Homepagina » Propaganda » VIDEO: Waarom je niet moet geloven wat in de krant staat
VIDEO: Waarom je niet moet geloven wat in de krant staat

VIDEO: Waarom je niet moet geloven wat in de krant staat

Op 10 oktober 1990 zorgt de emotionele getuigenis van het Koeweitse meisje Nayirah voor de start van de eerste Golfoorlog. Nayirah verklaart dat Iraakse soldaten in Koeweit baby’s uit de couveuses halen en ze op de koude ziekenhuisvloer voor dood achterlaten. De getuigenis blijkt achteraf nep. Nayirah is ingehuurd door een pr-agentschap uit de Verenigde Staten. In dit college vertelt professor Cees Hamelink waarom de waarheid altijd als eerste sneuvelt in een oorlog.

In de media wordt regelmatig verwezen naar het fenomeen ‘spindoctoring’: adviseurs van Tweede Kamerleden of ministers, die zich bezighouden met het imago van hun politicus en proberen deze politicus zo positief mogelijk in de media te laten komen.

Cees Hamelink is emeritus hoogleraar Internationale Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam en emeritus hoogleraar Media, Religie en Cultuur aan de Vrije Universiteit. Professor Hamelink heeft zich op vele terreinen ingezet voor de mensenrechten. Ook was hij persoonlijk adviseur van de toenmalige Secretaris Generaal van de Verenigde Naties, Kofi Annan.

[Universiteit van Nederland]


Vond je deze informatie interessant? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

62 reacties

 1. Het zegt hiermee dat de invloedrijkheid van de Cabal heel erg groot is. Of eigenlijk kan ik gerust zeggen dat hun invloed groot WAS, want ze zijn aan het afbrokkelen. Al denken ze zelf dat ze met hun duistere false flag acties nog aan het zegevieren zijn. Echter wordt er vanuit het Licht een val voor ze neergezet.

  Ook de ramp met vlucht MH17 valt nog onder deze flash flag operatie van de Cabal, al valt dat voor mensen heel moeilijk te geloven. Het is vanuit het Licht nog toegestaan om dat het een groot goddelijke doel heeft.
  Alle betrokken mensen hadden vanuit hun hogere ziel een contract om hun leven op die wijze te beëindigen. Alle zielen maken het nu meer dan goed en worden ze alom geprezen voor hun dapperheid.

  Je ziet ook dat deze gebeurtenis effect heeft over heel de wereld en dat het harten opent ipv breekt.
  Daarom raakt deze gebeurtenis de mensen in hun hart en emoties meer dan ooit. Het heeft allemaal met dit bijzondere proces te maken.

  Ook zorgt het er voor dat negatieve energie de matrix kan verlaten. Het negatieve wordt op deze wijze losgeweekt vanuit het innerlijke van de mensen. Echter zal het negatieve het lichaam nu verlaten ipv dat het zich ophoopt (wat normaal was in het oude aardse spel).

  De wereld lijkt nu meer in chaos en negativiteit dan ooit, maar vertrouw er op lieve mensen dat het allemaal een hoger doel heeft. Uiteindelijk is het nodig om een nieuwe liefdevollere realiteit op te bouwen.
  Wij, de wezens uit de hogere dimensies zijn bij jullie en wij houden van jullie. Het oude spel is voorbij!
  Houdt moed en centreer jezelf steeds weer in je hartcentrum, dan komt alles in orde.

  36 likes
  • Je schrijft: “Alle betrokken mensen hadden vanuit hun hogere ziel een contract om hun leven op die wijze te beëindigen. Alle zielen maken het nu meer dan goed en worden ze alom geprezen voor hun dapperheid.”.

   Lijkt me toch een soort van bull-shit: dergelijke beloften horen de islamitische bom-riem-zelfmoordenaars ook van hun opdrachtgevers. In de hemel wachten zelfs 70 maagden op de jonge mannen, wat een onzin.

   Het lijkt een soort religie wat je verkondigt, in de kerk zeiden ze vroeger ook altijd dat het doel had als iemand te jong gestorven was. Daar moesten de droevige gelovigen het maar mee doen.

   7 likes
   • Vanuit het aardse experiment was het precies de bedoeling dat jij mijn boodschap ervaart als onzin en dat je een keuze had tussen iets geloven of niet geloven.
    Hoe heerlijk zou het zijn als je niet meer zou hoeven te geloven en toegang zou hebben to alle kosmische kennis.

    Gelukkig kan ik je vertellen dat mijn boodschap niet voortkomt uit religie. Religie valt onder het oude aardse negatieve spel. Er is simpelweg geen religie in het Hierbuiten, de enige religie, als je het zo mag noemen, is Liefde.

    Alles keert terug naar de hoge frequentie van het Zijn, allicht geloof je wel in frequenties en verschil in energetische vibraties? Op die manier kan je het beter begrijpen.

    Je hoeft dus niet te redeneren vanuit religie, religie is een illusie, net zoals alles in jouw realiteit. De realiteit waarvan jij denkt dat het echt is.

