Buitenland

Ron Paul: “Amerika heeft geen democratie, er valt bar weinig te kiezen”

Help door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Verenigde Staten zijn geen democratisch land. Dat zegt oud-presidentskandidaat Ron Paul. Volgens Paul hebben Amerikaanse stemgerechtigden bar weinig te kiezen en zit er niet echt verschil tussen Hillary Clinton en Donald Trump.

“We hebben niet echt een democratie,” zei Paul tijdens het programma Morning Joe van MSNBC. “Zelfs als we heel erg blij zouden zijn met de Libertarische kandidaat, zou die niet mogen meedoen aan de debatten. De debatten worden gedomineerd door de Republikeinen en Democraten.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg
Geen verandering

Republikeinen en Democraten zullen altijd een manier vinden om anderen buiten te sluiten, tenzij je een miljardair bent en genoeg druk kunt uitoefenen. Alleen dan zullen de media bereid zijn te praten met een derde partij, aldus de politicus.

Hij wees erop dat het buitenlandse beleid niet echt zal veranderen, ongeacht wie er wint. Men zal de rentepercentages blijven manipuleren en ook de schuld zal blijven toenemen, zei Paul, die in 2012 een gooi deed naar het presidentschap.

Leidt aandacht af

“Het enige wat de Republikeinen en Democraten doen is bekvechten en tegen elkaar schreeuwen, maar het beleid verandert nooit,” klonk het. “We sturen honderdduizenden mensen en biljoenen dollars naar andere landen, waar we dictators afzetten en democratie en verkiezingen opdringen. Als er vervolgens verkiezingen worden gehouden zetten we de winnaar af omdat hij of zij ons niet steunt.”

“Al het bekvechten leidt de aandacht af van de onderwerpen waar het echt om draait, namelijk persoonlijke vrijheid, het bankroet van dit land en het falen van ons buitenlandbeleid,” besloot Paul.

[Politico]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Tijd voor een totaal nieuw systeem; Meritocratie.

ferrimassi
ferrimassi
7 jaren geleden

Zijn zoon had een redelijke kans totdat hij amnesty en black lives matters sprookjes begon te verkondigen. Jammer dat hij niet op zijn vader lijkt. Ron paul zou een uitstekende VP zijn oor Trump. Mits hij over zijn eigen libertarische fantasie heen kan stappen.

Pinokkiocratie
Pinokkiocratie
7 jaren geleden

Deze Ron Paul vergist zich, democratie doet precies waarvoor het is uitgevonden.
Politiek en democratie is een creatie van de satanische kerk.
Keizercultus en het terugbrengen van het pagan Rome imperium.

reality check
reality check
7 jaren geleden

Waarom denken mensen toch dat de VS een democratie is? Zelfs op het nivo van Ron Paul? Kijk naar de electorale colleges! Het is een constitutionele REPUBLIEK! Alhoewel de constitutie helemaal om zeep gebracht is……
ww. archives.gov/

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x