Homepagina » UFO » De waarheid over ufo’s in Rusland (video)
Openheid over UFO's in Rusland

De waarheid over ufo’s in Rusland (video)

Deze film toont een belangrijk hoofdstuk in de ufologie, het onderzoek van ufomeldingen en de mogelijke verklaringen die hieraan kunnen worden gegeven.

In de video ontmoeten onderzoekers voor het eerst hooggeplaatste legerfunctionarissen en oud-KGB’ers van de militaire academie voor luchtafweer in de Russische stad Tver.

Daar analyseren ze ufobewijs dat is verzameld door de Russische regering. Het land voegt zich daarmee officieel bij de beweging die streeft naar openheid over ufo’s.

De kijker krijgt onder meer beeldmateriaal te zien dat door het Russische leger onder meer tijdens het Russische ruimtevaartprogramma is gefilmd en verzameld. Het bewijst dat er een onverklaarbare aanwezigheid is in ons luchtruim. Er worden ook beelden getoond van buitenaardse ruimteschepen.

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie belangrijk? Deel het dan met anderen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. Da’s toch wat..mijn 1e UFO ervaring stamt ook ook 1976.
  Ik heb destijds ook de politie gebeld…aardige iemand aan de lijn hoor daar niet van.. maar niet echt serieus genomen.

  @legaal..jammer dat je wordt uitgelachen. Mijn ervaring is anders. In familie en vrienden..niemand lacht. Als ik mijn verhaal vertel vinden de meesten het interessant en willen meer weten. Anderen vertellen dan ook weer dingen of weten ook iemand die iets gezien heeft.
  Niet iedereen gelooft het..en soms krijg je de vraag of je geen lichtweerkaatsing zag of gedroomd had ofzo..maar dat begrijp ik wel. Ik vind het ook niet erg als mensen het niet geloven. Zou ik denk ik ook niet doen als ik het niet met eigen ogen gezien had. Dus soms vind ik het juist vervelend. Door die ervaring ben ik ermee bezig en moet je wel op zoek. Waarom ik wel? Er moeten meer mensen zijn..en die zijn er dus ook, gelukkig.
  Maar dan kom je op het vraagstuk “als mijn verhaal waar is is dan ieders verhaal waar” ?

  1 likes
 2. Wat weet de politie in Nederland hier eigenlijk over? Want meldingen gaan toch over het algemeen naar de politie…any one?

  0 likes
 3. stel: het universum is een groot levend organisme waarbinnen sterren en planeten moleculen en atomen zijn. wij als mens zijn een parasiet die een levende cel (de aarde) parasiteert. de bollen en andere onverklaarbare verschijnselen zijn detectors van het universum die deze verwittigd als een cel in gevaar komt en daardoor worden wij om de zoveel duizenden jaren weggevaagd door een apocalyptische gebeurtenis en de beschaving herleid tot nul en kan alles opnieuw beginnen. just another theory..

  0 likes
 4. [quote name=”Janus van der Bent”]Wat weet de politie in Nederland hier eigenlijk over? Want meldingen gaan toch over het algemeen naar de politie…any one?[/quote]

  De politie? Wat heeft die ermee te maken dan? Die weten echt niks, geloof dat maar.

  0 likes
 5. Janus, ik denk heel veel, en niet alleen de luchtvaartpolitie van het KLPD.
  In de week tussen kerst en oud en nieuw in het jaar 1976 werden er mega veel ufo`s waargenomen door zowel politiemensen als luchtmacht mensen en kwamen de meldingen juist bij de politiebureaus binnen.
  Ik kan mij nog een artikel herinneren in de Arnhemse Courant van 28 December 1976 waarin twee agenten van de Gemeente politie Arnhem verslag deden van hun eigen waarneming in kerstnacht van dat jaar….. en dat was een zeer vreemde ervaring voor deze twee dienders…..
  Dus, je kan wel stellen dat ze er na al die jaren wel veel van te horen hebben gekregen maar dat het van hogerhand (defensie) zo als altijd, als onzin is bestempeld….

  0 likes
 6. De ufo op minuut 17.30 minuten is het begin van een bolbliksem die haar energie verliest in snel tempo doordat het ergens aarding vindt.Heb zoiets ook eens gezien, in een straat achter ons, alleen ging deze wel een tijdje verder als een bol bliksem, die alle kanten opstuiterde, en plots in een lantaarnpaal zich ontlaade met een rotknal.Voor de rest echt mooi materiaal die velen tot denken kan zetten.Want ja als je een ufo hebt gezien??Ben je toch een zwever??Lekker niet dus!!

  0 likes
 7. Je zou die van de daarnet door mij aangegeven bolbliksem kunnen zien, als hetzelde als je een trui uittrekt, in het donker. statische electriciteit!!!Iets wat in de natuur zomaar kan gebeuren.Voor de rest pracht filmmateriaal!!!

