft in een reactie op Twitter: “Het recht heeft gesproken. Het standpunt van de Wereldgezondheidsorganisatie – financier: onder andere Gates – is mede de reden waarom de coronamaatregelen niet van tafel gaan. Eerder gezegd, we HEBBEN al een mondiale macht die boven de landelijke rechtsstaat staat. Zijn er juristen die dit lezen?”

Iemand merkt op dat dit in artikel 93/94 van onze grondwet staat: internationale verdragen gaan boven de nationale wetgeving. Genis: “En zo brokkelt de nationale macht af.”

In artikel 93 staat in eenvoudig Nederlands: soms moeten burgers zich houden aan regels in verdragen van internationale organisaties. En artikel 94: afspraken in internationale verdragen en beslissingen van internationale organisaties die voor burgers gelden, zijn belangrijker dan Nederlandse wetten.

Vaccinimperium

Viruswaarheid retweette eerder vandaag een bericht van dr. Verner Wheelock, die schrijft: “Bill Gates is ’s werelds grootste vaccinproducent, veruit de grootste donateur van de WHO en een grote donateur van het CDC. Die agentschappen zijn nu de marketingafdeling van zijn vaccinimperium.”

4.5 51 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
2 jaren geleden

Tja, was me wel al duidelijk dat NL onderhands verkocht is. Prijs: een prikkie

Piet
Piet
2 jaren geleden

Wordt wel duidelijker zo wie verantwoordelijk is.

G, N. Tan
G, N. Tan
2 jaren geleden

Deze hele situatie is heel erg verwarrend – vooral voor mensen op hoge leeftijd. Wanneer komt er een eind aan dit alles?

Victor
Victor
2 jaren geleden

Een zwarte dag voor ons land en onze samenleving. Dan rest er nog maar 1 ding…

Back to top button
99
0
We lezen graag je reactie!x