Buitenland

Kijk: ook Fox News besteedt aandacht aan Lockstep-scenario Rockefeller Foundation

Help mee door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

FVD-voorman Thierry Baudet hield onlangs een vlammende speech in de Tweede Kamer over het Lockstep-scenario van de beruchte Rockefeller Foundation. De toespraak werd gecensureerd door zowel YouTube als Facebook.

Ook zender Fox News besteedde aandacht aan dit document. Presentatrice Laura Ingraham legde de kijker uit dat de Rockefeller Foundation in 2010 hielp bij het opstellen van een rapport over vier mogelijke toekomstscenario’s die zich de komende 15 tot 20 jaar zouden kunnen voltrekken. Eén van die scenario’s ging over het uitbreken van een pandemie, precies wat er het afgelopen jaar is gebeurd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Ordinaire machtsgreep

Belangrijker nog: de machthebbers laten in het scenario nooit een einde komen aan de denkbeeldige crisis. Zelfs nadat de pandemie wegebt, blijven de autoritaire maatregelen van kracht en worden ze zelfs aangescherpt.

Ze willen eeuwigdurende lockdowns en van alles verplichten. De elites willen ons gevangen houden in een eeuwige pandemie. Dit is een ordinaire machtsgreep, aldus de Fox News-presentatrice. “Er komt nooit een einde aan de pandemieporno en ze gebruiken het om je onder controle te houden.”

Vrijheden teruggeven

Dat betekent: een verdere inperking van onze rechten, of het nu gaat om door de overheid opgelegde lockdowns of niet. De resultaten zullen hetzelfde zijn: hogere brandstofprijzen, hogere belastingen, meer polarisatie, meer misdaad en een lagere levensstandaard.

We moeten de permanente noodtoestand die het politieke establishment ons wil opdringen als volk verwerpen, benadrukte Ingraham. “We moeten als volk eisen dat ze de vrijheden teruggeven die ze maar wat graag van ons afnamen.”


[Fox News]

4.9 66 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Ik begrijp er even helemaal niets meer van! De MSM zender Fox News die een dergelijk programma over Lockstep uitzendt?
Wat is hier aan de hand? Ik dacht dat praktisch ALLE zenders, zeker in de Verenigde Staten en Europa allemaal in handen zijn van de cabal.
Is dit nu ineens eigen initiatief van Laura Ingraham en neemt zij nu een enorm risico OF is hier sprake van controlled opposition?
Wie het weet mag het zeggen.
Wat ook mogelijk is, is dat het groepje machtswellustelingen ons alvast willen voorbereiden op een hele hoop shit, zodat wij alvast gewaarschuwd zijn.
Uiteindelijk is het toch zo: een gewaarschuwd mens telt voor twee!
Moet je je de schapen die allemaal zo braaf hun prikjes hebben gehaald, straks horen. Tenminste, ALS ze überhaupt nog in staat zijn om iets van zich te laten horen. Dat is nog maar de grote vraag.
In ieder geval ben IK blij dat mijn man en ik vanaf het begin een keihard standpunt hebben ingenomen: géén prik en géén test. Ons leven en onze gezondheid zijn ons meer waard.
Van één ding ben ik vast overtuigd: We ain’t seen nothing yet! This is just te beginning!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

HYDRA

Het is een Tumor….Elite-Parasieten & Vrijmetselaars die hun hand Grandioos hebben Overspeeld door deze hele PSYOPS COVID-1984 er snel doorheen te drukken…De Kudde begint langzaam aan te ontwaken…Elk Volk & Elk Land in de Wereld is zelf verantwoordelijk voor het verwijderen van die Tumor uit het Systeem…

Eleonora
Eleonora
2 jaren geleden

Al is de leugen nog zo snel……

salvar
salvar
2 jaren geleden

geweldig zo zou het moeten , terug pakken wat ze van ons hebben afgenomen.
ben er klaar voor.
ik heb genoeg van:
de leugenaar
de snuiver
de heks
de hondenkop
japie de draaikont
kuipers de zakkenwasser.
etc.

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x