Binnenland

Bloedbank Sanquin doet bizarre uitspraken over bloedveiligheid na coronavaccinatie: een plakje cervelaat?!

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!

Vorig jaar organiseerde Bloedbank Sanquin een informatiebijeenkomst over de coronavaccinatie en bloedveiligheid. Er waren vragen over de veiligheid van bloed van gevaccineerden voor ontvangers en over de samenstelling van de mRNA-vaccins.

Na de bijeenkomst vond er een briefwisseling plaats tussen het Artsen Collectief en Sanquin.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Onjuiste informatie

Op de website van Sanquin staat nog steeds onjuiste informatie:

De coronavaccins worden in de spier toegediend. De stoffen in het vaccin worden vanuit de plek van injectie meegevoerd naar de omliggende spiercellen en lymfeklieren. De stoffen in het vaccin worden snel in het lichaam afgebroken. Dat is een kwestie van enkele weken.

De spike-eiwitten en antistoffen worden door het eigen lichaam gemaakt. Antistoffen zullen in het plasma van bloed terechtkomen en daar maanden aanwezig zijn. Spike-eiwitten worden binnen enkele weken door de dan voldoende aanwezige antistoffen opgeruimd. Heel soms komen spike-eiwitten tijdelijk in plasma voor.

En:

Er is een extreem kleine kans dat afgebroken stoffen van het vaccin of spike-eiwitten in een bloedproduct voorkomen. In het uiterste geval dat die toch aanwezig zijn, gaat het om zodanig minuscule hoeveelheden dat – als het al een negatief effect zou hebben – de mogelijke gevolgen voor de gezondheid van de bloedontvanger nihil zijn.

Het aanwezige mRNA is niet in staat om zich te binden aan menselijk DNA, en kan het daarom ook niet manipuleren.

Plakje cervelaat

Tijdens de informatiebijeenkomst, die ook voor medewerkers te volgen was, werd het voorzorgsprincipe bij deze nieuwe vaccintechnologie door de wetenschappelijke leiding van Sanquin weggewuifd. Zo zag medisch directeur Hans Zaaijer geen nut in het registreren van de coronavaccinatiestatus van donoren voor onderzoek. Ook het meten van spike-eiwit, mRNA of (plasmide) DNA in donorbloed wordt niet overwogen.

Er kwam een vraag van iemand die opmerkte dat op de bijsluiter van Pfizer toegevoegde stoffen staan waarvan niks bekend is bij het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA).

Volgens Zaaijer moet je daar vooral niet naar kijken. “Want als ik je ga voorlezen wat in een plakje cervelaat zit uit de Albert Heijn, op dit niveau, chemisch, dan schrik je je ook dood.”

‘Je maakt iedereen bang’

“Dus ik stel dan voor dat we beginnen met het uitzoeken van alle chemicaliën die in ons voedsel zitten, maar die we elke dag gewoon vrolijk opeten, of die allemaal zijn uitgezocht, en dat we dezelfde benadering in het leven kiezen met de gewone risico’s van hulpstoffen die overigens gewoon zijn goedgekeurd en die in de klinische studies veilig zijn gebleken. En die we als gewoon consument in de supermarkt zonder enige zorg voor lief nemen,” zei Zaaijer.

“Je maakt iedereen bang als je chemische namen van hulpstoffen noemt,” voegde hij toe.

Volgens Zaaijer ‘kan het niet’ dat het EMA niet weet dat dit erin zit.

Niet op de reguliere wijze getest

De vraagsteller noemde ALC-0315, een hulpstof die gebruikt wordt om het mRNA (en verontreinigende plasmide DNA) in te verpakken. Deze hulpstof van de Pfizer-vaccins is voor het eerst door het EMA voor mensen toegelaten in dit product, waarbij kritische kanttekeningen werden geplaatst. Het is niet op de reguliere wijze getest op veiligheid bij zwangerschap, merkt het Artsen Collectief op.

De organisatie acht het daarom verstandig donorbloed te testen op de aanwezigheid van spike-eiwit, mRNA en verontreinigend plasmide DNA. Vanwege de ontstekingsbevorderende eigenschappen van spike zou het bloed volgens het Collectief ook moeten worden getest op ontstekingsfactoren. Bloedontvangers zouden, indien mogelijk, de keuze moeten hebben tussen gevaccineerd en ongevaccineerd bloed, vindt de groep, waar duizenden medische professionals bij aangesloten zijn.

[Artsen Collectief]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 151 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sjaak
Sjaak
15 dagen geleden

Tsja, eerst frikadellen, nu cervelaatworst…

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
15 dagen geleden

Een product goedkeuren om de wereldbevolking voor een groot gedeelte te elimineren, is natuurlijk de grootste onzin die er bestaat.

Het uiteindelijke doel is mensen om hun ziel te ontnemen en dat betreft een buitenaardse agenda, die door de Khazarische Maffia wordt uitgevoerd.

5.7 miljard mensen hebben zich laten prikken en zijn in de val gelopen.

Deze nachtmerrie is echt, alleen veel mensen hebben dit nog niet door.

Lest Best
Lest Best
15 dagen geleden

Sinds wanneer wordt cervelaat of andere voedsel producten via een injectie in je bloedbaan gebracht.
Weer een staaltje frikandel niveau.
Moeten die onze gezondheid waarborgen ????
Het wordt steeds idioter.

Steven
Steven
15 dagen geleden

Ze gaan je gewoon verontreinigd bloed geven indien je dat nodig hebt.

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x