Homepagina » Het Complot » Senator ontmaskert 26 miljardairs die verkiezingen manipuleren
Senator Bernie Sanders

Senator ontmaskert 26 miljardairs die verkiezingen manipuleren

De Amerikaanse senator Bernard Sanders heeft de namen genoemd van de miljardairs die de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten manipuleren.

Hij noemde de namen van 26 miljardairs die lid zijn van 23 verschillende families. Sanders schat dat deze lijst met namen slechts het topje van de ijsberg is.

“Ik denk dat het aantal in werkelijkheid nog veel hoger ligt omdat het grootste gedeelte van de donaties in het geheim wordt gedaan,” legde de senator uit. “De 1% is niet alleen geïnteresseerd in onze economie, ze wil ook onze regering overnemen.”

Sanders voegde toe dat de Amerikaanse regering in de verkoop is gedaan door het Hooggerechtshof. “De rechters zeiden eigenlijk tegen de miljardairs en de corporaties die ze besturen: jullie zijn al eigenaar van Wall Street, de kolenbedrijven en de oliegiganten, maar voor een klein percentage van jullie fortuin krijgen jullie nu de kans om ook de Amerikaanse regering op te kopen.”

Volgens het rapport America for Sale: A Report on Billionaires Buying the 2012 Election zijn er 26 miljardairs die de regering proberen op te kopen:

Sheldon Adelson, eigenaar van het Las Vegas Sands Casino. Hij bezit naar schatting 25 miljard dollar. Dat maakt hem de op zes na rijkste inwoner van de Verenigde Staten.

De gebroeders Koch (David, Charles en William) zijn samen 103 miljard dollar waard. Ze investeren naar schatting 400 miljoen dollar in de presidentsverkiezingen van 2012.

Jim Walton, 23,7 miljard dollar.

Harold Simmons, 9 miljard dollar

Peter Thiel, mede-oprichter van PayPal, 1,5 miljard dollar

Jerrold Perenchio, 2,3 miljard dollar

Kenneth Griffin, hedgefonds-manager van Citadel LLC, 3 miljard dollar

James Simons, voormalig hedgefonds-manager van Renaissance Technologies, 10,7 miljard dollar

Julian Robertson, voormalig hedgefonds-manager van Tiger Management Corp, 2,5 miljard dollar

Robert Rowling, oprichter van TRT Holdings, 4,8 miljard dollar

John Paulson, hedgefonds-manager en president van Paulson & Co, 12,5 miljard dollar

Richard en J.W. Marriott, 3,1 milijard dollar

James Davis, 1,9 miljard dollar

Harold Hamm, 11 miljard dollar

Kenny Trout, 1,2 miljard dollar

Louis Bacon, hedegefonds-manager van Moore Capital Investment, 1,4 miljard dollar

Bruce Kovner, hedgefonds-manager van Caxton Associates, 4,5 miljard dollar

Warren Stephens, president van de investeringsbank Stephens Inc, 2,7 miljard dollar

David Tepper, hedgefonds-manager van Appaloosa Management, 5,1 miljard dollar

Samuel Zell, oprichter van investeringsmaatschappij Equity Group Investments, 4,9 miljard dollar

Leslie Wexner, algemeen directeur van Limited Brands, 4,3 miljard dollar

Charles Schwab, 3,5 miljard dollar

Kelcy Warren, 2,3 miljard dollar

De miljardairs kunnen in het geheim opereren. Het geld wordt anoniem gedoneerd. Het conservatieve kabal werkt het meest effectief achter gesloten deuren. Senator Sanders is één van de weinige gekozen vertegenwoordigers die de moed heeft om in het openbaar over deze mensen te spreken.

De meeste leden van het Huis van Afgevaardigden en de Senaat zijn te bang om de miljardairs te benoemen, laat staan tegen ze in opstand te komen. De leden van het congres die dat wel hebben gedaan werden bedreigd met advertentiecampagnes die ze in een kwaad daglicht zouden stellen.

Bron: Politicsusa.com

Gerelateerd:

 Vind je deze info leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

35 reacties

 1. Voor mij zijn enkel de namen nu bekend, en dat het er daar in de VS “VIES” aan toegaat??IK KEN DE VS NIET ANDERS!!!

  0 likes
 2. En wat doen we met deze informatie? Heeft het enig toegevoegde waarde ? Ik denk het niet, het enige wat eruit voort komt is een hoop boosheid onder de mensen, en we willen het licht zien. Hoe krijg je in vredesnaam licht te zien, als er zulke berichten voorbij komen.

