Mens en Dier

Harvard-onderzoeker: “Er zit geen limiet aan onze levensverwachting”

Help ons door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op tv verschijnen vaak reclamespotjes waarin mensen veroudering bestrijden met gezichtscrèmes. Terwijl we miljarden spenderen om de tijd terug te draaien, blijft men speuren naar de Fontein van de Eeuwige Jeugd op de bodem van een lotionflesje.

Een onderzoeker van de Harvard Medical School is bezig de geheimen van het verouderingsproces te ontrafelen. “Ik zou geen limiet stellen aan onze levensverwachting,” zei hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

David Sinclair heeft de afgelopen 20 jaar gezocht naar manieren om mensen langer en gezonder te laten leven. In zijn lab laat Sinclair zien hoe zijn team veroudering kan tegenhouden.

Enige jaren geleden werd Sinclair bekend door zijn onderzoek naar resveratrol, een molecuul dat gevonden wordt in blauwe druiven. Met dit molecuul hield hij overvoerde muizen net zo gezond als slanke muizen.

Sinclair testte resveratrol de afgelopen 10 jaar ook op zichzelf en hij zegt dat hij zich fit en gezond voelt. Zijn ouders, die ver in de 70 zijn, boeken soortgelijke resultaten met resveratrol. De stof verlengt de overlevingstijd van cellen. Studies wijzen op een effect dat kanker tegengaat, in het bijzonder borstkanker.

Nu gaat hij nog een stap verder. Door muizen vervroegd te laten verouderen kan hij nieuwe moleculen testen in een poging ze te laten terugkeren naar hun jongere, gezonde staat. Sinclair denkt dat hij op een dag ziektes als kanker of Alzheimer kan voorkomen of uitstellen.

“Kunnen we op een dag de 150 halen?” vroeg hij. “Ik zou niet weten waarom niet; het is slechts een kwestie van tijd.”

[Yahoo]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
beehive
beehive
9 jaren geleden

De maximale levensduur is niet ouder dan 120 jaar,
De degeneratie van het lichaam is te groot. dit geld ook voor de mensheid opzich.
Hier is al eerder een bericht geweest van de slimheid van de mens, deze gaat ook achteruit.
We kunnen allen ook hierdoor zien dat er van evolutie geen sprake kan zijn. Waarom houden wij hier zo aan vast? Dit is een van de grootste complotten van de mensheid! Wie heeft de theorie herroepen? DARWIN zelf.

Silber eye
Silber eye
9 jaren geleden

Hoop niet dat onze overheid met dit artikel in de hand de pensioengerechtigde leeftijd opnieuw hoger gaat bijstellen, het valt nog maar te bezien of onze generatie qua gezondheid de pensioengerechtigde leeftijd bereikt laat staan veel ouder wordt.
Alleen al uit mijn lagere schoolklas zijn al 10 klasgenoten overleden (1965)

Uiteindelijk krijg je alleen maar de cijfers van de finalisten te zien (lang levenden) de mensen welke vroegtijdig overlijden behoren tot de categorie waarvan de cijfers in de statistieken ontbreken of zorgvuldig worden verborgen.
Mensen welke na de jaren vijftig zijn geboren lijden massaal aan stress gerelateerde ziekten o.a. 0besitas, suikerziektes (suikeropname is na de jaren twintig vorige eeuw tig en tig keer verdubbeld), toenemende kankers ALS etc.
De cijfers van de boorlingen uit de jaren twintig zijn prachtig dat wel, maar daarna gaat het bergafwaarts en dat blijft voor het klootjesvolk verborgen, de instanties welke de cijfers kunnen leveren zijn afhankelijk van de overheid en publiceren alleen dat wat in het beleidsplan van onze overheden past, wee de instantie welke de beleidsgrens overschrijd (geen subsidie etc)

biko
biko
9 jaren geleden

Vanwaar de obsessie met het idee van eeuwige jeugd?

Mimi
Mimi
9 jaren geleden

Dat is grappig want de naam Sinclair is een beruchte familie binnen de Illuminati.

Jong blijven is eigenlijk heel simpel… ja simpel, je hoort het goed 😉
Alles wat materie is, is in feite energie in een bepaalde frequentie.
De stelling is: Hoe harder de materie hoe sneller het slijt!
En harde de materie hoe lager de frequentie / vibratie is.
Dus, hoe lager jij bent in frequentie / vibratie hoe sneller jouw lichaam slijt.
De oplossing is om jouw lichaam in een hogere frequentie / vibratie te zetten waardoor jouw lichaam meer (laten we zeggen) vloeibare energie is.

Voorbeeld: Water in een lage vibratie wordt ijs en ijs kan je makkelijk breken, maar als je dat zelfde ijs weer in een hoge vibratie plaatst wordt het vloeibaar water en nog hoger in vibratie wordt het waterdamp. En water kan je niet breken, dat is vloeibaar. Zorg er dus voor dat jouw lichaam in vibratie en energie zo vloeibaar mogelijk blijft.

De vraag is alleen hoe?
En het antwoord is: LIEFDE !!
Liefde zit in een hoge frequentie / vibratie.
Hoe liefdevoller jij bent naar jezelf, naar jouw lichaam, naar jouw omgeving hoe hoger jij in vibratie zit.
Daardoor slijt jij letterlijk minder snel. Je ziet ook dat mensen die jong blijven heel liefdevol zijn.
En als je liefdevol bent naar jezelf en onvoorwaardelijk van jezelf houdt, zorg je ook dat je geen rotzooi aan jouw lichaam geeft, zoals roken, alcohol, drugs of andere ongezonde producten.
Jouw lichaamscellen pakken elk signaal op van liefde en functioneren daarom lekker.
Je ziet bijvoorbeeld dat negatieve mensen snel verouderen, hun lichaam slijt sneller.
Jouw lichaam is jouw tempel, jouw gedachtes zijn de God van al jouw lichaamscellen.
Stuur jij negatieve gedachtes naar het lichaam, dan reageren jouw cellen er negatief op.

Iets wat de heer Sinclair volgens mij best wel weet. Want de beruchte Illuminati zorgt er altijd voor dat wij mensen in die lage vibratie blijven. Door rotzooi in ons eten te gooien, angst te zaaien, de atmosfeer te verprutsen, de natuur te vergallen en ons gedachtepatroon te beïnvloeden en de lijst is te lang om op te noemen wat ze allemaal wel niet doen om ons allemaal in een lage vibratie te houden.
Maar je kan dat allemaal doorbreken door dwars door die deceptie heen te kijken en Liefdevol te blijven denken en zijn naar jezelf en alles om je heen, dus ook liefdevol zijn naar de Illuminati.

Het antwoord op alle problemen is en blijft altijd: LIEFDE.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x