CoronaBuitenland

President El Salvador: ‘De echte oorlog is niet in Oekraïne, maar in Canada’

Help mee door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!

De crisis in Oekraïne is volgens Nayib Bukele, de president van El Salvador, een bliksemafleider. De ‘echte’ oorlog speelt zich af in Canada, Australië en Europa, schreef hij op Twitter. “Ze willen dat je de andere kant opkijkt.”

In de Canadese hoofdstad Ottawa heeft de politie zaterdag het gebied bij het parlement schoongeveegd waar vrijheidstruckers wekenlang hebben gedemonstreerd tegen het strenge coronabeleid van premier Trudeau. Agenten zetten daarbij onder meer pepperspray en flitsgranaten in.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png


Bukele was vooral geschokt over beelden van gepantserde voertuigen die vorige week in Parijs werden ingezet tegen het Franse vrijheidskonvooi. “Stel je voor dat dit in El Salvador gebeurde. Wat zouden Frankrijk, de Europese Unie en de ‘internationale gemeenschap’ zeggen?” vroeg de president.


Bukele is tegen verplicht vaccineren. In december liet hij weten dat vaccins beschikbaar zijn voor mensen die ze willen, zelfs voor toeristen, maar dat zijn regering geen vaccinatieplicht of -paspoorten gaat invoeren.

“Iedereen maakt zijn of haar eigen keuze,” zei hij.

El Salvador was in september het eerste land ter wereld dat de bitcoin als wettelijk betaalmiddel introduceerde. Bukele hoopt dat meer mensen zo gebruik kunnen maken van het financiële systeem en makkelijker geld kunnen terugsturen vanuit het buitenland.

4.9 97 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
De Verandering
De Verandering
2 jaren geleden

Mooi land om asiel aan te vragen als onnder druk gezette Nederlander…

Annette
Annette
2 jaren geleden

Ik ben het roerend eens met de president van El Salvador, Nayib Bukele, dat het hele gebeuren in de Oekraïne niet anders is dan een false flag om de bevolking van de Westerse wereld zand in de ogen te strooien.

De ECHTE oorlog wordt momenteel uitgevochten in Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, delen van de Verenigde Staten (specifiek de “democratische” staten) EN uiteraard hier in Europa.

Het is duidelijk dat het World Economic Forum, de World Health Organisation, de United Nations gelukkig nog niet de HELE wereld in hun zak hebben.

Ik ben werkelijk jaloers, als ik lees hoe de leider van het kleine El Salvador daar met zijn bevolking om gaat.

Er is daar nog sprake van een vrije keuze. Als je zo nodig die prikken wilt hebben… dan kan dat. Maar je wordt niet verplicht om mee te doen.

Hij heeft ook groot gelijk wat betreft de opmerking over het militaire machtsvertoon, zowel in Canada als in Frankrijk.

Als iets dergelijks zou gebeuren in zijn land, dan waren de rapen gaar en zou hij zonder meer veroordeeld worden door de Westerse wereld.

En denk eens aan de verontwaardiging hier in Europa wat betreft landen als Polen en Hongarije.

Te hypocriet voor woorden. Ze hebben hier in Brussel tonnen boter op hun hoofden.

Ik mag toch hopen, dat Nayib een groepje betrouwbare beveiligers heeft, want wij weten wat er de afgelopen periode met een aantal Afrikaanse leiders is gebeurd.

De tentakels van het Monster reiken heel erg ver en God verhoede dat deze ECHT rechtschapen leider vroegtijdig aan zijn einde zou komen.

Strix
Strix
2 jaren geleden

Oppassen wat je luid zegt, in deze gekke satanistische wereld. Kijk even naar Tanzania en andere buurlanden….

sterk
sterk
2 jaren geleden

Kunnen we deze man niet deze kant ophalen en Rutte vervangen?

Back to top button
64
0
We lezen graag je reactie!x