  0 likes
 3. Het is daar heel normaal hoor. Van oudsher al deden president kandidaten handje klap met o.a. maffia of alles wat maar veel geld had. Wapenindustrie kan zo rustig een oorlogje ontketenen. En er zijn zo nog veel meer mogendheden die op deze manier zaken doen. Nederland? jazeker!

  0 likes
 4. Dan staan de mensen wellicht eens op, Lammy.

  Nu doen ze niets en wachten ze af tot er mensen gearresteerd gaan worden. Dan kun je wachten tot je een ons weegt.

  CNN-baas stapt op, komt een nieuwe boef voor in de plaats, regering Mexico weg, komt een nieuwe boef voor in de plaats. Tienduizenden de straat op, maar dat is een lachertje. Er moeten miljoenen, miljarden de schouders eronder steken.

  Maar gelukkig zat iedereen tijdens het satanische ritueel op de opening van de Spelen lekker te soezen.

  0 likes
 5. Lammy, volgens mij moet je je niet verstoppen voor de waarheid. Het is van belang kennis te vergaren, zoveel mogelijk zelfs, hoe worden deze mensen anders van de troon verstoten? Denk voortaan twee keer na voordat je via Paypal iets besteld. Zoek uit waar die mensen hun dirty hands in hebben en zoek alternatieven.

  0 likes
 6. En dan zeggen ze dat het “moslim fundamentalisme” het grootste gevaar is de “vrije”wereld. Het zou me niet verbazen dat die extreem-rechtst groeperingen als Hezbollah etc gewoon door deze miljardairs worden gefinancierd. Het is algemeen bekend dat de Taliban door de VS,Pakistaan en Saudi Arabië is gevormd. Hamas waren Palestijnse jongeren die door Israëlische geheime dienst werden geronseld. Maar jah het tijd van de eenogige is gearriveerd.

  Kortom, deze miljardairs beheersen de media etc…dus een leuk verhaaltje over Britney Spears of de Islam in kwaad daglicht zetten, is het beste manier om deze ontdekking te doen vergeten.

  0 likes
 7. Informatie is belangrijk en kan helpen om mensen wakker te maken. Al even belangrijk evenwel is dat je je niet laat meeslepen in emoties als woede en afkeer, want daar dien je juist de kliek mee. Neem er nota van en laat los, in gedachten houdend dat er weer een aantal mensen wakker geschopt zijn.

  0 likes
 8. nou obama het gaat nog moeilijk worden voor je hehe, maar treur niet mensen komen massaal in opstand. want denk tog dat er ooit eens een draadtje knap van een groot emotionele bom en dat dan alles xplodeert

  0 likes
 9. zo gwoon af pakken dat geld en verdelen aan de burgers over heel de wereld willen ze nog baas blijven spelen ook en laat het niet toe dat dit gaat gebeuren want dan zijn we gekuld . mee hun stink geld als ze het maar in hun hol steken …geld maakt niet gelukkig en zeker niet als zij de wereld willen manupileren

  0 likes
 10. Lammy als er geen van zulke berichten voorbij komen kun je toch niet weten wat er gaande is en kun je toch ook niet optreden ? hoe ga jij dan het licht zien als jij je ogen gesloten houd ? hoe ga je dit doen vraag ik me af het is omdat zijn ons al jaren misschien eeuwen dom en blind houden voor dit soort dingen en het is om dat dit nieuws dat wij waker worden dheu , en kwaad maken bereik je niets mee alleen uw eigen

  0 likes
 11. Dit is toch niks nieuws en werd al leuk uitgebeeld in de film “The distinguished gentleman” met Eddy Murphy. Over de corruptie in de Amerikaanse politiek via lobbygroepen en dergelijke. Met veel humor doorspekte film. Alleen voor wereldvreemde mensen is dit feit iets nieuws en die zijn nog geschokt ook. Get real !

