Great ResetMens en Dier

Rob Roos waarschuwt bij Del Bigtree voor ‘nieuwe vorm van communisme’

Help anderen door dit met kennissen op je socials te delen!

Europarlementariër Rob Roos was te gast bij The HighWire with Del Bigtree om te praten over de klimaatzwendel die in het Westen wordt gepusht door de radicale globalistische elites.

Zij gaan in tegen familiewaarden, tegen natuurlijke voeding en tegen vrijheid, benadrukte Roos. Hij wees erop dat bijvoorbeeld een elektrische auto bijna twee keer zo duur is en dat mensen zich dat niet kunnen veroorloven. Het gevolg is dat ze nergens naartoe kunnen en afhankelijk zijn van openbaar vervoer.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Controle over mensen

“Het gaat ook om digitalisering – de digitale identiteit en central bank digital currency – dit draait allemaal om een nieuwe vorm van communisme,” zei hij.

“Als je de controle wilt krijgen over mensen, moet je de controle zien te krijgen over CO2, want alles wat we doen in het leven – ademen, reizen, eten – leidt tot de uitstoot van CO2. Als je de controle krijgt over de CO2, krijg je de controle over mensen,” zei Roos.

‘Chinaficatie’

De ultieme vorm van controle is het linken van de digitale identiteit van mensen aan de central bank digital currency, legde hij uit. De volgende stap is een klimaatbudget, een CO2-budget, en dan is er sprake van ‘Chinaficatie’.

[Zero Hedge]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 163 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
JJ Post
JJ Post
4 maanden geleden

mee buigen zoals tijdens de Corona scam is de op,aat voor een wereld dictatuur , er is nog nooit een oorlog gewonnen zonder verzet en tegen deze Dystopische plannen zal er ook verzet komen veel meer dan die wappies die dachten als we ons laten prikken dus mee buigen met de Satanisten dan komen we er snel uit met alle dodelijke en vaccinatie schade gevallen tot gevolg , gezinde mensen hebben ze de dood in gejaagd deze Satanisten , mee buigen met de roverheid is het domste wat je kan doen , het zijn puppets aangestuurd door de Globalisten en de Elite die het volk willen in krimpen en willen kneden tot slaaf van hun Dystopische wereld!!!!

dna
dna
4 maanden geleden

van wie is intel wat in alle mobieltjes zit en wie maakt de mobieltjes.

Reknir
Reknir
4 maanden geleden

Grappig dat Rob Roos waarschuwt voor aankomend communisme terwijl in het vorige artikel Louwelise van der Laan voor de invoering van communisme pleit.

Annette
Annette
4 maanden geleden

Rob Roos slaat voor de zoveelste keer “de spijker op zijn kop”.

ALLES waar hij in dit interview voor waarschuwt, is datgene, wat inderdaad de radicale globalistische elites (elite was ooit een woord in een positieve zin, maar is inmiddels natuurlijk niet meer dan een scheldwoord geworden) hun zinnen op hebben gezet.

Om te beginnen zijn ze natuurlijk al JAREN bezig om het gezin te ontwrichten.
Dat gaat héél geraffineerd, beetje bij beetje, begonnen met de indoctrinatie via het onderwijs.

Niet voor niets is het gezegde nog steeds: Als je de kinderen hebt, heb je de toekomst.

En ZIE met je eigen ogen hoe kinderen, van jongs af aan, worden gemanipuleerd EN ook nog eens worden opgezet tegen de eigen ouders.

Om in deze tijd nog aan natuurlijke voeding te komen, moet je héél veel moeite doen.
Je moet bereid zijn om de supermarkt zoveel als mogelijk te vermijden en je heil zoeken bij boeren, tuinders en naar de markt te gaan om een kraam te vinden, waar ze biologische groenten en fruit verkopen.

Ja, wat betreft de elektrische auto: daar hebben mijn man en ik bij de introductie daarvan, nog niet eens één moment over nagedacht of wij zoiets wel zouden willen hebben.

Los nog van het feit, dat die krengen hartstikke duur zijn, zagen wij alleen maar veel problemen.
Inmiddels hebben wij natuurlijk 100% gelijk gekregen.

Kijk naar bijvoorbeeld het Verenigd Koninkrijk. Een tijdje geleden deed Rowan Atkinson (Mr. Bean) een boekje open over hoe HIJ hierover dacht.
Hij was zwaar teleurgesteld.
Het gevolg is, dat de verkoop van elektrische auto’s daar inmiddels zwaar gestagneerd is.
En wiens schuld is dat? Juist. De schuld van Rowan Atkinson.

En wat betreft die digitale controle. Natuurlijk willen “ze” ons compleet onder controle krijgen met hun CBDC.

Ik kan niet in de toekomst kijken, maar mijn man en ik zullen ons zo lang mogelijk blijven verzetten tegen alles, waar die gekken de komende tijd mee komen.

Back to top button
59
0
We lezen graag je reactie!x