Buitenland

Boek onthult ‘schokkende’ en ‘angstaanjagende’ geheimen over de Rockefellers

Help anderen door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

John D. Rockefeller wordt wel gezien als de rijkste Amerikaan aller tijden. Hij vergaarde zijn enorme fortuin nadat hij eind 19e eeuw 90 procent van de Amerikaanse olie-industrie in handen kreeg.

De oliemagnaat en zijn familie werden een politieke en financiële dynastie en zijn tot op de dag van vandaag één van de machtigste families ter wereld. Het boek The Rockefeller File biedt een inkijkje in het leven en de geheimen van de controversiële familie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Macht overnemen

Het schokkende, waargebeurde verhaal is bijna 30 jaar geleden geschreven door Gary Allen, maar nog steeds actueel, zo meldt AOL News. Allen verdiepte zich als geen ander in de familie Rockefeller.

Het Amerikaanse congreslid Lawrence P. McDonald schrijft in het voorwoord: “Er zijn genoeg boeken geschreven over de Rockefellers om een bibliotheek mee te vullen. Voor zover ik weet heeft nog nooit iemand het belangrijkste deel van het verhaal rond de Rockefellers durven te onthullen: dat de Rockefellers en hun bondgenoten de afgelopen 50 jaar een plan hebben uitgewerkt om de macht in Amerika en vervolgens in de rest van de wereld over te nemen.”

Nieuwe Wereldorde

Volgens Allen gebruikt de familie haar kolossale fortuin, haar macht en haar status om een Nieuwe Wereldorde te creëren. Ze hebben daartoe de Council on Foreign Relations (CFR) opgezet, die complete controle heeft over de overheid, aldus de journalist. “De Nieuwe Wereldorde die de Rockefellers willen creëren zal resulteren in een wereldwijde dictatuur.”

Gary Allen, een conservatieve Amerikaanse journalist, laat zien hoe de familie haar fortuin en macht misbruikt en duikt in het leven van de familieleden en hun bondgenoten.

Hij omschrijft William, de vader van John D., als een paardendief en kindermisbruiker. Hij zou een 15-jarig meisje hebben verkracht en vervolgens zijn vrouw en kinderen hebben verlaten om met een 20-jarige te trouwen.

[AOL]

3.5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
loeky123
loeky123
7 jaren geleden

film doet het niet ???

loeky123
loeky123
7 jaren geleden

nu wel

Defixiones
Defixiones
7 jaren geleden

Voor een uitgebreide super docu (met Nederlandse ondertiteling) How Big Oil Conquered the World van James Corbett ( https://www.youtube.com/watch?v=ySnk-f2ThpE )

Hoop maakt z'n eigen magie
Hoop maakt z'n eigen magie
7 jaren geleden

En voor dit type engerds, is die orgaandonor-wet er bijna doorheen.
Zodat ze 10 x een nieuw hart/nier of wat voor orgaan ook, kunnen kopen.

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x