Het Complot

Amerikaanse zakenman wil 9/11 overdoen om complottheorie te staven

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse zakenman Paul Salo wil een miljoen euro inzamelen om een vliegtuig in een gebouw te laten vliegen. Op die manier wil hij de terroristische aanslagen van 9/11 overdoen om na te gaan of er sprake is van een samenzwering. Dat schrijft The Sun.

Salo is van plan een afgedankte Boeing 747 van het Thaise leger te kopen. Die wil hij in een gebouw in Thailand laten vliegen dat toch al zou worden afgebroken. Als de Thaise autoriteiten terugkrabbelen, wil Salo ook gerust ergens anders in de wereld een vliegtuig in een gebouw vliegen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“We gaan het volgetankte vliegtuig met 800 kilometer per uur in het gebouw laten crashen,” zei hij. “We willen weten wat er daarna gaat gebeuren met het gebouw en het vliegtuig. En we gaan ook paspoorten in het vliegtuig leggen.”

Doorgestoken kaart

Iedereen die geld doneert mag de reconstructie vanaf de eerste rij meemaken. Het gebouw en het vliegtuig worden voorzien van camera’s, zodat er niet kan worden geknoeid met bewijsmateriaal.

“Als er uiteindelijk alleen een rokend gat in het gebouw zit en er verder niets gebeurt, dan weet je dat het doorgestoken kaart was,” ging hij verder. De vrienden van Salo zijn bezorgd dat hij machtige mensen tegen zich in het harnas zal jagen, maar daar is de zakenman niet bang voor.

Salo vindt zijn project ‘uitermate belangrijk’ en het moet ‘sowieso doorgaan’. “We verdienen het allemaal om te weten wat er toen echt gebeurd is,” zei hij.

Explosieven

Terreurgroep Al Qaida wordt verantwoordelijk gehouden voor de aanslagen op 11 september 2001, maar volgens veel complottheoretici zijn de Twin Towers ingestort met behulp van explosieven. Dat zou kunnen wijzen op een inside job.

Het initiatief van Salo was enige dagen trending op crowdfundingsite Indiegogo, maar werd van het ene op het andere moment zonder waarschuwing verwijderd.

[HLN]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wim Stouwdam
Wim Stouwdam
7 jaren geleden

Geen bewijs nodig!
Het is allemaal al heel duidelijk.

an argie
an argie
7 jaren geleden

Veel succes. Deze man wil gewoon een nieuw speledingetje. (Boys with toys)
Denk die gast nu echt dat dit niet is geprobeerd na te doen?

Maar waarom zo moeilijk?
Zelfs met een simulator is het voor testpiloten met tienduizenden vlieguren schijnbaar onmogelijk

http://beforeitsnews.com/9-11-and-ground-zero/2012/03/911-airplane-affidavit-by-john-lear-son-of-learjet-inventor-1935777.html
http://shoestring911.blogspot.nl/2011/07/911-hijackers-amateur-aviators-who.html
http://pilotsfor911truth.org/dutch_simulation_debunked
http://patriotsquestion911.com/pilots.html

exegese
exegese
7 jaren geleden

Fantastisch plan van een moedige enthousiasteling, ik hoop dat dit van de grond komt en dat de waarheid onweerlegbaar aangetoond kan worden.

Jeff
Jeff
7 jaren geleden

Ja, ik vindt het ook wel wat. Als je ook de condities van het gebouw goed kan nabootsen, qua constructie. Goeie tip is wellicht om de locatie zo lang mogelijk geheim te houden, maar ja zo slim zal ie vast wel zijn.

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x