Buitenland

Ron Paul: “Trump moet oppassen voor de schaduwregering”

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het succes van Donald Trump als president van Amerika zal grotendeels afhangen van de vraag of hij zal worden beïnvloed door de ‘schaduwregering’ en elitaire structuren die het beleid van eerdere regimes hebben uitgestippeld. Dat zegt oud-presidentskandidaat Ron Paul.

De 70-jarige Trump heeft geen politieke ervaring. Zijn beleid zal grotendeels worden vormgegeven door zijn adviseurs.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“Helaas zijn er al een aantal neoconservatieven die steeds dichter in de buurt van Trump komen,” zei Paul tijdens het programma Crosstalk op RT.

WikiLeaks

“Als hij zich door hen laat adviseren, zal dat geen goed teken zijn,” voegde hij toe.

Het oud-congreslid zei dat mensen op Trump hebben gestemd omdat hij opstond tegen de diepgewortelde corruptie in het establishment, die verder werd ontbloot door WikiLeaks.

“Tijdens de campagne zei Trump dat hij niet langer de confrontatie wil zoeken met Rusland en dat vind ik goed,” aldus Paul. “Hij bekritiseerde ook enkele van de oorlogen in het Midden-Oosten.”

Diepe staat

Of hij zijn beloftes kan waarmaken, zal afhangen van de rol van de zogeheten schaduwregering.

“Er is een externe kracht die we de ‘diepe staat’ of de ‘schaduwregering’ noemen,” zei hij. “Er zijn mensen die machtiger en invloedrijker zijn dan onze overheid en onze president.”

Geen grip

“We hopen dat Trump onafhankelijk kan blijven en de juiste weg kan inslaan,” voegde hij toe. “Maar er is zoveel wat in het geheim kan worden gedaan en waar de overheid geen grip op heeft.”

Paul zei ook dat het moeilijk zal worden voor Trump om zijn beleid ten aanzien van de NAVO waar te maken. Hij lijkt zich volledig te willen distantiëren van het bondgenootschap.

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rob
rob
7 jaren geleden

de schaduw..nachts is er schaduw …overdag is er licht ..
ze lopen vloeiend in elkaar over..heel normaal .we kunnen niet zonder een schaduw zij is de afwezigheid van het licht . voor de aarde een natuurlijk gebeuren..de menselijke kant heeft een ander schaduw. het is en zijn de creaties waarin de mens alles Vormt .IETS Neerzet de een mag worden gezien[ Licht] en de ander in het geheim een schaduw[Donker] Niet om toch zo het licht niet te laten overheersen..zijn er ook schaduwen die achter de schermen aanwezig zijn …heel normaal schaduw en licht zijn [on]losmakend verbonden aan elkaar ,eigenlijk kunnen ze niet zonder elkaar…het is niet zo erg als men zegt …een schaduw die achter de regering aanwezig is …ze staan er juist achter om de schaduwkanten een aspect van het licht Zelf ,Zelfs naar het licht te brengen, ze vloeien in elkaar over ..aangezien ze er zijn word de mens steeds meer bewuster om daar mee om te gaan,totdat het geheel in elkaar over vloeit
zal de menselijk geest zijn schaduwkanten gaan inzien…de vormgeving die men geeft aan gebeurtenissen
die samen gaan met creaties van de menselijke geest ,is dat de menselijk geest in verwarring verkeert . trump moet oppassen word er gezegd deze man laat zich leiden door zijn emoties , en maakt zijn verhaal de jouwe …deze man heeft zo te lezen een visie op een niet weten . en maakt het zijn verhaal ..die ook eigenlijk een schaduw werpt . gebaseerd op niet Weten…DE Schaduw ..Het is nog niet aanwezig maar wel in zijn verhaal.. als het aan het licht word bloot gesteld , zal er ook weer een schaduw zijn …en er is weer wat meer bewustzijn ontstaan…

pat
pat
7 jaren geleden

Dit zie je niet op TV radio enz

De rede waarom ik voor Trump ben.
Donald Trump – Sensation Speech The Whole Truth

https://www.youtube.com/watch?v=sCEaPQz8B9E&sns=fb

Derek
Derek
7 jaren geleden

Ik ben erg benieuwd naar het aanstellen van Trump, ik heb mijn bedenkingen. Hij is niet voor niks aan de macht, er zit een luchtje aan……..

Bram
Bram
7 jaren geleden

Trump is trump met of zonder illuminate blijft gewoon trump. We zullen zien…

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x