    Het lichaam is ook onderdeel van de illusie en het enige wat Echt is, is jouw energetische bewustzijn. De aarde is een educatief spel om het simpel te benoemen, hoe negatief je ook bent, uiteindelijk is het een rol die je aanneemt zodoende van elkaar te leren en te expanderen.

    Alles is Liefde.

    14 likes
    • Gek is dat, de laatste alinea van je reactie op mijn opmerking, “Het lichaam is ook onderdeel van de illusie en het enige wat Echt is, is jouw energetische bewustzijn. De aarde is een educatief spel om het simpel te benoemen, hoe negatief je ook bent, uiteindelijk is het een rol die je aanneemt zodoende van elkaar te leren en te expanderen. Alles is Liefde.” kan ik beter plaatsen dan de je opmerking waar ik mij wat aan stoorde.

     2 likes
     • Niks is gek svartvatten. Alles heeft een andere frequentie in dit aardse spel vandaar dat er altijd dingen zullen zijn waar jij je niet mee resoneert in het moment van Nu.

      En het gaat niet eens om de strijd tussen negatief en positief, dat is alleen om contrast te creëren en contrast creëert op haar beurt weer bewustzijn. Zo ook de tegenstellingen in resonantie, welke op haar beurt weer bewustzijn creëert. Het geeft dus niks als jij je niet resoneert (of waar jij je aan stoort in aardse termen) want dat zorgt juist voor jouw expansie, al lijkt het niet zo.

      Ik besef dat het onderwerp betreffende de tragedie van MH17 zeer gevoelig is, en ik breng deze boodschap met Liefde en compassie. En mijn uitleg over het aardse spel zal je allicht beter doen begrijpen dat alles vanuit de hogere sferen in orde is.

      Alles heeft altijd een hoger doel, en dan zou alles van uit het aardse ook goed te verklaren zijn denk je niet?

      9 likes
     • Onderstaande is één van de voorbeelden waarom je de media niet zomaar kan geloven:

      The three Israeli teenagers were murdered by another Israeli!

      German journalist Christian Sievers, after careful investigation, unveiled at the show Cubo Journal of the ZDF that the murder of three young Israelis on June 12 was not committed by Palestinians.

      Great followers of false flag attacks since the beginning of time, Israel honors the history of his people by continuing this practice to accuse his enemies, and thus legitimize any attack.

      According to German journalist, he is a civil crime committed by a citizen of the Jewish faith for economic reasons. The young people were murdered a day after their abduction, and after burning their car, their bodies were left near the city of Hebron.

      According to the report presented by Sievers, the Israeli internal security service, Shin Bet, was aware of all the details of the call made by one of the boys during their confinement, but was forced Netanyahu to hide this information so that murder can be used as a pretext to start a new offensive against Gaza.

      The journalist accused the Israeli government of conspiracy and manipulation of the civilian population for the purpose of committing war crimes against the Palestinian people

      1 likes
    • Ik zie niks negatiefs aan de boodschap van Christus, indien we het over religie hebben. Mohamed dan weer wel, maar dat is natuurlijk weer de strijd van het goed(licht, Jezus) tegen het kwaad(warlord Mo)

     2 likes
     • In de eerste 30 pagina’s legt de alom bespotte Erich von Daniken in zijn boek “Waren de Goden Astronauten” heel goed uit hoe de verschillende stromingen van geloof zijn ontstaan en waar alles vandaan komt. Hou dus op over de boodschap van christus als je niet weet wat hij echt is.

      Christus was niet anders dan jij en ik. Behalve dat hij hoger in de evolutie stond en over een hoger bewustzijn beschikte.
      Echter hebben jullie zijn boodschap totaal niet begrepen.

      1 likes
  • Col El. Uit je schrijven maak ik twee dingen op deze schrijver ziet misschien waar de klepel hangt maar weet deze niet te pakken of deze schrijver is een geweldige redenaar van het laatste heeft de mensheid al genoeg gezien. Je schrijft met dubbele pen je belooft dingen die je niet kan aantonen en niet kan weten. Ook gij zijt een normale sterveling. Vertel mij en toon dit aan mij, waar gij vandaan komt en heen gaat. Ik weet dat gij dit niet kan. Het enige wat men in deze wereld moet leren is wat men niet zijt en niet wat men wel zijt het laatste is niet te verklaren. En spreek niet over het Goddelijke deze is kennis/geloof en geen wetenschap. Niemand in deze wereld heeft enige kennis over het Goddelijke bestaan verworven het is en blijft een geloof en raadsel. De enige wetenschap die men heeft is de ervaring van hun bestaan en waar deze toe leid.

