Homepagina » Buitenland » Ron Paul: “Amerika heeft geen democratie, er valt bar weinig te kiezen”
Ron Paul: "Amerika heeft geen democratie, er valt bar weinig te kiezen"

Ron Paul: “Amerika heeft geen democratie, er valt bar weinig te kiezen”

De Verenigde Staten zijn geen democratisch land. Dat zegt oud-presidentskandidaat Ron Paul. Volgens Paul hebben Amerikaanse stemgerechtigden bar weinig te kiezen en zit er niet echt verschil tussen Hillary Clinton en Donald Trump.

“We hebben niet echt een democratie,” zei Paul tijdens het programma Morning Joe van MSNBC. “Zelfs als we heel erg blij zouden zijn met de Libertarische kandidaat, zou die niet mogen meedoen aan de debatten. De debatten worden gedomineerd door de Republikeinen en Democraten.”

Geen verandering

Republikeinen en Democraten zullen altijd een manier vinden om anderen buiten te sluiten, tenzij je een miljardair bent en genoeg druk kunt uitoefenen. Alleen dan zullen de media bereid zijn te praten met een derde partij, aldus de politicus.

Hij wees erop dat het buitenlandse beleid niet echt zal veranderen, ongeacht wie er wint. Men zal de rentepercentages blijven manipuleren en ook de schuld zal blijven toenemen, zei Paul, die in 2012 een gooi deed naar het presidentschap.

Leidt aandacht af

“Het enige wat de Republikeinen en Democraten doen is bekvechten en tegen elkaar schreeuwen, maar het beleid verandert nooit,” klonk het. “We sturen honderdduizenden mensen en biljoenen dollars naar andere landen, waar we dictators afzetten en democratie en verkiezingen opdringen. Als er vervolgens verkiezingen worden gehouden zetten we de winnaar af omdat hij of zij ons niet steunt.”

“Al het bekvechten leidt de aandacht af van de onderwerpen waar het echt om draait, namelijk persoonlijke vrijheid, het bankroet van dit land en het falen van ons buitenlandbeleid,” besloot Paul.

[Politico]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
5 jaren geleden

Tijd voor een totaal nieuw systeem; Meritocratie.

ferrimassi
ferrimassi
5 jaren geleden

Zijn zoon had een redelijke kans totdat hij amnesty en black lives matters sprookjes begon te verkondigen. Jammer dat hij niet op zijn vader lijkt. Ron paul zou een uitstekende VP zijn oor Trump. Mits hij over zijn eigen libertarische fantasie heen kan stappen.

Pinokkiocratie
Pinokkiocratie
5 jaren geleden

Deze Ron Paul vergist zich, democratie doet precies waarvoor het is uitgevonden.
Politiek en democratie is een creatie van de satanische kerk.
Keizercultus en het terugbrengen van het pagan Rome imperium.

reality check
reality check
5 jaren geleden

Waarom denken mensen toch dat de VS een democratie is? Zelfs op het nivo van Ron Paul? Kijk naar de electorale colleges! Het is een constitutionele REPUBLIEK! Alhoewel de constitutie helemaal om zeep gebracht is……
ww. archives.gov/

x

Check Also

bpoc2020

Ziekenhuispatiënt haalt uit naar media: ‘Jullie pushen net zo hard mee met die hele vaccinatie-ellende’

Leon (50) werd opgenomen in het Catharina ...

hulp

NineForNews heeft je hulp nodig

Het wordt steeds duidelijker zichtbaar dat overheden, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x