Homepagina » Buitenland » Grote Reset is ‘één van de grootste bedreigingen’ voor democratie en vrijheid
grote reset
Foto: Klaus Schwab (World Economic Forum CC BY-SA 2.0)

Grote Reset is ‘één van de grootste bedreigingen’ voor democratie en vrijheid

We moeten niet lacherig doen over de Grote Reset. We hebben hier te maken met één van de grootste bedreigingen voor onze vrijheden en onze democratie, zei het Australische parlementslid Craig Kelly op Sky News.

We moeten het beestje bij de naam noemen en heel hard terugslaan, benadrukte Kelly. Hij noemde onder andere Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, en WHO-baas Tedros bij naam.

Geen complottheorieën

Het parlementslid wees erop dat ze nu dezelfde tactieken toepassen als bij de klimaatbangmakerij. “Het draait allemaal om sensatie. Ze zaaien doelbewust paniek in de samenleving in de hoop dat mensen hun vrijheden opgeven en politici de soevereiniteit van hun land overdragen aan machtsbeluste bureaucraten van de VN.”

Mensen die dit soort dingen zeggen, worden vaak weggezet als complotdenkers, zelfs door het World Economic Forum. De Grote Reset is geen complottheorie, stelde Sky News-presentator Cory Bernardi. “Het staat allemaal op hun eigen website.”

100 miljoen doden

Een kleine groep zelfverklaarde elites aan de top bepaalt wat je wel en niet mag hebben. Zij willen bepalen wat we eten, hoe we reizen, waar we werken, hoe we onze elektriciteit opwekken. Ze willen de vrijheden vernietigen waar vorige generaties zo hard voor hebben gestreden, benadrukte Kelly.

Totalitaire linkse regimes die dergelijk socialistisch beleid probeerden door te voeren, hebben in de afgelopen eeuw 100 miljoen doden veroorzaakt. “Dat is hun nalatenschap.”

In onderstaand filmpje praat Bernardi met Kelly over de Grote Reset:

[Sky News]
4.8 51 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Paca
Paca
5 maanden geleden

landen hebben hun soevereiniteit al opgegeven.. dit plan is al tientallen jaren oud en er wordt langzaam naar toe gewerkt. onderzoek de club van Rome en de uitspraken van Kissinger

Seemore2day
Seemore2day
5 maanden geleden

Ze doen maar, maar ik reset niet mee, an me nooit niet!!!

Raymond
Raymond
5 maanden geleden

Het lijkt allemaal donkerder te worden. Maar het licht neemt de overhand.

Annette
Annette
5 maanden geleden

100% met de stelling eens. Wij leven in de meest gevaarlijke tijd, die wij OOIT hebben meegemaakt. Daarvan ben ik absoluut overtuigd. Wij hebben te maken met een relatief kleine club van gevaarlijke psychopaten, die jammer genoeg zo ongeveer alles wat er maar op aarde bestaat, in bezit heeft.
Met dat geld en die macht willen zij een nieuw soort wereld creëren, waarbij de mensen, die over 5 jaar nog leven, als slaven zullen dienen. Die slaven zullen dan niets bezitten en toch gelukkig zijn. Logisch, want die slaven zijn in feite geen mensen meer, maar een soort van mens/robot.
Het ergste is nog wel, dat maar heel weinig mensen dit verhaal geloven en je gelijk voor gek verklaren. Soms denk ik wel eens, dat mijn leven een stuk gemakkelijker zou zijn, als ik het ook niet zou geloven. Dan zou ik blij en vrij rondhuppelen zonder het benul te hebben, dat het zwaard van Damocles boven ons aller hoofden hangt.

x

Check Also

de jonge

De Jonge noemt verhalen over vruchtbaarheidsproblemen na coronavaccin ‘evidente onzin’

Donderdag was zorgminister Hugo de Jonge te ...

visser

Dominee Paul Visser over The Great Reset: ‘Wat er na covid komt, is misschien nog wel veel heftiger’

Als je een klein beetje op de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

91
0
We lezen graag je reactie!x