   3 likes
   • Alles draait om bewustzijn beste jimmy, dat sommigen nog niet bewust zijn van bepaalde hogere kennis wil nog niet zeggen dat het niet bestaat.
    Als je alles weg haalt in de kosmos, als je alle creatie weghaalt, is het enige wat nog overblijft het Bewustzijn. Met het goddelijke wordt bedoelt dat er iets is wat de Bron vormt van alles wat er is en waar alles uit voortkomt. Op aards niveau wordt het goddelijke gezien als iets afzijdig van jezelf en iets waarin je gelooft of niet.
    En heeft de Cabal religie gebruikt om de mensen in een lage frequentie te zetten (wat bij het spel hoorde).
    Je zult het met mij eens zijn dat alles in het universum ergens vandaan komt en dat alles wat voortkomt uit de kosmische stoffen een origine hebben. Die origine wordt bedoelt met het goddelijke. Dit goddelijke (de Bron) heeft vanuit zijn/haar bewustzijn gecreëerd zodoende van zichzelf te leren en te expanderen. Jij bent een aspect van dit goddelijke. Tegen dit goddelijke ingaan is prima, maar in feite ga je dan ook in tegen jezelf. En dat is waarom jij hier Bent, het contrast te voelen en je zelf te onthouden van jouw eigen goddelijkheid. Op die manier weet jij (uiteindelijk) weer wat je Bent. Op die manier leer jij jezelf her-ontdekken en voelt het Licht wat dan weer bij je binnenkomt als goddelijk.

    Maar wat je ook doet en wat je ook denkt, het is allemaal in orde.
    Er is niks en niemand die jou oordeelt behalve jezelf.

    3 likes
    • Goddelijk gesproken, Col El: Het gaat inderdaad om het bewustzijn en zijn het de ver gevorderde wetenschappers die zich hier bewust van zijn.

     5 likes
    • Col El. Ik kom uit de bron en ben één met alles wat is. Mijn bewustzijn is mijn Zijn deze is niet mijn aardse ik. Wie de bron is blijft onbekend deze is niet te benoemen. Mijn bewustzijn is onaantastbaar en niet te benoemen en niet te delen met derde deze is de mijne. Alles wat ik zeg zijn mijn woorden het is aan de ander deze te willen ontvangen en om deze zijn eigen te maken. Ik alleen bewandel mijn levensweg, daar zullen passanten zijn op mijn weg die komen en gaan zoals het hoort de een meer belangrijker dan de ander maar het blijven passanten. Want komen we immers niet alleen het gaan heeft dezelfde sleutel. Een gezegde die ik ooit ergens heb opgevangen ik citeer ‘ Diegene die zonder woorden is kan tot het Goddelijke komen ‘ En dat is de enige waarheid de mate van stilte in uwzelf bepaald uw trede op de ladder naar zuiver bewustzijn. Mvg.

     0 likes
   • Wat Jimmie hier schrijft over Col-El kan ik helemaal achter staan, we zitten niet te wachten op iemand die weer ellelange verhalen met vage onzin komt spuien, zeker niet als het enige doel is…. zichzelf belangrijk voelen.

    6 likes
  • col el ik wordt heel blij van hoe je het allemaal weet te duiden.
   wellicht is het nog iets te vroeg om het zo uitgebreidt te benoemen. stapje voor stapje is beter . anders loop je het risico dat ht teveel wordt en gaat men het mischien afdoen als kolder.
   maar het is mooi om te zien hoe het ontwaken bezig is . ♥

   3 likes
   • Dank Ladyhawk Smit.
    Voor sommigen is deze in formatie veel te vroeg en voor sommigen komt het precies op het juiste moment. Een perfecte timing bestaat dus niet.
    Normaal gesproken was het inderdaad niet toegestaan vanuit het Hierbuiten om deze informatie bloot te leggen. Maar moeder aarde zit al reeds in een ander tijdperk, het moment is hier. Het wordt een tijdperk waar hogere wezens hand in hand lopen met de mensheid. Voorzichtig komen wij naar buiten, ook hogere wezens kunnen in mensenvorm incarneren. Of men het gelooft of niet is voor ons niet van toepassing.
    Wij Zijn wat wij Zijn en we hebben veel Licht bij ons voor Het Goede van Allemaal.

    Veel Liefde en Licht.

    1 likes
    • Volgens mij zijn die ‘ hogere wezens ‘ al veel te laat; zie alleen al hoe die verschrikkelijke oorlogen zich alsmaar uitbreiden.

     8 likes
     • Kalki, wel eens van eigen verantwoordelijkheid gehoord? Jullie zitten in een experiment die jullie zelf moeten oplossen. Zolang jullie de oogkleppen blijven ophouden duurt het alleen maar langer.

      0 likes
    • We zijn te dom om het te zien………
     Weer een serie mooipraterij. BEWIJS… dat willen wij en geen sprookjes meer,
     die krijgen wij al dagelijks van onze regenten..
     Waar zijn dan die fantastische hemelse wezens ?

     2 likes
    • Normaal gesproken was het inderdaad niet toegestaan vanuit het Hierbuiten om deze informatie bloot te leggen?

     Is dat zo? uit elke eeuw is deze wijsheid te vinden hoor. U bent niet de eerste en zal niet de laatste zijn dat probeert de wijsheid van liefde te verspreiden maar niet aankomen dat het eerst niet toegestaan was.