  0 likes
 8. Dit is wel heel duidelijk bewijs hoor

  0 likes
 9. [quote name=”Janus van der Bent”]Wat weet de politie in Nederland hier eigenlijk over? Want meldingen gaan toch over het algemeen naar de politie…any one?[/quote]
  In Friesland??Of in het gehele land??In ieder geval in Friesland gaan deze meldingen vaak naar de krant. En bij hoge uitzondering door dat wat werd gezien met paniek werd benaderd,komt er iets de meldkamer binnendruppelen maar echt zelden in Friesland mede vanwege de vliegbasis Leeuwarden.Ze zien niet eens meer naar de lucht, als er weer een F16 bromfiets opstijgt.

  0 likes
 10. Errrm Politie? Die staan helemaal beneden aan de ladder, die weten alleen hoe je parkeerboetes uitdeelt en hoe je met grof geweld een persoon moet uitschakelen. Als daar een melding komt word dat overgenomen door andere instanties en dan hoor je daar nooit meer wat over. Maare Aliens? Ik denk Nazi’s, NASA, geheime ops, gewoon mensen, alien verhaal is een cover up.

  0 likes
 11. hoi,ik denk dat er in Nederland niet veel mensen er zijn die als ze iets gezien hebben dat aan de politie vermelden.Bang om uitgelachen te worden,en het zal wel niets bijzonders zijn,als nuchtere Hollander.De meesten zullen dat melden bijv,via Niburu.Ook ik word uitgelachen,door de familie en kennisen wat dat betreft sta je alleen.maar als het bekend word ge maakt dat ze er zijn,dan zal dat een grote schok bij de mensen veroorzaken.De media is hierin ook niet erg behulpzaam hierover.

  0 likes
 12. [quote name=”Hunting Wolf”]Want ja als je een ufo hebt gezien??Ben je toch een zwever??Lekker niet dus!![/quote]

  het schijnt meestal de UFO te zijn die de zwever is 🙂

  0 likes
 13. [quote name=”Dr. Why”][quote name=”Hunting Wolf”]Want ja als je een ufo hebt gezien??Ben je toch een zwever??Lekker niet dus!![/quote]

  het schijnt meestal de UFO te zijn die de zwever is :-)[/quote]
  Juist. lol.

  0 likes
 14. [quote name=”Xander”]Errrm Politie? Die staan helemaal beneden aan de ladder, die weten alleen hoe je parkeerboetes uitdeelt en hoe je met grof geweld een persoon moet uitschakelen. Als daar een melding komt word dat overgenomen door andere instanties en dan hoor je daar nooit meer wat over. Maare Aliens? Ik denk Nazi’s, NASA, geheime ops, gewoon mensen, alien verhaal is een cover up.[/quote]
  Herstel gepast geweld, waar dan ook nooit om wordt gevraagt toch he??Je moest eens een dagje met de blauwe jongen op pad, en dan wou ik jou nog wel eens horen!~!!!Je zou geen haar beter zijn, en ziet een splintertje van een enorme balk die ik zeer goed ken!!!Het huftertje vraagt, de blauwe geeft!!Ik voelde me soms net een DJ van de discotheek!!

  0 likes
 15. [quote name=”redice”]stel: het universum is een groot levend organisme waarbinnen sterren en planeten moleculen en atomen zijn. wij als mens zijn een parasiet die een levende cel (de aarde) parasiteert. de bollen en andere onverklaarbare verschijnselen zijn detectors van het universum die deze verwittigd als een cel in gevaar komt en daardoor worden wij om de zoveel duizenden jaren weggevaagd door een apocalyptische gebeurtenis en de beschaving herleid tot nul en kan alles opnieuw beginnen. just another theory..[/quote]

  Klinkt me wel aannemelijk. En ET’s? zijn dan andere parasieten die ons in de gaten houden ?

  0 likes
 16. Ufo’s zweven al eeuwenlang boven de aarde, zonder officieel en publiekelijk kennis met ons te maken. Behoorlijk onbeleefd, heimelijk en achterbaks volkje!

  0 likes
 17. Wat mij opviel is dat de handen van een van de Italiaanse gesprekspartners in het verband waren gewikkeld en diens voorhoofd een grote rode vlek vertoonde. Mijn indruk opgevoed zijnde als Roomsch Katholiek was dat deze man de stigmata heeft (de wonden van Jezus). Zijn naam is Giorgio Bongiovanni. Via Google kwam ik op zijn site: http:/en.giorgiobongiovanni.org/ Hij tracht onder meer dat het zgn. derde geheim van Fatima eindelijk eens bekend wordt gemaakt. Dit had reeds in 1960 moeten gebeuren, maar het Vaticaan heeft dit aardig tegengehouden. Nu schijnt dat dit geheim onder meer de ondergang van het Vaticaan inhoudt.

  0 likes
 18. [quote name=”Westbound”]Ufo’s zweven al eeuwenlang boven de aarde, zonder officieel en publiekelijk kennis met ons te maken. Behoorlijk onbeleefd, heimelijk en achterbaks volkje![/quote]

  Ja, Ja, en nog ‘s JA

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

spaargeld

Dit totaal onrechtvaardige beleid zorgt ervoor dat uw spaargeld verdwijnt

ABN Amro heeft aangekondigd dat de rente ...

windmolens

Politici onder de indruk van overlast windmolens: ‘huizen praktisch onbewoonbaar!’

Lokale politici zijn onder de indruk van ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.