Buitenland

Grote Reset is ‘één van de grootste bedreigingen’ voor democratie en vrijheid

Help ons door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

We moeten niet lacherig doen over de Grote Reset. We hebben hier te maken met één van de grootste bedreigingen voor onze vrijheden en onze democratie, zei het Australische parlementslid Craig Kelly op Sky News.

We moeten het beestje bij de naam noemen en heel hard terugslaan, benadrukte Kelly. Hij noemde onder andere Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, en WHO-baas Tedros bij naam.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png
Geen complottheorieën

Het parlementslid wees erop dat ze nu dezelfde tactieken toepassen als bij de klimaatbangmakerij. “Het draait allemaal om sensatie. Ze zaaien doelbewust paniek in de samenleving in de hoop dat mensen hun vrijheden opgeven en politici de soevereiniteit van hun land overdragen aan machtsbeluste bureaucraten van de VN.”

Mensen die dit soort dingen zeggen, worden vaak weggezet als complotdenkers, zelfs door het World Economic Forum. De Grote Reset is geen complottheorie, stelde Sky News-presentator Cory Bernardi. “Het staat allemaal op hun eigen website.”

100 miljoen doden

Een kleine groep zelfverklaarde elites aan de top bepaalt wat je wel en niet mag hebben. Zij willen bepalen wat we eten, hoe we reizen, waar we werken, hoe we onze elektriciteit opwekken. Ze willen de vrijheden vernietigen waar vorige generaties zo hard voor hebben gestreden, benadrukte Kelly.

Totalitaire linkse regimes die dergelijk socialistisch beleid probeerden door te voeren, hebben in de afgelopen eeuw 100 miljoen doden veroorzaakt. “Dat is hun nalatenschap.”

In onderstaand filmpje praat Bernardi met Kelly over de Grote Reset:

[Sky News]

4.8 51 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

92 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Paca
Paca
3 jaren geleden

landen hebben hun soevereiniteit al opgegeven.. dit plan is al tientallen jaren oud en er wordt langzaam naar toe gewerkt. onderzoek de club van Rome en de uitspraken van Kissinger

Seemore2day
Seemore2day
3 jaren geleden

Ze doen maar, maar ik reset niet mee, an me nooit niet!!!

Raymond
Raymond
3 jaren geleden

Het lijkt allemaal donkerder te worden. Maar het licht neemt de overhand.

Annette
Annette
3 jaren geleden

100% met de stelling eens. Wij leven in de meest gevaarlijke tijd, die wij OOIT hebben meegemaakt. Daarvan ben ik absoluut overtuigd. Wij hebben te maken met een relatief kleine club van gevaarlijke psychopaten, die jammer genoeg zo ongeveer alles wat er maar op aarde bestaat, in bezit heeft.
Met dat geld en die macht willen zij een nieuw soort wereld creëren, waarbij de mensen, die over 5 jaar nog leven, als slaven zullen dienen. Die slaven zullen dan niets bezitten en toch gelukkig zijn. Logisch, want die slaven zijn in feite geen mensen meer, maar een soort van mens/robot.
Het ergste is nog wel, dat maar heel weinig mensen dit verhaal geloven en je gelijk voor gek verklaren. Soms denk ik wel eens, dat mijn leven een stuk gemakkelijker zou zijn, als ik het ook niet zou geloven. Dan zou ik blij en vrij rondhuppelen zonder het benul te hebben, dat het zwaard van Damocles boven ons aller hoofden hangt.

Back to top button
92
0
We lezen graag je reactie!x