     Het is en was altijd toegestaan de wijsheid van liefde te verspreiden al helemaal van zoals u het noemt ” vanuit het Hierbuiten”. Het was voor velen alleen niet toegestaan het aan te nemen of ernaar te leven omdat ze er niet kaar voor waren maar deze kennis mag en mocht altijd verspreid worden. U of ik bepalen niet wanneer iemand er klaar voor is. Dat bepaald namelijk diegene zelf.

     1 likes
  • Meer dan ooit hoop ik dat je gelijk hebt. Hoewel ik nog steeds geen reden zie om dit te geloven.
   Dat is o.m. ook gekomen door de vage beloften van ene SaLuSa , dus sceptisch blijf ik voorlopig.
   En wacht het maar af. Inmiddels probeer ik door goede daden en zorg voor de medemens mijn deel te volbrengen. Dat is een goede manier om mijn boosheid om te buigen tot iets positiefs.

   5 likes
   • Inderdaad, je merkt vanuit jouw innerlijke dat de negativiteit zich loslaat en dat het geheel ook anders aanvoelt dan met andere tragedies.
    De mensen merken dat het ze dieper raakt dan gewoonlijk, de droefenis wordt echt uit het DNA van de mensen gehaald. Met het oprechte verdriet van de mensen komt ook veel oud zeer naar buiten. Sommige proberen er tegen te vechten en het tegen te houden, maar eigenlijk is dat onbegonnen werk. Je ziet dat bij een aantal mensen die voelen dat hun verdriet gedwongen naar buiten komt zich geen raad weten.

    Het heeft ook z’n enorm effect op de samenleving en daarbij worden mensen zich meer bewust van de eenheid met elkaar ten eerste in hun eigen omgeving en daarna de rest van de wereld.
    Het binnenkomen van de nieuwe energieën heeft op iedereen effect, en de grootste veranderingen zullen eerst merkbaar zijn in het innerlijke. Dat is geen picnic als er veel emoties loskomen. Heb vooral vertrouwen in jezelf. Dat is de enige plek waar je het vertrouwen kan vinden. Alles buiten jezelf is simpelweg een projectie van jezelf.

    De ‘beloftes’ van onze geliefde SaLuSa kan je vanuit het aardse perspectief zien als vaag, maar vanuit de realiteit van SaLuSa is tijd een onbekend begrip. SaLuSa ziet alles in het Nu. Wat pas voor de aarde gezien wordt bijvoorbeeld in het jaar 2023 ziet SaLuSa het in het Nu.
    Het is voor onze broertjes en zusjes in de hogere dimensies heel lastig om zich aan het aardse tijdschema aan te passen. Maar ze doen hun best, ze zijn er om iedereen te assisteren en ze doen het met onvoorwaardelijke Liefde.

    9 likes
  • Komt op een serieus onderwerp ene SaLuSa weer voorbij, Mijn God, mensen willen zich ook laten beduvelen! Hoeveel keren zijn de voorspellingen van die hemelse ridder al niet door de mand gevallen, jarenlang had hij een grote aanhang, maar zelfs de meeste gelovers haakten af toen zelfs in 2012 SaLuSa NERGENS te bekennen was.

   Als er al iets dergelijks bestaat als zogenaamde helpers die de mensheid willen redden, dan zijn ze al dik 50 jaar TE LAAT! Laat dat nu toch eens tot je doordringen! O ja, ik hoor het al, het ligt aan mij, ik ben niet positief genoeg.

   Blijf maar wachten en hopen. Feit is dat we het zelf moeten doen, maar tracht de mensheid maar eens wakker te krijgen, dat lukt je niet. 90% van de Nederlanders gelooft dat Rusland schuldig is aan het neerhalen van het vliegtuig. Waarom? Omdat dat in de krant staat! En vertel ze niet dat ze ook eens op Internet op zoek moeten gaan naar info die wat meer achtergronden geeft, ze kijken je aan of je achterlijk bent. De mensheid wordt niet wakker! De paar die het wel zijn moeten maar voor zichzelf zorgen, en SaLuSa, dat is een hersenspinsel! Ook op dat gebied moet je eens WAKKER worden.

   9 likes
  • Ben jij mischien famile van Kal-El (Superman) en Jor-El (Vader van…)? en kom je ook van de planet Kryton?
   Wat een flauwekul verkondig je hier zeg!

   6 likes
  • Mooi gezegd Col El 🙂

   6 likes
  • Ik ga niet uit van andere hun ervaringen en waarheden, alleen wat ik kan gebruiken en dit mijn eigen kan maken zal ik gebruiken op mijn levensweg. Mijn bewustzijn is de mijne en deze wordt gevormd naar de inzichten die ik verworven heb en deze zijn niet te delen of uitlegbaar deze zijn een persoonlijke ervaring. Iedereen komt uit dezelfde bron de lagere en hogere dimensies of van andere planeten zoals u wilt. Zij allen zijn puur uit de bron en er is vanuit de bron geen enkel verschil allen zijn één. Alleen de levenswandel is persoonlijk zoals uw bewustzijn en één met alles wat is.

