Buitenland

Waar zijn de 85.000 kinderen die onder Biden vermist zijn geraakt?

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!

De Amerikaanse federale overheid huurt bedrijven in om kinderen door het hele land te vervoeren. Ze komen op die manier mogelijk in de handen van mensensmokkelaars terecht. Tenminste één van die bedrijven heeft banden met de CIA, ontdekte Muckraker.

Elke maand komen duizenden kinderen uit het buitenland de Verenigde Staten binnen. Ze worden gedrogeerd en over de grens gesmokkeld. Bij de grens worden ze meegenomen door de grenspolitie en naar topgeheime opvanglocaties gebracht. Van daaruit worden ze naar verschillende plekken in de VS geëscorteerd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Een verlaten huis

Sinds 2021 zijn tenminste 85.000 kinderen vermist geraakt. Muckraker heeft onthuld hoe de Amerikaanse federale overheid het grootste kindersmokkel-netwerk ter wereld faciliteert.

Waar zijn die 85.000 vermiste kinderen? Muckraker heeft de hand weten te leggen op een lijst adressen waar sommige van die kinderen zijn afgeleverd onder de regering-Biden.

In één van de gevallen gaat het schokkend genoeg om een verlaten huis in de plaats Amityville in New York, bekend van de horrorfilm The Amityville Horror.

Verschrikkingen

Niemand weet waar de kinderen naartoe zijn gegaan. Er bestaat een mogelijkheid dat ze niet meer in leven zijn.

Binnenkort komt Muckraker met een verslag waarin de verschrikkingen van dit programma uit de doeken worden gedaan.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 138 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 maand geleden

De meesten van ons zullen, omdat zij al jaren de alternatieve media lezen, dit natuurlijk wel weten. Maar…. het blijft SCHOKKEND.

Nu wordt opnieuw bevestigd, dat het LICHT (de goeden, de White Hats, Q) altijd weer roept: It’s all about the children.

En zo is het natuurlijk ook. Het is absoluut te walgelijk voor woorden, dat het nog steeds schijnbaar mogelijk is om kinderen te laten verdwijnen. En DAT nota bene onder het toeziend oog van de Amerikaanse regering.

Dat laat dan meteen haarfijn zien, wat een méér dan corrupte bende de dienst uitmaakt in de Verenigde Staten.

Maar…. even een zijsprongetje. HIER, in ons zo “gave” landje, volgens ene Mark Rutte, verdwijnen ook al jarenlang de nodige kinderen.

En, in plaats van dat te onderzoeken, wordt er bij iedere poging daartoe, binnen no time, de stekker weer uitgetrokken. En WAAROM? Omdat er te veel (nog) “machtige” individuen bij betrokken zijn.

Ik heb de afgelopen jaren al heel wat filmpjes langs zien komen op de verschillende alternatieve kanalen. Maar héél eerlijk: ik kan het absoluut niet opbrengen om er naar te kijken. Er staat ook meestal een waarschuwing bij, dat het om schokkende beelden gaat.

En dan denk ik bij mijzelf: WAT heeft het voor toegevoegde waarde, dat ik hier naar kijk? Kan ik er zélf wat aan veranderen?

En dan is het antwoord: NEE! Helaas kan ik in mijn eentje er niets aan doen.

Volgens mij is er wel een organisatie, die ik regelmatig bij demonstraties zag, die hier aandacht voor vroeg. Ik ben even de naam kwijt, maar ik dacht dat het iets van Black Umbrellas was. Maar misschien is dit de verkeerde naam hoor, maar dan is er vast wel een van jullie, die mij kan corrigeren.

Al met al is mijn aller diepste wens, dat ik nog mag meemaken, dat er aan dat vreselijke onrecht tegenover kinderen een eind wordt gemaakt.

IEDER kind verdient het om in liefde en harmonie op te groeien tot hij of zij volwassen is.

En NIET anders!

Rose
Rose
1 maand geleden

Regeringen, CIA , legers, zijn de monsters in de wereld, walgelijk!!!

hoogtijd
hoogtijd
1 maand geleden

HIER ZIJN GEEN WOORDEN VOOR.!!!!!! ARME KINDEREN EN OUDERS.

Bezorgde burger 🌺🌺
Bezorgde burger 🌺🌺
1 maand geleden

Als we alles zouden weten wat voor smerige praktijken in het geheim achter onze rug om gebeuren, dan zouden we stijl achter over slagen.
Stijl achter over omdat die praktijken meestal gebeuren door mensen die aan de top van de maatschappij staan ( VIP’s) en die mensen/ het volk vertrouwen.

Want ze komen mooi voor, maar zijn in werkelijkheid wolven in schaapsklederen. Ik heb niemand meer hoog op die aan de top staat, want hoe komt men aan de top? Door eerlijk en integer te zijn? Soms, maar meestal niet.

Ik heb maar 1 hoog op en dat is Koning Jezus Christus, die voor ons stierf aan t kruis te Golgotha om de machten van duisternis te overwinnen en dat is Hem gelukt. Hij stond op uit de dood drie dagen na Zijn sterven en ontkrachtte de machten van duisternis. Hij heeft 40 dagen in Zijn nieuw verheerlijkt lichaam tussen de vele mensen gewandeld en verbleven, allemaal opgetekend door getuigen ( de apostelen) in het woord van God : de bijbel.
Nee en niet door het Vaticaan, maar door getuigenissen en door mensen geïnspireerd door Gods Geest : de Heilige Geest : de profeten !

En God bewaart en bewaakt Zijn woord, welke aan ons is gegeven uit Zijn liefde voor ons. Omdat we ons kunnen laten Leiden door het Woord in dit moeilijke en lastig leventje waar wij met zijn allen in leven.

En dit woord is vlees geworden : De Here Jezus Christus. Hij die het woord uitdraagt:

In Zijn woord is genezing en bevrijding mogelijk. De Here Jezus hersteld alles wat gebroken is: ook ik heb dit mogen ervaren ! Ik dank Hem nog elke dag:

Kijk naar deze prachtige getuigenis :

Deze man had dood moeten zijn : maar de Here Jezus redde :

https://m.youtube.com/watch?v=s7Lj82x_-eE

Wens jullie allen Gods zegen toe ❤️

Back to top button
79
0
We lezen graag je reactie!x