CoronaBuitenland

‘Dictator Trudeau gijzelt land en noemt vrijheid een bedreiging voor democratie’

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!

Tesla-topman Elon Musk heeft de Canadese premier Justin Trudeau vergeleken met Hitler. Hij deed dat in een tweet die hij even later weer verwijderde. Musk reageerde op een bericht dat de Canadese autoriteiten de geldstromen naar de demonstrerende vrijheidstruckers willen afsnijden.

Musk plaatste een plaatje van Hitler met daarop de tekst ‘Vergelijk me niet met Justin Trudeau. Ik had een begroting’. In 2019 en 2020 diende de regering van premier Trudeau geen begroting in.

Ook anderen volgen de strapatsen van Trudeau met argusogen. “Als je in Canada tegen vrijheidsbeperkende maatregelen protesteert, worden je bankrekeningen bevroren. Heeft onze regering zich hier al over uitgesproken? De vraag stellen is hem beantwoorden,” schrijft jurist en filosoof Raisa Blommestijn.

Wat een schande

Mediadirecteur van Ongehoord Nederland TV Peter Vlemmix zegt: “In Canada werken de overheid en grootbanken nu actief samen om geld van ‘dissidenten’ te confisqueren. Is de ambassadeur al ontboden? Heeft Rutte dit al streng veroordeeld? Waar zijn al die ‘democratie’ roepers nou? Wat een schande.”

“Als Trump het zou flikken om bankrekeningen te bevriezen zouden de MSM vlammenwerpers inzetten om ze te ontdooien. En nu? Krekels,” aldus Vlemmix.

“Het gaat helemaal mis in Ottawa, Canada. Alle signalen duiden daarop,” reageert journalist Lucas Hartong.

Omgekeerde wereld

De media schreven dat premier Trudeau heeft teruggegrepen op een nog nooit eerder gebruikte noodwet om zijn regering en de politie meer bevoegdheden te geven. Door deze noodwet is het verboden om naar Ottawa te reizen en mee te protesteren. Trudeau noemt de betogingen ‘een bedreiging voor onze democratie’.

Mediaondernemer Michael Pilarczyk reageert: “Omgekeerde wereld. Dictator gijzelt land en noemt vrijheid een bedreiging voor democratie. Deze man kwam laatst nog lachend op de koffie bij onze eigen dictator.”

4.9 76 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Theo
Theo
4 maanden geleden

Dwaasheid de enige vrijheid is nu nog in Jezus Christus
En die vrijheid kunnen we op vertrouwen!!!!

rop
rop
4 maanden geleden

Nou, dat hebben ze hier ook gedaan, gijzelen en met maatregels, en Rutte staat er vrolijk bij te lachen

Joost
Joost
4 maanden geleden

Wat een opschudding over de staat van het recht in Hongarije en Polen. En nu? Waar blijft de EU?

Aren
Aren
4 maanden geleden

Het is een spirituele oorlog. Goed tegen kwaad.
Welke kant sta jij?

Lees de eerste 10 psalmen in de bijbel. Het is alsof je een media report leest van vandaag.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

102
0
We lezen graag je reactie!x