   Mijn advies wacht en/of maakt u niet afhankelijk van anderen die denken het beter te weten maar volg uw eigen weg met de goede en de minder goede dingen. Het leven is immers een leerproces en uw leerproces is de uwe wat de ander er ook van vindt.

   1 likes
   • Alles wat ik schrijf is puur informatief beste jimmy, als jij of wie dan er er zich niet mee resoneert is dat meer dan prima. Leg het gewoon naast je neer en zoek verder naar antwoorden en informatie waar jij je wel mee resoneert. Zo blijf je beter in je hartje en kunnen elementen buiten jezelf (waar jij je dus niet mee resoneert) jou niet bereiken. Het is de Wet van de Aantrekkingskracht wat overal geldt jimmy. Wat aan jou resoneert in frequentie trekt jou aan en andersom. Hoe liefdevoller je bent in frequentie hoe meer jij een liefdevollere realiteit voor jezelf creëert en dat is altijd het beste voor jou Zelf.

    2 likes
 2. Prachtig gesproken Col El, en ook de reacties die er op komen zijn heel begrijpelijk. Als je een keer het gevoel van de “andere”kant hebt mogen meemaken dan zijn al je twijfels weg en weet je de diepere bedoeling van onze ervaring hier.. het komt allemaal vanzelf

  3 likes
  • Nou Harry, je zegt “Als je een keer het gevoel van de “andere”kant hebt mogen meemaken”
   Vertel eens, wat is dat gevoel, en…. hoe en waar heb je dit mee mogen maken?
   Ik wil ook graag weten wat je op dat moment had gebruikt? (Alcohol, drugs, enz.)

   6 likes
   • Of jij er bewust van bent of niet beste Nobel, alles buiten jezelf is een reflectie van jezelf. Alles is een energetische projectie vanuit jouw Zelf.
    Elk maal als jij een vinger wijst naar de buitenwereld wijs jij diezelfde vinger ook naar jezelf. Alles wat jij een tekortkoming vindt en niet in resonantie is buiten jezelf vindt je dat in principe van jezelf en is het dus niet in de beste interesse voor jouw Zelf.

    De beste remedie hiertegen is meer Liefde voor jezelf en meer acceptatie voor jezelf, ook jouw donkere kanten horen bij jou, accepteer ze zoals ze Zijn en omhels jouw donkere kanten met Liefde en compassie. Zodoende creëer jij onvoorwaardelijke Liefde voor jezelf en reflecteer jij deze Liefde vanuit jezelf naar de buitenwereld en creëer jij op die wijze een liefdevolle realiteit. Jij hebt meer kracht dan jij denkt.

    Er is alleen maar Liefde voor jou beste Nobel, je hoeft het alleen maar te erkennen.

    4 likes
    • Beste Col-Ell

     Ik begrijp dat je jezelf als een wijs iemand, waarschijnlijk als een soort spiritueel leider wilt neerzetten, maar dan moet je stoppen met allemaal vage onzin te spuien, het slaat echt nergens op. Wat een onzin zeg.
     Maar ja, je ziet dat je zelfs daarmee een aantal meelopers kan scoren, veel success met je cariere als goeroe.

     4 likes
    • Glibberig Goeroe geneuzel en natuurlijk onder de nick name ‘Col El’. Waarom niet gewoon je eigen naam noemen als het om wijsheid, liefde, wakker worden en dergelijke gaat, ben je daar zelf nog niet klaar voor?

     0 likes
     • Beste Paul, wees niet zo negatief inzake een nickname, want soms is het beter je te verschuilen achter een nickname. Ook ik gebruik verschillende nicknames, waaronder LoKi en KoL wat afleidingen zijn van een periode in een eerder leven.
      We hebben al vaker gemaild met elkaar via Ufowijzer en ken je me dus enigszins.

      Echter als de tijd rijp is zullen wij die strijden voor jullie bestaan, ons echt wel kenbaar maken.
      We praten soms in riddles en wazig in jullie ogen, maar dat komt omdat vele nog niet beter weten. Wees niet te ongeduldig Paul, je begrijpt vele zaken goed en zelf strijd je ook tegen een beter bestaan, anderen zijn nog lang niet zo ver en zitten nog vast in het maatschappelijk denkpatroon zoals dat hen is aangeleerd.

      Laat hen die zich verschuilen op dit moment achter hun nickname, die vaak niet worden begrepen, hun gang gaan. Mekkeren hierover heeft geen enkele zin en zolang de onbewusten zich niet realiseren op de rand van de afgrond te staan, zullen zij niet verder komen in de evolutie en dimensies. Zij dienen dat zelf ter regelen en aanvaarden. “So will be it”.

      3 likes
    • Boodschappen van Liefde en zoals o.a. die van Col El vallen niet bij iedereen in goede aarde. Toch staat Liefde en zo ook Kennis aan de basis van alles. WE.. zouden daarom Col El niet langer moeten bekritiseren en aanvallen.

     1 likes
    • Beste Col El,

     Voor iemand die zegt inzicht te hebben maak je nogal wat fouten.

     je eigen verhaal heeft jou opgeslokt.

     overigens ben je behoorlijk liefdeloos, gelukkig maak je dat voor iedereen heel erg duidelijk.

