Buitenland

Boek onthult ‘schokkende’ en ‘angstaanjagende’ geheimen over de Rockefellers

Help anderen door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

John D. Rockefeller wordt wel gezien als de rijkste Amerikaan aller tijden. Hij vergaarde zijn enorme fortuin nadat hij eind 19e eeuw 90 procent van de Amerikaanse olie-industrie in handen kreeg.

De oliemagnaat en zijn familie werden een politieke en financiële dynastie en zijn tot op de dag van vandaag één van de machtigste families ter wereld. Het boek The Rockefeller File biedt een inkijkje in het leven en de geheimen van de controversiële familie.

Macht overnemen

Het schokkende, waargebeurde verhaal is bijna 30 jaar geleden geschreven door Gary Allen, maar nog steeds actueel, zo meldt AOL News. Allen verdiepte zich als geen ander in de familie Rockefeller.

Het Amerikaanse congreslid Lawrence P. McDonald schrijft in het voorwoord: “Er zijn genoeg boeken geschreven over de Rockefellers om een bibliotheek mee te vullen. Voor zover ik weet heeft nog nooit iemand het belangrijkste deel van het verhaal rond de Rockefellers durven te onthullen: dat de Rockefellers en hun bondgenoten de afgelopen 50 jaar een plan hebben uitgewerkt om de macht in Amerika en vervolgens in de rest van de wereld over te nemen.”

Nieuwe Wereldorde

Volgens Allen gebruikt de familie haar kolossale fortuin, haar macht en haar status om een Nieuwe Wereldorde te creëren. Ze hebben daartoe de Council on Foreign Relations (CFR) opgezet, die complete controle heeft over de overheid, aldus de journalist. “De Nieuwe Wereldorde die de Rockefellers willen creëren zal resulteren in een wereldwijde dictatuur.”

Gary Allen, een conservatieve Amerikaanse journalist, laat zien hoe de familie haar fortuin en macht misbruikt en duikt in het leven van de familieleden en hun bondgenoten.

Hij omschrijft William, de vader van John D., als een paardendief en kindermisbruiker. Hij zou een 15-jarig meisje hebben verkracht en vervolgens zijn vrouw en kinderen hebben verlaten om met een 20-jarige te trouwen.

[AOL]

3.5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
loeky123
loeky123
6 jaren geleden

film doet het niet ???

loeky123
loeky123
6 jaren geleden

nu wel

Defixiones
Defixiones
6 jaren geleden

Voor een uitgebreide super docu (met Nederlandse ondertiteling) How Big Oil Conquered the World van James Corbett ( https://www.youtube.com/watch?v=ySnk-f2ThpE )

Hoop maakt z'n eigen magie
Hoop maakt z'n eigen magie
6 jaren geleden

En voor dit type engerds, is die orgaandonor-wet er bijna doorheen.
Zodat ze 10 x een nieuw hart/nier of wat voor orgaan ook, kunnen kopen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x