Homepagina » UFO » Tentoonstelling vliegveld VS bevat UFO-video
Tentoonstelling vliegveld VS bevat UFO-video

Tentoonstelling vliegveld VS bevat UFO-video

Een online tentoonstelling ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van O’Hare International Airport, een vliegveld op 27 kilometer van Chicago, bevat een video uit 2006 van een piloot die melding maakt van een UFO.

De tentoonstelling, O’[email protected], staat in het teken van het bezoek dat president John F. Kennedy in 1963 aan het vliegveld bracht.

Naast diverse documenten, feiten en ander materiaal over het vliegveld bevat de expositie, die het werk is van de Northwestern-universiteit, ook de zogenoemde ‘UFO-video’.

Luchtverkeersleiding

De video gaat over een piloot die op een hoogte van 38.000 voet een gesprek voert met de luchtverkeersleiding. De piloot maakt melding van een object dat in rap tempo van kleur verandert en vervolgens verdwijnt. De luchtverkeersleider zegt niets ongewoons te zien.

Conservator van de tentoonstelling Roberto Sarmiento vertelde aan persbureau UPI dat de website ook respect betuigt voor Ralph Burke, die in 1948 het oorspronkelijke masterplan voor O’Hare schreef.

De tentoonstelling kan hier worden bekeken. De UFO-video vindt u hier.

Bron: UPI.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

6 reacties

 1. Cool.

  Wachten op een excuus of verdraaing van de exhibitie-eigenaren…?

  0 likes
 2. Het ufo-fenomeen zal tot het einde der dagen een mysterie blijven. Dit, aangezien de ufonauten in de loop der talloze eeuwen NOOIT publiekelijk contact met ons hebben gemaakt. Wellicht beschouwen zij ons als oninteressant of gevaarlijk.

  0 likes
 3. Overduidelijk dat ze achter een ufo aanzitten, of althans deze zien ze,getuige het geluidsfragment.Bij ons, Vliegbasis Leeuwarden, wijkt in dergelijke gevallen altijd uit naar een schramble kanaal.Maar ook bij ons heb ik op de scanner wel eens iets gehoord, wat niet voor onze oortjes bestemt was,(Strange object) en dan zijn ze weer foetsie.Tot nu toe heb ik niet over een epron geheugen kunnen beschikken, die die scramble opheft.Maar we blijven ermee bezig!!Als radiozendamateur zijnde.Meer van dit soort signalen opvangen, is dwingen de waarheid te zeggen namelijk.Want dat ga ik doen!!!!!!zeker weter.

  0 likes
 4. [quote name=”Morningstar”]Het ufo-fenomeen zal tot het einde der dagen een mysterie blijven. Dit, aangezien de ufonauten in de loop der talloze eeuwen NOOIT publiekelijk contact met ons hebben gemaakt. Wellicht beschouwen zij ons als oninteressant of gevaarlijk.[/quote]

  Nee joh, gewoon de “Prime directive”. ET is verstandig en doet niet aan interventie of erger, o.k. op een raketje onschadelijk maken na dan. Toetreding tot de universele gemeenschap moet je verdienen.. en terecht

  0 likes
 5. Er is zo veel om ons heen. Als je er voor openstelt heb je geen nieuws berichten nodig. Richt je gedachten en gevoelens naar binnen. Denk er niet over.
  Kijk wat er contact maakt met je.
  Ervaar.

  0 likes
 6. Er zijn weldegelijk buiten aardse op aarde geweest.Het is bekent gemaakt door mensen die zwijg plicht hadden.Maar enkele er van konden het niet meer aan,en voor hun dood hebben ze het bekent gemaakt.
  Het was ergens in Amerika,het wezen hebben ze ook onder zocht.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

organisator

Organisator coronaprotesten krijgt politie aan de deur: ‘Ze pakken m’n kinderen af als ik doorga’

Youri Plate, de organisator van een aantal ...

huisarts

Huisarts loopt leeg over Hugo de Jonge. ‘U hebt nog maar één taak: vertrekken!’

Op zaterdag verscheen er een onthullend interview ...