  0 likes
 12. [quote name=”Lammy”]En wat doen we met deze informatie? Heeft het enig toegevoegde waarde ? Ik denk het niet, het enige wat eruit voort komt is een hoop boosheid onder de mensen, en we willen het licht zien. Hoe krijg je in vredesnaam licht te zien, als er zulke berichten voorbij komen.[/quote]

  Kijk eens naar de film the distingiushed gentleman. Dat is lachen en dat is beter dan geforceerd licht proberen te absorberen. Dat is zo dogmatisch.

  0 likes
 13. Exopolitiek :wat een lariekoek, omvormen
  wie betaalt de lonen uit van de politici, huis van afgevaardigden en de senaat, de (zogezegde) belastingbetalers als kiezers-consumenten… Iedere stem is geld waard, voor de reklamecampagne van volgende verkiezingen ter reservatie.
  gedaan met de bedeltocht langs miljardairs..het topje van de ijsberg,de donaties in het geheim, De 1% is niet alleen geïnteresseerd in onze economie, ze wil ook onze regering overnemen.”
  of de Amerikaanse regering op te kopen
  vb Italie Berlusconi en UK Brown

  0 likes
 14. [quote name=”licorne”]Informatie is belangrijk en kan helpen om mensen wakker te maken. Al even belangrijk evenwel is dat je je niet laat meeslepen in emoties als woede en afkeer, want daar dien je juist de kliek mee. Neem er nota van en laat los, in gedachten houdend dat er weer een aantal mensen wakker geschopt
  zijn.[/quote]
  Helemaal mee eens.

  0 likes
 15. Bij dit artikel hoort ook het optreden in de senaat van senator Bernard Sanders. Hij legt het zeer duidelijk uit.Hierbij de link: http://www.youtube.com/watch?v=8Y-u0UnKZ_U&feature=player_embedded

  0 likes
 16. [quote name=”Lammy”]En wat doen we met deze informatie? Heeft het enig toegevoegde waarde ? Ik denk het niet, het enige wat eruit voort komt is een hoop boosheid onder de mensen, en we willen het licht zien. Hoe krijg je in vredesnaam licht te zien, als er zulke berichten voorbij komen.[/quote]

  Zonder duister is er geen referentiekader voor het licht.
  Pas als je weet wat het duister is,weet je ook wat de tegenovergestelde kant,het licht,is.
  Velen hebben het licht nog niet gezien,zijn onbewust bezig.
  Des te meer rotzooi boven komt( deze tijd is de tijd van Openbaring van het duistere,lange tijd verborgene) en je er mee geconfronteerd word,des te meer zul je je daar van afkeren,naar het licht trekken.

  Is althans mijn bescheiden mening.

  0 likes
 17. Wat de laatste tijd opvalt als je meerdere personen hebt gevolgd ,dat ze zelf er tot hun oren in zaten en merken dat alles druppel gewijs naar buiten komt,opeens overstag gaan en dat naar buiten brengen wat ze eigenlijk al heel lang wisten.Waarschijnlijk is het nu zo ver dat ze eieren voor hun geld kiezen ,dat ze inzien dat het bijna over is met alle fasade dat ze jaren hebben uitgevoerd.Het doek zal vallen over en uit.

  0 likes
 18. Hiermee blijkt maar weer dat het hele financiële stelsel ziek is; alles is gebaseerd op begeerte, steeds meer wil je hebben. Doordat dat maar een paar mensen lukt, is de rest gedoemd tot armoede. De armoede kan alleen maar opgelost worden door een ander financieel systeem, waarbij iedereen krijgt wat hij nodig heeft. Alle inkomsten van alle aardbewoners optellen dus en delen door 6 miljard, grofweg gezegd.

  0 likes
 19. Hier nog een bewijs dat de regering gewoon doet wat ze zelf willen !
  Op deze manier krijgen we dadelijk een chip zonder dat we het in de gaten hebben. Als wij die nog niet hebben .

