Homepagina » Het Complot » Amerikaanse zakenman wil 9/11 overdoen om complottheorie te staven
Amerikaanse zakenman wil 9/11 overdoen om complottheorie te staven

Amerikaanse zakenman wil 9/11 overdoen om complottheorie te staven

De Amerikaanse zakenman Paul Salo wil een miljoen euro inzamelen om een vliegtuig in een gebouw te laten vliegen. Op die manier wil hij de terroristische aanslagen van 9/11 overdoen om na te gaan of er sprake is van een samenzwering. Dat schrijft The Sun.

Salo is van plan een afgedankte Boeing 747 van het Thaise leger te kopen. Die wil hij in een gebouw in Thailand laten vliegen dat toch al zou worden afgebroken. Als de Thaise autoriteiten terugkrabbelen, wil Salo ook gerust ergens anders in de wereld een vliegtuig in een gebouw vliegen.

“We gaan het volgetankte vliegtuig met 800 kilometer per uur in het gebouw laten crashen,” zei hij. “We willen weten wat er daarna gaat gebeuren met het gebouw en het vliegtuig. En we gaan ook paspoorten in het vliegtuig leggen.”

Doorgestoken kaart

Iedereen die geld doneert mag de reconstructie vanaf de eerste rij meemaken. Het gebouw en het vliegtuig worden voorzien van camera’s, zodat er niet kan worden geknoeid met bewijsmateriaal.

“Als er uiteindelijk alleen een rokend gat in het gebouw zit en er verder niets gebeurt, dan weet je dat het doorgestoken kaart was,” ging hij verder. De vrienden van Salo zijn bezorgd dat hij machtige mensen tegen zich in het harnas zal jagen, maar daar is de zakenman niet bang voor.

Salo vindt zijn project ‘uitermate belangrijk’ en het moet ‘sowieso doorgaan’. “We verdienen het allemaal om te weten wat er toen echt gebeurd is,” zei hij.

Explosieven

Terreurgroep Al Qaida wordt verantwoordelijk gehouden voor de aanslagen op 11 september 2001, maar volgens veel complottheoretici zijn de Twin Towers ingestort met behulp van explosieven. Dat zou kunnen wijzen op een inside job.

Het initiatief van Salo was enige dagen trending op crowdfundingsite Indiegogo, maar werd van het ene op het andere moment zonder waarschuwing verwijderd.

[HLN]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Wim Stouwdam schreef:

  Geen bewijs nodig!
  Het is allemaal al heel duidelijk.

  19 likes
 • exegese schreef:

  Fantastisch plan van een moedige enthousiasteling, ik hoop dat dit van de grond komt en dat de waarheid onweerlegbaar aangetoond kan worden.

  10 likes
 • an argie schreef:

  Veel succes. Deze man wil gewoon een nieuw speledingetje. (Boys with toys)
  Denk die gast nu echt dat dit niet is geprobeerd na te doen?

  Maar waarom zo moeilijk?
  Zelfs met een simulator is het voor testpiloten met tienduizenden vlieguren schijnbaar onmogelijk

  http://beforeitsnews.com/9-11-and-ground-zero/2012/03/911-airplane-affidavit-by-john-lear-son-of-learjet-inventor-1935777.html
  http://shoestring911.blogspot.nl/2011/07/911-hijackers-amateur-aviators-who.html
  http://pilotsfor911truth.org/dutch_simulation_debunked
  http://patriotsquestion911.com/pilots.html

  1 likes
  • exegese schreef:

   @an argie, als het inderdaad onmogelijk is zal dat in de praktijk ook blijken. Naar mijn idee is er maar één manier om dat ontegenzeggelijk aan te tonen en het daadwerkelijk trachten in het echt na te bootsen. Als dit werkelijkheid zou worden zouden alle leugens onmiskenbaar boven komen drijven ten overstaan van de hele wereld, right in their face.

