UFO

De waarheid over ufo’s in Rusland (video)

Help mee door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Deze film toont een belangrijk hoofdstuk in de ufologie, het onderzoek van ufomeldingen en de mogelijke verklaringen die hieraan kunnen worden gegeven.

In de video ontmoeten onderzoekers voor het eerst hooggeplaatste legerfunctionarissen en oud-KGB’ers van de militaire academie voor luchtafweer in de Russische stad Tver.

Daar analyseren ze ufobewijs dat is verzameld door de Russische regering. Het land voegt zich daarmee officieel bij de beweging die streeft naar openheid over ufo’s.

De kijker krijgt onder meer beeldmateriaal te zien dat door het Russische leger onder meer tijdens het Russische ruimtevaartprogramma is gefilmd en verzameld. Het bewijst dat er een onverklaarbare aanwezigheid is in ons luchtruim. Er worden ook beelden getoond van buitenaardse ruimteschepen.

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Janus van der Bent
Janus van der Bent
9 jaren geleden

Wat weet de politie in Nederland hier eigenlijk over? Want meldingen gaan toch over het algemeen naar de politie…any one?

redice
redice
9 jaren geleden

stel: het universum is een groot levend organisme waarbinnen sterren en planeten moleculen en atomen zijn. wij als mens zijn een parasiet die een levende cel (de aarde) parasiteert. de bollen en andere onverklaarbare verschijnselen zijn detectors van het universum die deze verwittigd als een cel in gevaar komt en daardoor worden wij om de zoveel duizenden jaren weggevaagd door een apocalyptische gebeurtenis en de beschaving herleid tot nul en kan alles opnieuw beginnen. just another theory..

jessica
jessica
9 jaren geleden

[quote name=”Janus van der Bent”]Wat weet de politie in Nederland hier eigenlijk over? Want meldingen gaan toch over het algemeen naar de politie…any one?[/quote]

De politie? Wat heeft die ermee te maken dan? Die weten echt niks, geloof dat maar.

Hans
Hans
9 jaren geleden

Janus, ik denk heel veel, en niet alleen de luchtvaartpolitie van het KLPD.
In de week tussen kerst en oud en nieuw in het jaar 1976 werden er mega veel ufo`s waargenomen door zowel politiemensen als luchtmacht mensen en kwamen de meldingen juist bij de politiebureaus binnen.
Ik kan mij nog een artikel herinneren in de Arnhemse Courant van 28 December 1976 waarin twee agenten van de Gemeente politie Arnhem verslag deden van hun eigen waarneming in kerstnacht van dat jaar….. en dat was een zeer vreemde ervaring voor deze twee dienders…..
Dus, je kan wel stellen dat ze er na al die jaren wel veel van te horen hebben gekregen maar dat het van hogerhand (defensie) zo als altijd, als onzin is bestempeld….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

18
0
We lezen graag je reactie!x