CoronaBuitenland

Vaccinatieschade: 1100 procent meer sterfgevallen onder militairen, sterfte stijgt exponentieel

Help anderen door deze info met vrienden op je socials te delen!

Sinds september vorig jaar is de coronavaccinatie verplicht voor de 1,3 miljoen Amerikaanse militairen. Inmiddels heeft ongeveer twee derde van de soldaten een prik gehaald.

De Amerikaanse president Joe Biden zei dat de maatregel nodig is om de troepen overal ter wereld ‘zo veilig mogelijk te kunnen laten werken’. “Ik ben trots dat onze militaire vrouwen en mannen zullen blijven helpen de strijd tegen deze pandemie te leiden door een voorbeeld te stellen door hun mede-Amerikanen veilig te houden,” zei Biden in een verklaring.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De gevolgen van het vaccin zijn catastrofaal. Advocaat Todd Callender, die namens Navy Seals een rechtszaak heeft aangespannen tegen de overheid, zei onlangs in gesprek met TruNews dat er 1100 procent meer sterfgevallen onder Amerikaanse militairen zijn gemeld als gevolg van deze mRNA-injecties. Hij verwacht dat het percentage gaat stijgen naar 5000 procent.

Kleine bommenwerpers

Het ministerie van Defensie wist heel goed waar het mee bezig was. De advocaat beschuldigt de overheid van genocide.

“We hebben massaspectrometrie toegepast en weten wat er in die flesjes zit. Pfizer geeft zelfs toe dat ze een hiv-eiwit hebben toegevoegd aan de prik om het immuunsysteem uit te schakelen,” zei Callender.

De lipide-nanodeeltjes in het vaccin, wat in feite kleine bommenwerpers zijn die ziekmakende eiwitten bij zich dragen, kunnen niet zomaar genmodificatie bewerkstelligen. Ze noemen het gentherapie, aldus de advocaat.

Aidsepidemie

Om de lipide-nanodeeltjes langs je afweersysteem te krijgen, moesten ze je immuunsysteem uitschakelen. “En dat hebben ze gedaan, het staat in alle wetenschappelijke onderzoeken.” Er is alleen één probleem: het immuunsysteem blijft uitgeschakeld.

Er melden zich nu mensen die hiv-positief blijken te zijn, mensen hebben na drie prikken geen immuunsysteem meer over, zei Callender, die sprak van moord met voorbedachten rade.

Aangezien het op grote schaal gebeurt, is hier sprake van genocide, zei de advocaat. Presentator Rick Wiles reageerde dat het vaccin een aidsepidemie veroorzaakt. “Dat is correct,” zei Callender.

4.8 99 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Je hebt kennelijk geen Poetin’s chemische, biologische of atomische wapens nodig om je eigen soldaten te doden.

Karma
Karma
2 jaren geleden

Dit ga je niet mee onder de pet houden. Er komt steeds mee naar buiten. Die lui zijn echt achterlijk dat ze militairen met die rotzooi inspuiten. Als je iets niet moet willen is dat het defensieapparaat zich tegen je keert. Dit ga je zo wel creëren. Ik ben zelf militair en ben alleen geprikt met Jansen. Daarna heb ik de boosters geweigerd. Als het bij ons verplicht wordt stap ik eruit.

Plebejer
Plebejer
2 jaren geleden

Democide

Mar
Mar
2 jaren geleden

Heb geen woorden meer over. Laat het aub ophouden. Dit is niet normaal meer. Hoe kun je hiermee leven?

Back to top button
75
0
We lezen graag je reactie!x