   6 likes
 • Rob ter Horst schreef:

  De torens vallen niet rechtstreeks naar beneden.
  Er zijn filmpjes te zien, waarop het deel boven de inslag inzakt, vorens te kantelen.
  Daarna zorgt deze massa ervoor, dat de rest van de toren inzakt, maar ook niet recht naar beneden, zoals een gecontroleerde instorting. Veel gebouwen in de directe omgeving waren licht tot zwaar beschadigd, want niet alleen de twin towers zijn opgeruimd.

  Denk eerder dat men van de plannen heeft afgeweten, bewust niet hebben ingegrepen, en de rest is geschiedenis…

  2 likes
  • Lehcim schreef:

   Tijdens de explosie (je ziet de bommen en de bijbehorende vuurzee afgaan) vliegen delen van de TwinTowers horizontaal door de lucht, iets wat onmogelijk is bij een instorting…
   Mocht je vragen hebben over eea, ik zou zeggen kijk wat de Nederlandse expert op dit gebied zei. Jowenko is zijn naam.

   0 likes
   • Rob ter Horst schreef:

    En dan vergeet ik nog het belangrijkste. De als laatste geraakte toren, zakte als eerste in, omdat die een stuk lager geraakt werd door het vliegtuig. De massa erboven was dus een stuk groter voor het verzwakte deel, en kon dus minder lang gedragen worden, vandaar.

    Waren de vliegtuigen nog veel lager ingevlogen, waren de torens veel sneller ingestort, en waren er ook vele duizenden mensen meer omgekomen.

    2 likes
    • papamic schreef:

     leg ook ff de pentagon en sankville uit..

     0 likes
     • Rob ter Horst schreef:

      Tja, bij het pentagon kan je inderdaad twijfel hebben, een vliegtuig of een raket.
      Bij shanksville moet je kijken naar vergelijkbare vliegtuigcrashes, over het gebrek aan wrakstukken.Maar claimen dat het is neergeschoten, omdat Dick Cheney zegt het bevel te hebben gegeven, om andere verdachte toestellen neer te halen gaat te ver, maar het kan, of het is gewoon neergestort.

      1 likes
   • Rob ter Horst schreef:

    Zoals ik het zie, zijn de instortingen precies begonnen op de plekken waar de vliegtuigen zijn ingevlogen. Uiteindelijk was de constructie dáár te zwak om de massa erboven nog te dragen. De zaak begon toen in te storten, waarbij veel mensen dachten dat ze gecontroleerde explosies zagen, wat niet meer was dan ontsnappende lucht, welke een weg zocht uit 2 zich samenpersende verdiepingen, waarin natuurlijk veel rook en roet zich hadden verzamelt. En aangezien dit een instorting was van diverse verdiepingen in volgorde, leken dit natuurlijk op gecontroleerde explosies.
    Vervolgens kwam de top van de twin towers op het deel, wat nog niet zo was aangetast en dus een stuk sterker, en vanaf dat moment zag je het topgedeelte kantelen, en vervolgens de rest van de toren instorten omdat de massa in beweging te groot was voor de onderliggende etage’s om dat nog te dragen.
    Er zijn nog genoeg foto’s en video’s gemaakt na afloop, waar op te zien is hoe groot de restanten waren, tot vaak tientallen meters hoog, en die zijn weer op enkele omliggende WTC torens gevallen, en hebben daar ook tot schade geleidt, tot zeer ernstige zelfs gezien het instorten van WTC7. WTC7 was juist aan de andere kant zwaar beschadigt, en voor de helft al ingestort, voordat bovenop eerst de liftruimte en de aircoinstallatie inzakten, en vervolgens de rest van de toren. Overigens wordt al gewag gemaakt van het mogeljke instorten, omdat gewaarschuwd wordt dat WTC7 scheef stond.
    Vergeet niet dat die torens ruim 400 meter hoog waren, dus een deel wat op een ander nog “vaststaand” deel valt, valt naast de toren, en met 400 meter hoogte kan dat een eindje weg zijn, gezien WTC7…

    2 likes
 • Kalki schreef:

  De mensen die afweten van de ‘inside job 9/11’ moeten nu uit de schoolbank klappen.