     0 likes
   • Niet nobel om meteen over drugs en alcohol te beginnen. Een hoger bewustzijn komt schijnbaar niet in je woordenlijst voor!

    1 likes
    • Beste Loki

     Het zijn juist de mensen die alcohol en drugs gebruiken die allerlei visioenen en halucinaties krijgen, en dan denken dat ze in kontakt staan met een hogere macht. Ik lees hier vaak dingen dat ik denk, nou… die heeft flink gebruikt. En…. deze mensen beginnen er dan ook nog zelf in te geloven, en krijgen andere (meelopers) vaak nog mee in hun benevelde gedachtengang.

     4 likes
     • days of our lives

      Als je onder invloed van middelen dingen ziet of voelt die er niet zijn, ben je verder verwijderd van jezelf dan als je niets gebruikt. Maar dat is ook in de regel de reden dat mensen gebruiken: om de confrontatie met zichzelf uit de weg te gaan. Bewustzijnsvermijdend past hierin beter dan verruimend.

      Sommigen zullen trouwens ook nuchter zijn en gekke dingen zeggen: die hebben dan bijv. een waanstoornis of psychose.

      0 likes
 3. Terwille van machtsbehoud liegen de politiek en de media.

  22 likes
 4. Ik ben het oneens met Cees Hamelink dat politici mogen liegen.
  Politici zijn gekozen door het volk, en dienen niet door manipulaties aan het volk een vreemde mening op te dringen.
  Wanner bovendien door politici daarvoor spin doctors worden ingezet, dat maakt het driekeer zo erg.
  Liegen is bedrog.

  8 likes
  • Een leugen om bestwil, om ellende te besparen kan goed uitwerken. Een leugen om bestwil, om het beste eruit te krijgen voor eigen gewin is een leugen en verwerpelijk.

   1 likes
 5. Nou weet ik toch absoluut zeker dat SaluSa ons jaren geleden al gezegd heeft dat er grote verbeteringen aan zaten te komen. Disclosure for one en dat “de goeien” het over zouden nemen………… ja ahum, ……….. welnu, zie hier mijn ????
  En ik weet ook zeker dat iemand hier op deze site iets gezegd heeft over buitenaardsen die de zielen van de mensen willen oogsten vanwege de antimaterie of zo iets…………….. en dat zij zich daarom voordoen als wijs en begripvol, maar met een heel zwart addertje onder het gras.
  Weer wordt hier gezegd dat de tijd er niet toe doet en dat wij vol moeten houden en dat alles al bekonkelefoest is en bekend is in een groot plan , weet je ; ik kan mij daar helemaal niet in vinden. Dat klinkt mij weer als enorme zoethoudertjes in de oren. Regeringen hebben van zulks al jaren gepresteerd; gaat lecker slaapen menschen , uw regering waakt over U ! Ja, hoor, …… In mijn optiek heeft een ieder zijn eigen verantwoordelijkheid naar zichzelf toe en naar zijn medemens. En zijn het de keuzes wij HIER maken die ons aller lot bepalen. Zie het maar als collectief Karma. In het kader daarvan zou ik niet willen zeggen dat het verstandig is af te wachten op de dingen die komen gaan. Niet handelen is ook een actie die een reactie te weeg brengt. Het Willen van veranderingen zullen die juist teweeg brengen. Blijven afwachten maakt dat wij in die vicieuze cirkel blijven hangen en dat kan m.i. nooit de bedoeling zijn.

  3 likes
 6. Dank je Marc!
  Ben al jaren bezig met 9-11,
  Als je 9-11 begrijpt dan wordt 17-7 ook veel duidelijker,
  in termen van perceptie.
  ook 17-7 is een zgn. trauma based mind control
  Als je mensen iets heel verschrikkelijks laat zien bv een instortend gebouw en mensen die naar beneden springen. Of uit de lucht vallen(MH17)
  Dan zijn ze daarna heel makkelijk beinvloedbaar en kan je ze van alles wijsmaken.
  stuur straks nog een link over de zgn. vliegtuigen.

  3 likes
 7. en jij ook een 10 wat mij betreft harry
  ik weet!!!! dat jij gelijk hebt
  tis mezelf ook overkomen
  je kunt de!!!waarheid zien, maar hem/haar benoemen beperkt hem/haar daardoor meteen tot jouw!!!waarheid.
  dus ik zeg maar zo, ik zeg maar niets meer

