UFO

Tentoonstelling vliegveld VS bevat UFO-video

Help ons door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een online tentoonstelling ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van O’Hare International Airport, een vliegveld op 27 kilometer van Chicago, bevat een video uit 2006 van een piloot die melding maakt van een UFO.

De tentoonstelling, O’Hare@50, staat in het teken van het bezoek dat president John F. Kennedy in 1963 aan het vliegveld bracht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Naast diverse documenten, feiten en ander materiaal over het vliegveld bevat de expositie, die het werk is van de Northwestern-universiteit, ook de zogenoemde ‘UFO-video’.

Luchtverkeersleiding

De video gaat over een piloot die op een hoogte van 38.000 voet een gesprek voert met de luchtverkeersleiding. De piloot maakt melding van een object dat in rap tempo van kleur verandert en vervolgens verdwijnt. De luchtverkeersleider zegt niets ongewoons te zien.

Conservator van de tentoonstelling Roberto Sarmiento vertelde aan persbureau UPI dat de website ook respect betuigt voor Ralph Burke, die in 1948 het oorspronkelijke masterplan voor O’Hare schreef.

De tentoonstelling kan hier worden bekeken. De UFO-video vindt u hier.

Bron: UPI.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
DingieM
DingieM
11 jaren geleden

Cool.

Wachten op een excuus of verdraaing van de exhibitie-eigenaren…?

Morningstar
Morningstar
11 jaren geleden

Het ufo-fenomeen zal tot het einde der dagen een mysterie blijven. Dit, aangezien de ufonauten in de loop der talloze eeuwen NOOIT publiekelijk contact met ons hebben gemaakt. Wellicht beschouwen zij ons als oninteressant of gevaarlijk.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Overduidelijk dat ze achter een ufo aanzitten, of althans deze zien ze,getuige het geluidsfragment.Bij ons, Vliegbasis Leeuwarden, wijkt in dergelijke gevallen altijd uit naar een schramble kanaal.Maar ook bij ons heb ik op de scanner wel eens iets gehoord, wat niet voor onze oortjes bestemt was,(Strange object) en dan zijn ze weer foetsie.Tot nu toe heb ik niet over een epron geheugen kunnen beschikken, die die scramble opheft.Maar we blijven ermee bezig!!Als radiozendamateur zijnde.Meer van dit soort signalen opvangen, is dwingen de waarheid te zeggen namelijk.Want dat ga ik doen!!!!!!zeker weter.

Timothy Drake
Timothy Drake
11 jaren geleden

[quote name=”Morningstar”]Het ufo-fenomeen zal tot het einde der dagen een mysterie blijven. Dit, aangezien de ufonauten in de loop der talloze eeuwen NOOIT publiekelijk contact met ons hebben gemaakt. Wellicht beschouwen zij ons als oninteressant of gevaarlijk.[/quote]

Nee joh, gewoon de “Prime directive”. ET is verstandig en doet niet aan interventie of erger, o.k. op een raketje onschadelijk maken na dan. Toetreding tot de universele gemeenschap moet je verdienen.. en terecht

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x