UFO

De geheime geschiedenis van onbekende vliegende objecten (video)

Help ons door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de volgende documentaire wordt een buitengewoon fenomeen onderzocht dat de mensheid al vele jaren bezighoudt.

Bekende en minder bekende waarnemingen passeren de revue en duidelijk wordt hoe de regering, het leger en de media het publiek misleiden.

Doen kranten feitelijk onderzoek naar wat er gebeurt of nemen ze uitspraken over van woordvoerders? Welke programma’s zijn opgezet om het buitenaardse fenomeen te bestuderen en met welk doel? Gaat het werkelijk om moerasgas of optische illusies of probeert een kleine groep mensen de massa in toom te houden?

En waarom werden onbekende toestellen pas in groten getale gezien na de ontploffing van de eerste atoombom? Moest er ingegrepen worden omdat we onszelf anders zouden vernietigen? En wat zeggen piloten over wat ze in het luchtruim hebben waargenomen?

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter
Pieter
10 jaren geleden

The Christian apostle Paul gave due warning of demon influence in the last days when he wrote: “The inspired utterance says definitely that in later periods of time some will fall away from the faith, paying attention to misleading inspired utterances and teachings of demons.”—1 Timothy 4:1.

= Ufo’s

Paul V
Paul V
10 jaren geleden

het filmpje begint met een waarschuwing van de FBI dat je de film niet mag copieeren, maar je bent toch niet verplicht engels te kunnen lezen lijkt mij. Of is de zionistische dictatuur al zo ver gevorderd dat ik door de FBI wordt gearresteerd en naar een femakamp moet?

Aardebewoner
Aardebewoner
10 jaren geleden

Het is al zolang zo dat deze bal (de aarde) zoveel meer waarnemingen en ook buitenaardse zaken heeft gekend in onze aardse geschiedenis. Kijk maar naar het Gizehplateau of naar Palenque of elders. Het is zo duidelijk !.

dp-cap
dp-cap
10 jaren geleden

Over complot theorien vs. FBI gesproken. Als er 1 organisatie alle belang bij verdraaide feiten heeft…..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

5
0
We lezen graag je reactie!x