  6 likes
 • dimmer schreef:

  Whahahaha ieder gebouw heeft n andere constructie dus wat valt er in gods naam te staven?????
  Meneer wil gewoon terroristje spelen.

  2 likes
  • Roy schreef:

   Het zou inderdaad alleen zin hebben als de twin towers 1 op 1 worden nagebouwd. Het ene gebouw is het andere niet.. dusssssss al hij ff door spaart zou dat een mooi project zijn 🙂

   3 likes
 • Dolex schreef:

  Het waren geen 747’s

  4 likes
 • Jeff schreef:

  Ja, ik vindt het ook wel wat. Als je ook de condities van het gebouw goed kan nabootsen, qua constructie. Goeie tip is wellicht om de locatie zo lang mogelijk geheim te houden, maar ja zo slim zal ie vast wel zijn.

  1 likes
  • Shur schreef:

   Klinkt goed. 1 miljoen lijkt me weinig.

   En als hij écht slim was geweest @Jeff, had hij het eerst getest zonder ermee naar buiten te komen.
   Maar eigenlijk zinloos. De snelheid waarmee het viel is onmogelijk, er zijn zoveel duidelijk aanwijzingen dat het geijkte verhaal niet klopt.

   De TwinTowers nabouwen 1 op 1 zelfde manier/materialen. En dan eens proberen (je hebt 2 kansen, ze moeten beide imploderen)

   Nog afgezien van dat het nagenoeg onmogelijk is om zo netjes te vliegen, laat staan door laag getrainde figuren.

   Nu ook weer met dat EgyptAir ding.

   Worden ze niet gewoon gehackt ofzo..en gedropt.

   1 likes
 • Roeland schreef:

  Ik geef hem 2 maanden dan heeftie in eens zelfmoord gepleegd.

  2 likes
 • aaa schreef:

  je moet de zelfde betonsamenstelling, zelfde constructie, zelfde leeftijd, weersinvloeden op het beton en ijzer, precies dezelfde hoek, etc… hebben voordat je deze ramp na kan bootsen. En dan niet één keer maar heel vaak en dan steeds met hetzelfde resultaat. Ik persoonlijk zie in de resultaten van zo’n experiment geen bewijs voor nog het één nog het ander. En een leuk speeltje is het ook niet als je bedenkt hoeveel armoede er is in Thailand. Maar ja, daar je geld in steken scoor je niet zulke hoge punten mee

  1 likes
 • math schreef:

  het is praktisch onmogelijk om met een Boeing 747 op hoogte van circa 400 meter een snelheid van 800 km per uur te laten vliegen. Dit heeft te maken met de constuctie van het vliegtuig en de luchtdichtheid van de atmosfeer.

  1 likes
 • Axmann schreef:

  Hij heeft duidelijk geld teveel.

  1 likes
 • Axmann schreef:

  Misschien wil hij ook de moord op Kennedy nadoen.

  1 likes
 • Rick schreef:

  “Als er uiteindelijk alleen een rokend gat in het gebouw zit en er verder niets gebeurt, dan weet je dat het doorgestoken kaart was,”

  Dit krijg je dus als mensen echt totaal niets begrijpen van hoe je dingen deftig kan onderzoeken.
  Zucht, want hij bootst ook echt exact dezelfde omstandigheden na…..

  1 likes
 • Berenbotje schreef:

  Welke piloot wil nu hiervoor zijn leven wagen?

  1 likes
 • x

  Check Also

  wtc 7

  WTC 7 niet ingestort door brand, concludeert studie: ‘Kolommen begaven het vrijwel gelijktijdig’

  Wetenschappers van de vooraanstaande Universiteit van Alaska ...

  thunberg

  ‘CO2-neutrale’ zeiljacht van Greta Thunberg verbruikte meer brandstof dan vliegtuig. Spaanse krant legt leugens bloot

  Klimaatactiviste Greta Thunberg, die door Time is ...

  >