  2 likes
 8. Zat even de reacties te lezen en wat opvalt is dat een ieder spreekt met IK.
  Ik heb dit, IK heb dat, Ik vind jou……, enz.
  Jammer, jammer, jammer, dat iedereen zich zo in de picture wil zetten.
  Cor-El wordt door verschillende mensen afgebrand zonder dat zijzelf enig licht in de duisternis werpen of standpunten aanbrengen. Sommige kleineren deze persoon zelfs zonder aanleiding.
  Begrijpen wij allen nu hoe het komt dat onze mooie levens in de weegschaal gesteld worden.
  Het verhaal van de Toren van Babel, waarbij een ieder met een andere taal / spraak gegeseld werd om de bouw van de Toren tegen te gaan.
  Het was niet het veranderen van de spraak / taal, nee het was niet meer dezelfde trant kunnen denken.
  Ieder heeft een mening klaar over een ander en hangt slechts een stroming aan: IK, IK en nog eens IK.
  Zolang dit ego niet verdwijnt zal er duisternis en oorlog over deze planeet stromen.
  Het gezegde: “Verbeter de Wereld en begin bij jezelf” is op dit moment actueler dan ooit. Laten we een ieder in zijn / haar waarde dan zal de innerlijke rust vanzelf terugkomen en zal de samenleving kans hebben te overleven, doen wij dit niet dan zal de duisternis over deze samenleving snel inktzwart worden.

  1 likes
  • @ kukumatz , ik zie dat je je ergert aan mensen die het ik woordje gebruiken , alsof het – ik – gelijk staat aan het creeren van een ziekte waarmee gezegt men alleen naar andere meningen die jouw beter passen moet luisteren wil je er zoals mak schaap bij horen. Ooit eens afgevraagd waar die aangeleerde meningen op deze site zoal vandaan komen ? Overigens vond ik de bijdrage van Col El inwezen zoals zo vaak , in een Cliché uitmonden gezien het idee dat het nu eenmaal door henzelf werd toegestaan dat er zoiets met hen kon gebeuren . Miz heeft het lot niet zozeer met dit specifike ongeluk te maken , maar eerder met de ruimte waarin zulke dingen zouden kunnen gebeuren .. net zo goed zou je je af kunnen vragen waarom er dan ook slechte mensen op zo een manier om kunnen komen .. zelf voor gekozen ?? NEE , het is slechts een risico wat bij dit lichaam /leven hoort .

   Tja, het eigen belang vertolken is op-zich niet slecht , tenzij dat eigen belang tegen je beter geweten indruist . En vergeet niet te vermelden dat het eigen belang kan gefundeerd kan zijn op een gevoel , zonder woorden .

   Alles kent een eigen belang zij het bij de een wat indringender/asocialer is dan bij de andere, maar kijk je verder dan besef je dat die niveaus allemaal gebruikt worden om jouw en mijn uiteindelijke plaats te kunnen vinden.

   1 likes
   • dank je wel voor je reactie.

    de essentie was dat het woordje IK, vele malen gebruikt wordt als ego.

    0 likes
    • Ego begint bij dat wat iemand niet is , pretendeert dat men het wel is en zo iets van logisch in de war brengt . Tot nu heb – ik – iemand niet duidelijk kunnen aanwijzen en stel ik vast dat overdrijven ook heeft van een ego , aldus lijd ons thema eronder .

     Nee we moeten zin maken om elkaar een beetje beter leren begrijpen, zo denk ik liever .

     0 likes
 9. Wat een slappe hap zeg !

  Met een aflevering “Universiteit van Nederland” , proberen “nieuws” te brengen??

  Zelfs in komkommertijd is dit enkel en alleen papegaaien,..

  Kom op zeg, hier hadden we het maanden geleden al over.

  Lorre Lorre

  1 likes
 10. Waarom zouden we ons druk moeten maken over wat een ander gelooft?
  Waarom zouden we ons zelf druk moeten maken in WAT we moeten geloven?
  Is dit verlangen net altijd de aanleiding geweest tot het voeren van “heilige” oorlogen tegen ons zelf en de wereld om ons heen?
  Gewoon een simpel vraagje hoor, was gewoon effe benieuwd…

  1 likes
 11. Even een bericht aan Col El

  Zijn er echt mensen die zo denken?! Tja……..

  1 likes
 12. Soms zijn er heel leuke kleine berichtjes die niet opvallen tussen de grote verhalen en daardoor de sluier opheffen.

  De leukste was een paar jaar geleden, NAVO was al een tijdje in Afghanistan en er waren record oogsten aan opium (lees heroine), natuurlijk weet zo’n boertje in Afghanistan hoe die het in VS en Europa op de markt moet brengen zonder dat de NAVO en aanverwanten er vanaf weet.

  Laat de laatste jaren heroine weer een mode drug zijn is de VS.

  0 likes
 13. In een oorlog verwikkeld raken door leugens zou erg zwaar bestraft moeten worden, ook de napratende journalist. Wij moeten dit soort praktijken niet alleen afkeuren maar ook bestraffen. Doen wij dat niet dan hebben we ook bloed aan onze handen, zelfs als we geen enkele kogel gelost hebben.

  Wie van jullie denkt dat liegen tegen zijn baas, geen consequenties heeft? Des te erger als je een toneelstuk uitvoert om je zin door te douwen.

