Propaganda

VIDEO: Waarom je niet moet geloven wat in de krant staat

Help anderen door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 10 oktober 1990 zorgt de emotionele getuigenis van het Koeweitse meisje Nayirah voor de start van de eerste Golfoorlog. Nayirah verklaart dat Iraakse soldaten in Koeweit baby’s uit de couveuses halen en ze op de koude ziekenhuisvloer voor dood achterlaten. De getuigenis blijkt achteraf nep. Nayirah is ingehuurd door een pr-agentschap uit de Verenigde Staten. In dit college vertelt professor Cees Hamelink waarom de waarheid altijd als eerste sneuvelt in een oorlog.

In de media wordt regelmatig verwezen naar het fenomeen ‘spindoctoring’: adviseurs van Tweede Kamerleden of ministers, die zich bezighouden met het imago van hun politicus en proberen deze politicus zo positief mogelijk in de media te laten komen.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Cees Hamelink is emeritus hoogleraar Internationale Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam en emeritus hoogleraar Media, Religie en Cultuur aan de Vrije Universiteit. Professor Hamelink heeft zich op vele terreinen ingezet voor de mensenrechten. Ook was hij persoonlijk adviseur van de toenmalige Secretaris Generaal van de Verenigde Naties, Kofi Annan.

[Universiteit van Nederland]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Terwille van machtsbehoud liegen de politiek en de media.

Col El
Col El
9 jaren geleden

Het zegt hiermee dat de invloedrijkheid van de Cabal heel erg groot is. Of eigenlijk kan ik gerust zeggen dat hun invloed groot WAS, want ze zijn aan het afbrokkelen. Al denken ze zelf dat ze met hun duistere false flag acties nog aan het zegevieren zijn. Echter wordt er vanuit het Licht een val voor ze neergezet.

Ook de ramp met vlucht MH17 valt nog onder deze flash flag operatie van de Cabal, al valt dat voor mensen heel moeilijk te geloven. Het is vanuit het Licht nog toegestaan om dat het een groot goddelijke doel heeft.
Alle betrokken mensen hadden vanuit hun hogere ziel een contract om hun leven op die wijze te beëindigen. Alle zielen maken het nu meer dan goed en worden ze alom geprezen voor hun dapperheid.

Je ziet ook dat deze gebeurtenis effect heeft over heel de wereld en dat het harten opent ipv breekt.
Daarom raakt deze gebeurtenis de mensen in hun hart en emoties meer dan ooit. Het heeft allemaal met dit bijzondere proces te maken.

Ook zorgt het er voor dat negatieve energie de matrix kan verlaten. Het negatieve wordt op deze wijze losgeweekt vanuit het innerlijke van de mensen. Echter zal het negatieve het lichaam nu verlaten ipv dat het zich ophoopt (wat normaal was in het oude aardse spel).

De wereld lijkt nu meer in chaos en negativiteit dan ooit, maar vertrouw er op lieve mensen dat het allemaal een hoger doel heeft. Uiteindelijk is het nodig om een nieuwe liefdevollere realiteit op te bouwen.
Wij, de wezens uit de hogere dimensies zijn bij jullie en wij houden van jullie. Het oude spel is voorbij!
Houdt moed en centreer jezelf steeds weer in je hartcentrum, dan komt alles in orde.

Johan
Johan
9 jaren geleden

Soms zijn er heel leuke kleine berichtjes die niet opvallen tussen de grote verhalen en daardoor de sluier opheffen.

De leukste was een paar jaar geleden, NAVO was al een tijdje in Afghanistan en er waren record oogsten aan opium (lees heroine), natuurlijk weet zo’n boertje in Afghanistan hoe die het in VS en Europa op de markt moet brengen zonder dat de NAVO en aanverwanten er vanaf weet.

Laat de laatste jaren heroine weer een mode drug zijn is de VS.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
9 jaren geleden

Ik ben het oneens met Cees Hamelink dat politici mogen liegen.
Politici zijn gekozen door het volk, en dienen niet door manipulaties aan het volk een vreemde mening op te dringen.
Wanner bovendien door politici daarvoor spin doctors worden ingezet, dat maakt het driekeer zo erg.
Liegen is bedrog.

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x