Buitenland

Trump over onderzoek dat bewijs levert voor verkiezingsfraude: ‘Er moet onmiddellijk iets worden gedaan!’

Help mee door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

President Donald Trump bracht dinsdag een verklaring naar buiten waarin hij de voormalige militaire inlichtingenofficier Seth Keshel prijst voor zijn onderzoek naar de presidentsverkiezingen van 2020. Uit het onderzoek blijkt dat de verkiezingen zijn gestolen.

Trump, die schreef dat hij Keshel niet persoonlijk kent, zei dat de cijfers ‘overweldigend’ zijn. “Ze laten zien dat ik de verkiezingen met ruime afstand heb gewonnen.” Hij zei te verwachten dat de Democraten nu alles zullen proberen te doen om te voorkomen dat de waarheid aan het licht komt, waaronder het vastzetten van mensen.

Acht miljoen stemmen te veel

Hij noemde de verkiezingsfraude ‘een open wond’ en zei dat er onmiddellijk iets moet worden gedaan. Het onderzoek is afgelopen weekend gepubliceerd op de populaire Telegrampagina van Keshel. De ex-inlichtingenofficier vergeleek de stemaantallen met geschatte aantallen op basis van onder meer politieke trends, bevolkingsgroei en -afname, en stemgeschiedenis.

Uit het onderzoek van Keshel blijkt dat er ruim acht miljoen stemmen te veel zijn toegekend aan Joe Biden. Dinsdag was hij te gast in Bannons War Room om te praten over zijn bevindingen:


De verklaring van Trump is op Twitter geplaatst door One America News-presentatrice Natalie Harp:


[Infowars]

4.9 70 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Pas als Trumpster begint met al die Arrestaties die hij al die Jaren belooft heeft…pas dan neem ik mijn woorden terug dat hij een PSYOP is…Hij heeft in ieder geval bij een hoop mensen de ogen geopend, dat zal ik hem iedere keer nageven…maar ik vergeet zeker niet zijn innige banden met de Kosher Nostra & Roy Cohn

Sjoerd
Sjoerd
1 jaar geleden

De VS beschouen zichzelf als het wereldwijde hart van de democratie.

Als de VS niet eens hun eigen verkiezingen kunnen managen, wat dan nog wel?

Dit is de grootste blamage ooit voor de VS, gaat iden hier nu iets mee doen. Of veegt hij alles onder het tapijt, net als bij Corona?
#Biden-staatsgreep

Celia
Celia
1 jaar geleden

“Er moet onmiddellijk iets aan worden gedaan!” Zo is het, vraag alleen is of dat gebeurt en zo ja wanneer. Ik ben bang dat Joe Biden gewoon zijn termijn kan uitzitten.

FYI
FYI
1 jaar geleden

Duizenden overledenen hebben gestemd op een hersendode presidentskandidaat.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

69
0
We lezen graag je reactie!x