  0 likes
 20. Deze video is gemaakt door de meest en alleen maar Democratishe politiek. En die zijn allemaal voor Obama, ik hoop dat ze die er vlug uit gooien want die probeert Amerika kapot te maken .Geloof maar nooit dat TV Station MSNBC {Propaganda}

  0 likes
 21. [quote name=”roy”]nou obama het gaat nog moeilijk worden voor je hehe, maar treur niet mensen komen massaal in opstand. want denk tog dat er ooit eens een draadtje knap van een groot emotionele bom en dat dan alles xplodeert[/quote]
  Ik hoop dat het heel moeilijk word voor Obama Gooi die GOZER” er maar vlug uit

  0 likes
 22. En hoeveel rijkaards manipuleren hier de verkiezingen ?? Wijzen naar de VS is leuk een aardig maar hoeveel rijkaards manipuleren de verkiezingen hier in Nederland. Ook wel zeker is dat multinationals en banken de Europese Unie manipuleren.

  0 likes
 23. [quote name=”thomas V”]Lammy als er geen van zulke berichten voorbij komen kun je toch niet weten wat er gaande is en kun je toch ook niet optreden ? hoe ga jij dan het licht zien als jij je ogen gesloten houd ? hoe ga je dit doen vraag ik me af het is omdat zijn ons al jaren misschien eeuwen dom en blind houden voor dit soort dingen en het is om dat dit nieuws dat wij waker worden dheu , en kwaad maken bereik je niets mee alleen uw eigen[/quote]
  Ik houd mijn ogen niet gesloten, maar het zou wel wat gemakkelijker zijn als je eens even in het rustiger vaarwater terecht zou kunnen komen, dan kun je, je beter ontspannen, en zal een meditatie beter tot zijn recht komen.

  0 likes
 24. [quote name=”Iza”]Lammy, volgens mij moet je je niet verstoppen voor de waarheid. Het is van belang kennis te vergaren, zoveel mogelijk zelfs, hoe worden deze mensen anders van de troon verstoten? Denk voortaan twee keer na voordat je via Paypal iets besteld. Zoek uit waar die mensen hun dirty hands in hebben en zoek alternatieven.[/quote]
  Verstoppen doe ik mij niet, maar 1 ding is wel duidelijk, je leest of hoort deze informatie, en het voegt niks toe. Het brengt alleen maar boosheid, en boosheid is spanning, en mediteren tot het licht vraagt ontspanning. En hoe meer van deze shit naar voren wordt gebracht, hoe bozer ik mij maakt. En wordt er wat mee gedaan? Daar hoor ik nu nooit eens wat over.

  0 likes
 25. [quote name=”thomas V”]Lammy als er geen van zulke berichten voorbij komen kun je toch niet weten wat er gaande is en kun je toch ook niet optreden ? hoe ga jij dan het licht zien als jij je ogen gesloten houd ? hoe ga je dit doen vraag ik me af het is omdat zijn ons al jaren misschien eeuwen dom en blind houden voor dit soort dingen en het is om dat dit nieuws dat wij waker worden dheu , en kwaad maken bereik je niets mee alleen uw eigen[/quote]
  Mag ik vragen hoe de mensen denken op te kunnen treden ? Daarnaast ben ik mij al jaren bewust van het feit dat we met z’n allen vreselijk genaaid worden. Laat de mensen dan ook eens gaan opkomen. Wie houd nu de ogen dicht ?

  0 likes
 26. [quote name=”Abel”]Dan staan de mensen wellicht eens op, Lammy.

  Nu doen ze niets en wachten ze af tot er mensen gearresteerd gaan worden. Dan kun je wachten tot je een ons weegt.

  CNN-baas stapt op, komt een nieuwe boef voor in de plaats, regering Mexico weg, komt een nieuwe boef voor in de plaats. Tienduizenden de straat op, maar dat is een lachertje. Er moeten miljoenen, miljarden de schouders eronder steken.

  Maar gelukkig zat iedereen tijdens het satanische ritueel op de opening van de Spelen lekker te soezen.[/quote]
  Huh welke mensen gaan opstaan ??
  Als het erop aan komt kiest iedereen voor zijn eigen hachje. Zo zijn de mensen nu eenmaal, en dan kan er ineens een oogje worden dicht geknepen.

