Partnerbijdragen

Red jezelf van de oorlog

Help ons door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ondanks het feit dat bijna iedereen het liever zou vermijden, bestaat oorlog helaas nog steeds, zelfs in de eenentwintigste eeuw. Oorlogen brengen mensen altijd in ongemakkelijke situaties, geen fastfood meer, geen social deal meer en geen picknicks meer met gezinnen.

Ook al is een invasie of ander militair conflict uiterst gevaarlijk, je kunt het aan als je je hoofd koel houdt en de nodige voorzorgsmaatregelen neemt. Zoveel benodigdheden als je kunt verzamelen en veilig bewaren, zal een grote hulp zijn. Bij een voedsel- of watertekort moet je betrouwbare bronnen van voedsel en water vinden.

Wegkomen van een invasie

Als het enigszins mogelijk is, ga dan zo ver mogelijk weg van de gevechten. Als je buurt niet langer veilig is, doe er dan alles aan om te verhuizen en een nieuwe plek te vinden om thuis te noemen. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de gevechten en probeer vast te stellen welke gebieden niet door het conflict zijn getroffen.

Zoek naar gebieden die zich niet in het midden van de hoofdgevechten bevinden. Dit kunnen landelijke gebieden of steden zijn die niet strategisch belangrijk zijn. Wees niet ontmoedigd om op het platteland te wonen. Wellicht kun je beter een nachtlampje aanzetten in plaats van grote lampen te gebruiken om je aanwezigheid te verbergen.

Kom zoveel mogelijk te weten uit betrouwbare bronnen

Het is van cruciaal belang voor je overleving om je bewust te zijn van welke gebieden vrij zijn van actieve conflicten, waar je voorraden of medische zorg kunt krijgen en hoe je aan potentieel gevaarlijke situaties kunt ontsnappen. Vertrouw alleen informatie van gerenommeerde niet-gouvernementele organisaties (NGO’s), journalisten of lokale autoriteiten in de regio.

Tijdens een invasie kan een tactiek worden gebruikt om een ​​bevolking bang te maken om de bevolking te destabiliseren. Wees voorzichtig met het vertrouwen van informatie die je ontvangt van niet-geverifieerde accounts op sociale media of via mond-tot-mondreclame.

Leer hoe je jezelf kunt beschermen

Je kunt in je omgeving paramilitaire groepen of legerpersoneel tegenkomen die je elementaire overlevings- en gevechtsvaardigheden kunnen leren als er een invasie plaatsvindt tijdens of vlak voor de invasie. Deze vaardigheden kunnen het verschil betekenen tussen leven en dood, en deelname aan een trainingssessie geeft je de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te leren.

Als je niet geïnteresseerd bent om te leren vechten, kunnen deze organisaties je overlevings advies geven dat specifiek is voor de regio waarin je woont. Ze kunnen ook je tassen vullen met medische benodigdheden, voedsel, water en meer.

Bepaal de beste ontsnappingsroutes uit je land

Informeer welke buurlanden bereid zijn vluchtelingen op te nemen als de invasie over het hele land dreigt te verspreiden. In overeenstemming met het internationaal recht zijn de overgrote meerderheid van de landen verplicht vluchtelingen op te nemen die een redelijke angst hebben om in hun eigen land te worden vermoord.

De reis naar een land dat vrij is van conflicten kan gevaarlijk zijn. Idealiter zal de regering van je thuisland transportdiensten aanbieden om je te helpen de invasie te ontvluchten. Afgezien daarvan moet je misschien met de auto, boot of zelfs te voet naar de grens reizen.

2.8 10 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Partnerbijdragen

Deze partnerbijdrage wordt aangeboden door een derde (niet-NFN) partij en is een zorgvuldig geselecteerd gast-artikel. De inhoud van partnerbijdragen valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x