CoronaBuitenland

President El Salvador: ‘De echte oorlog is niet in Oekraïne, maar in Canada’

Help anderen door dit met kennissen op je socials te delen!

De crisis in Oekraïne is volgens Nayib Bukele, de president van El Salvador, een bliksemafleider. De ‘echte’ oorlog speelt zich af in Canada, Australië en Europa, schreef hij op Twitter. “Ze willen dat je de andere kant opkijkt.”

In de Canadese hoofdstad Ottawa heeft de politie zaterdag het gebied bij het parlement schoongeveegd waar vrijheidstruckers wekenlang hebben gedemonstreerd tegen het strenge coronabeleid van premier Trudeau. Agenten zetten daarbij onder meer pepperspray en flitsgranaten in.


Bukele was vooral geschokt over beelden van gepantserde voertuigen die vorige week in Parijs werden ingezet tegen het Franse vrijheidskonvooi. “Stel je voor dat dit in El Salvador gebeurde. Wat zouden Frankrijk, de Europese Unie en de ‘internationale gemeenschap’ zeggen?” vroeg de president.


Bukele is tegen verplicht vaccineren. In december liet hij weten dat vaccins beschikbaar zijn voor mensen die ze willen, zelfs voor toeristen, maar dat zijn regering geen vaccinatieplicht of -paspoorten gaat invoeren.

“Iedereen maakt zijn of haar eigen keuze,” zei hij.

El Salvador was in september het eerste land ter wereld dat de bitcoin als wettelijk betaalmiddel introduceerde. Bukele hoopt dat meer mensen zo gebruik kunnen maken van het financiële systeem en makkelijker geld kunnen terugsturen vanuit het buitenland.

4.9 97 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
De Verandering
De Verandering
5 maanden geleden

Mooi land om asiel aan te vragen als onnder druk gezette Nederlander…

Annette
Annette
5 maanden geleden

Ik ben het roerend eens met de president van El Salvador, Nayib Bukele, dat het hele gebeuren in de Oekraïne niet anders is dan een false flag om de bevolking van de Westerse wereld zand in de ogen te strooien.

De ECHTE oorlog wordt momenteel uitgevochten in Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, delen van de Verenigde Staten (specifiek de “democratische” staten) EN uiteraard hier in Europa.

Het is duidelijk dat het World Economic Forum, de World Health Organisation, de United Nations gelukkig nog niet de HELE wereld in hun zak hebben.

Ik ben werkelijk jaloers, als ik lees hoe de leider van het kleine El Salvador daar met zijn bevolking om gaat.

Er is daar nog sprake van een vrije keuze. Als je zo nodig die prikken wilt hebben… dan kan dat. Maar je wordt niet verplicht om mee te doen.

Hij heeft ook groot gelijk wat betreft de opmerking over het militaire machtsvertoon, zowel in Canada als in Frankrijk.

Als iets dergelijks zou gebeuren in zijn land, dan waren de rapen gaar en zou hij zonder meer veroordeeld worden door de Westerse wereld.

En denk eens aan de verontwaardiging hier in Europa wat betreft landen als Polen en Hongarije.

Te hypocriet voor woorden. Ze hebben hier in Brussel tonnen boter op hun hoofden.

Ik mag toch hopen, dat Nayib een groepje betrouwbare beveiligers heeft, want wij weten wat er de afgelopen periode met een aantal Afrikaanse leiders is gebeurd.

De tentakels van het Monster reiken heel erg ver en God verhoede dat deze ECHT rechtschapen leider vroegtijdig aan zijn einde zou komen.

Strix
Strix
5 maanden geleden

Oppassen wat je luid zegt, in deze gekke satanistische wereld. Kijk even naar Tanzania en andere buurlanden….

sterk
sterk
5 maanden geleden

Kunnen we deze man niet deze kant ophalen en Rutte vervangen?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

64
0
We lezen graag je reactie!x