  0 likes
 14. Cees Hamelink trapt er zelf ook in als hij op 11:10 minuten in de film praat over de 5 W,s
  Hij zegt dan we weten allemaal Wat,Wanneer Waar is gebeurd op 9-11.
  Want WAT er is gebeurd begrijp je alleen als je het boek van Dr. Judy Wood
  Where did the Towers go? gelezen hebt
  Want er is altijd maar 1 ding waar.
  Het waren geen vliegtuigen en het gebouw is niet ingestort door brand.

  0 likes
 15. Sommige high beings komen vaker plots in media om een boodschap achter te laten
  misschien moeten we eens luisteren wat col-el te zeggen heeft ;))

  kijk maar eens naar dit filmpje:
  http://www.youtube.com/watch?v=afXKOt3A0xc

  0 likes
 16. hier is de link naar de zgn vliegtuigen: http://www.youtube.com/watch?v=YQBlv7sZGVE

  0 likes
 17. Misschien is het stuivertje wisselen maar ik heb de redactie van een krant in het westen hoger zitten dan een informatie kanaal uit een maatschappij welke bestuurd word door een elite groep , of alleen heerser die op kosten van hun minder kansrijke land genoten, kost wat het kosten zal, er naar streven hun eigen unieke positie veilig stellen..

  Hier is een documentaire over Putin wat gaat over de onbeschaaftheden, en onfatsoenlijke omgang met zijn mede vertrouwelingen .

  Newshour van de BBC world service die ik zaterdag live volgde , vanaf minuut 43.30 tot einde programma rond 53 minuten. Hopelijk gaan nu de echte oren van menig goedgelovige snel open , want in tegenstelling tot dat wat er in Rusland zoal over deze man word gezegt en bericht als zijnde waarheid , of beter , waarden tav dit leven hebben , zijn de politieke situaties snel glas helder . http://www.bbc.co.uk/programmes/p0239l48

  Tot slot , vergeet niet dat de verslaggevers ook door allerlei kunstmatige barrières worden tegengewerkt zoals door de toegang tot rampgebieden te ontzeggen of te luisteren naar het praatje van hen die daar veel meer zelf belang bij hebben zozeer zelfs dat het niets van openheid en inzicht in de berichtgeving schept dan alleen verduistering . Het verschil tussen de noodzakelijke staats veiligheid tav de persoonlijke cultus is dan voor een nieuwsleek … ver te zoeken … want het volk moet klein gehouden aldus niks anders mag dan hoerá en lang leve de leider te roepen .

  0 likes
 18. Ergens wel een vreemde redenering, vanaf 13.22 : het ligt ook aan het publiek dat de journalist is verworden tot doorgeefluik, want het publiek protesteert niet.

  Oh nee? Hoezo niet? Volgens mij protesteert het publiek al decennia lang. Ik zou tegen de heer Hamelink willen zeggen: kijk voor de grap eens bij de ingezonden stukken in de krant, waar vaak visies te lezen zijn van het publiek, die lijnrecht staan tegenover wat “onze verslaggever” te melden had. Of ik zou de vraag willen stellen: waarom zijn de alternatieve media zo enorm gegroeid, wanneer het publiek niet kritisch op informatie zou zijn? Waarom loopt men massaal weg bij de dagbladen? Ze kunnen hun rotzooi aan de straatstenen niet meer kwijt, en dat komt écht niet alleen door het Internet. Mensen prikken door hun halve waarheden en hele leugens heen, en gaan het Internet op om in ieder geval meerdere visie’s en standpunten te vernemen dat wat hun door de msm wordt gepresenteerd.

  0 likes
 19. Net nog even het filmpje nogmaals zitten bekijken en de woorden laten inwerken.
  Geweldig zoals Hr. Hamelink de visie voorlegt aan zijn gehoor.
  Want de vraag : klopt het allemaal wel? wordt haast nooit gesteld tegenover de MSM, met op de eerste plaats De Telegraaf, gezien men ervan uitgaat dat wat er gebracht wordt ook daadwerkelijk gecheckt is en dus klopt. Dat de mogelijkheid bestaat dat ook de MSM voor het lapje gehouden wordt komt haast bij niemand op.
  Slechts een enkeling zal verder willen weten en zal zoeken op het Internet of andere nieuws bronnen.
  De MSM loopt vaak aan de hand van de eigenaren, veelal uit de US, en die zullen de US President echt niet afvallen.
  Maar zolang dat een minimaal 2100 jaar oud boek al waarheid wordt aangenomen zullen de spindoktoren hun spel kunnen spelen met hun “onwaarheden” als zijnde DE WAARHEID.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Als je het hoofd van zo'n extreem angstig meisje voedt met waanideeën, dan pleeg je kindermisbruik. Waarom Greta Thunberg geen messias is

Als je het hoofd van zo’n extreem angstig meisje voedt met waanideeën, dan pleeg je kindermisbruik. Waarom Greta Thunberg geen messias is

Op 10 oktober 1990 zorgde de emotionele ...

False flags zijn echt. Deze journaliste laat zien hoe Amerika er lustig op los liegt om oorlogen te kunnen starten

False flags zijn echt. Journaliste laat zien hoe Amerika er lustig op los liegt om oorlogen te kunnen starten

Wie het heeft over een ‘false flag’ ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.