Homepagina » Buitenland » Boek onthult ‘schokkende’ en ‘angstaanjagende’ geheimen over de Rockefellers
Boek onthult 'schokkende' en 'angstaanjagende' geheimen over de Rockefellers

Boek onthult ‘schokkende’ en ‘angstaanjagende’ geheimen over de Rockefellers

John D. Rockefeller wordt wel gezien als de rijkste Amerikaan aller tijden. Hij vergaarde zijn enorme fortuin nadat hij eind 19e eeuw 90 procent van de Amerikaanse olie-industrie in handen kreeg.

De oliemagnaat en zijn familie werden een politieke en financiële dynastie en zijn tot op de dag van vandaag één van de machtigste families ter wereld. Het boek The Rockefeller File biedt een inkijkje in het leven en de geheimen van de controversiële familie.

Macht overnemen

Het schokkende, waargebeurde verhaal is bijna 30 jaar geleden geschreven door Gary Allen, maar nog steeds actueel, zo meldt AOL News. Allen verdiepte zich als geen ander in de familie Rockefeller.

Het Amerikaanse congreslid Lawrence P. McDonald schrijft in het voorwoord: “Er zijn genoeg boeken geschreven over de Rockefellers om een bibliotheek mee te vullen. Voor zover ik weet heeft nog nooit iemand het belangrijkste deel van het verhaal rond de Rockefellers durven te onthullen: dat de Rockefellers en hun bondgenoten de afgelopen 50 jaar een plan hebben uitgewerkt om de macht in Amerika en vervolgens in de rest van de wereld over te nemen.”

Nieuwe Wereldorde

Volgens Allen gebruikt de familie haar kolossale fortuin, haar macht en haar status om een Nieuwe Wereldorde te creëren. Ze hebben daartoe de Council on Foreign Relations (CFR) opgezet, die complete controle heeft over de overheid, aldus de journalist. “De Nieuwe Wereldorde die de Rockefellers willen creëren zal resulteren in een wereldwijde dictatuur.”

Gary Allen, een conservatieve Amerikaanse journalist, laat zien hoe de familie haar fortuin en macht misbruikt en duikt in het leven van de familieleden en hun bondgenoten.

Hij omschrijft William, de vader van John D., als een paardendief en kindermisbruiker. Hij zou een 15-jarig meisje hebben verkracht en vervolgens zijn vrouw en kinderen hebben verlaten om met een 20-jarige te trouwen.

[AOL]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. Hoop maakt z'n eigen magie

  En voor dit type engerds, is die orgaandonor-wet er bijna doorheen.
  Zodat ze 10 x een nieuw hart/nier of wat voor orgaan ook, kunnen kopen.

  10 likes
 2. Voor een uitgebreide super docu (met Nederlandse ondertiteling) How Big Oil Conquered the World van James Corbett ( https://www.youtube.com/watch?v=ySnk-f2ThpE )

  10 likes
 3. Een paardendief en kindermisbruiker, zo zo wat een duivel zeg!
  En dan zijn tegenstanders uitmaken voor kinderverkrachter en dictator…

  2 likes
  • Kinderen misbruiken is in sommige culturen de normaalste zaak van de wereld Typhoon. Zo heb je de Islam waar het heel acceptabel is om een kind uit te huwelijken aan een 40 jaar oudere man. Ook de zogenaamde profeet schijnt zich hieraan schuldig te hebben gemaakt.

   Gek hè!? Wat is jouw achtergrond Typhoon?

   Alle verhalen rondom de Rockefellers, wat moet een mens er van vinden!? Zelf weet ik het echt niet, ik weet alleen wel dat de extreem rijke en machtige mensen nooit genoeg lijken te hebben.

   5 likes
 4. LS…

  David oude rukker ! Je staat op de dodenlijst van Benjamin Fulford… Maar dat was je al !

  3 likes
 5. film doet het niet ???

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

jensen

Jensen: ‘Ze willen coronacrisis gebruiken om wereldregering te installeren’

De Rockefeller-familie, meer specifiek de Rockefeller Foundation, ...

kissinger

Kissinger pleit voor Nieuwe Wereldorde: ‘Geen enkel land kan Covid-19 alleen aan’

Henry Kissinger, éminence grise van het Amerikaanse ...