  0 likes
 27. [quote name=”Basta”]En dan zeggen ze dat het “moslim fundamentalisme” het grootste gevaar is de “vrije”wereld. Het zou me niet verbazen dat die extreem-rechtst groeperingen als Hezbollah etc gewoon door deze miljardairs worden gefinancierd. Het is algemeen bekend dat de Taliban door de VS,Pakistaan en Saudi Arabië is gevormd. Hamas waren Palestijnse jongeren die door Israëlische geheime dienst werden geronseld. Maar jah het tijd van de eenogige is gearriveerd. [/quote]

  De islam zet zichzelf wel in het kwaaddaglicht, dat hoefd een ander niet te doen. Ja ik weet het de Cristendom is ook niet alles. Maar als je kijkt hoe de Cristen het hebben in de moslimlanden dan vraag ik me af hoe vredelievend de Islam is. Heb je de koran ooit gelezen ? ghttp://www.koranonline.nl/koran/nl/?go=NLelezen ?

  0 likes
 28. Ene waar blijven die andere namen of worden die nu weer niet genoemd de rotzakken achter de schermen.. Ach ja geduld wordt toch weer een schone zaak lol. Maar dit is zeer goed nieuws voor deze tijd en het zal zich alleen nog maar meer uit gaan breiden. Let the games begin! Namasté..

  0 likes
 29. [quote name=”Lammy”]En wat doen we met deze informatie? Heeft het enig toegevoegde waarde ? Ik denk het niet, het enige wat eruit voort komt is een hoop boosheid onder de mensen, en we willen het licht zien. Hoe krijg je in vredesnaam licht te zien, als er zulke berichten voorbij komen.[/quote]
  Hoi,eerst zal toch alle beerputten open moeten ,en je kan toch het licht zien ,en wees zelf een lichtje maar de chaos moet ook opgeruimt worden ,en ja de mensen moeten weten wat er allemaal speelt in de werereld ,je kan geen nieuwe wereld schepen zonder dat de troep is opgeruimt

  0 likes
 30. dit gebeurt niet alleen in amerika hoor ook hier in nederland hebben de rijksten de tautjes in handen .maar als je hier wat aan wilt doen moet je met z,n allen opstaan met een praatje pot komen we er niet mee

  0 likes
 31. Sorry, maar dit is toch erg oud nieuws. Elke presidents kandidaat heeft een verkiezings budget, en da’s geen eigen geld. Voor het geven van geld wordt wat gevraagd…lijkt me logisch. En hoeveel iemand geeft zal ook wel te maken hebben met z’n eisen.

  0 likes
 32. Misschien kan deze Senator ook gelijk even bekend maken waar Obama precies die 750 miljoen dollar vandaan haalde voor zijn presidentscampagne. Zoals een ieder weet was dit driemaal zoveel als zijn Republikeinse tegenstander. Één ding is zeker, het waren niet de burgers die dat geld aan Obama zijn campagne hebben overgemaakt. Of zullen ze hier ook weer dubbele standaarden aanhouden. Obama heeft recht op privacy, maar bij zijn tegenstanders heeft het volk het recht om te weten. We wachten in spanning af…

  Uiteraard kunnen de verplichte donaties van staatswerknemers aan de bonden die vervolgens weer worden gebruikt om Democraten te steunen erbuiten blijven, dat wordt momenteel al de kop in gedrukt in diverse staten. Uiteraard ook hier met veel geklaag van Democraten die hun structurele subsidiepotje zien verdwijnen.

  Ook bij deze senator geldt doe niet zoals wij doen, maar doe wat zij zeggen.

  0 likes
 33. Zou -ie ze ook genoemd hebben als ze zijn partij geld hadden toegestopt ipv de tegenpartij?

  0 likes
 34. [quote name=”dymph”]dan vraag ik me af hoe vredelievend de Islam is. Heb je de koran ooit gelezen ? ghttp://www.koranonline.nl/koran/nl/?go=NLelezen ?[/quote]

  De koran is de als de bijbel.. alles is te vergelijken elk geloof eigenlijk wel..de intentie en de boodschappen..behalve de namen zijn veranderd.. mensen herschrijven de koran en nu is er ineens iets geweldadig’s van gemaakt door de foute mensen en moet het echte geloof dan maar de grond in getrapt worden?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Bizar effect: Anti-veroudering met hypnose

Al eeuwenlang zijn mensen op zoek naar ...

pearl harbor

De aanval op Pearl Harbor kwam voor het Amerikaanse volk als een grote schok, maar niet voor president Roosevelt. Ontdek hier waarom

Tijdens de geschiedenisles heeft u ongetwijfeld geleerd ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 19 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.