CoronaBuitenland

Wereldwijd schandaal in de maak: tientallen miljarden stukjes DNA in IEDERE dosis

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!

Steeds meer wetenschappers tonen aan dat de coronavaccins van Pfizer vervuild zijn met DNA-deeltjes, schrijft De Andere Krant.

De Amerikaanse wetenschapper Kevin McKernan bracht afgelopen april een schok teweeg toen hij concludeerde dat de mRNA-vaccins meer DNA-deeltjes bevatten dan de regelgevende instanties toestaan.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Intussen hebben drie andere onderzoekers onafhankelijk van elkaar ontelbare DNA-deeltjes gevonden in Pfizer-vaccins: Sin Hang Lee, de Duitse professor Brigitte König en de Amerikaanse professor Philip Buckhaults.

Problemen alleen maar groter

Laatstgenoemde wilde het in eerste instantie niet geloven, maar tot zijn schrik vond ook hij ontelbare DNA-deeltjes in twee batches Pfizer-vaccins die hij bij een apotheker haalde.

Buckhaults zei dat Pfizer het DNA in kleine stukjes had gehakt, in de hoop dat ze zouden verdwijnen. De farmareus maakte de problemen alleen maar groter, omdat hierdoor het risico op integratie in het menselijk genoom toeneemt.

Volgens hem kunnen de DNA-deeltjes bijdragen aan hartstilstanden, auto-immuunproblemen en kanker.

Wat zou er in vredesnaam verkeerd kunnen gaan?

Het onderzoek van McKernan is beschikbaar als officiële pre-print. Nu nog een tijdschrift zien te vinden dat het lef heeft om het te publiceren, merkt neuroloog Jan Bonte op. Waarop arts David Van Deinse zegt: “Mag niet gepubliceerd worden. De commissie nepnieuws bestaande uit onkundigen zal dit desinformatie noemen.”

In elke dosis van de mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna blijken miljarden tot tientallen miljarden stukjes DNA te zitten.

“Nu alleen nog aantonen dat deze stukjes inderdaad geïntegreerd worden in het DNA,” aldus Bonte. “Als ik nu aan alle brulvaxxers denk, kan ik een cynisch glimlachje niet onderdrukken. Voor die mensen geldt: geen leuker vermaak dan leedvermaak. Wat zou er in vredesnaam verkeerd kunnen gaan?”

4.9 213 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Malle Pietje
Malle Pietje
4 maanden geleden

De schaapjes hebben dit maar mooie te danken aan Black Rock, Vanguard en het WEF.

En nog blijven de schaapjes rustig en kalm. Terwijl het allemaal zo makkelijk anders kan. Een paar tribunalen verder en het is voor eens en voor altijd opgelost. Maar ja. De wolven bezitten naast de wereld natuurlijk ook de media en de kabinetten.

Wat een simpele zieltjes zijn die geïnjecteerden! Waardeloze nietsnutten. Eigenlijk hebben die WEF-ers daar wel gelijk in…

Orwellia
Orwellia
4 maanden geleden

De Commissie nepnieuws bestaat uit onkundigen? Dan ben je nog steeds te goed van vertrouwen!

Bezorgde burger
Bezorgde burger
4 maanden geleden

En toch vind ik het erg voor de brulvaxxers. Hoe moesten zij het nou weten.
Wat ik ze kwalijk neem is het feit dat ze de keuze van degene die niet wilde vaccineren niet respecteerde.

Joyce
Joyce
4 maanden geleden

Zit dus ook in kindervaccinaties. En dan zijn ze verbaasd dat mensen hun kinderen niet willen vergiftigen met mrna en ….

Back to top button
76
0
We lezen graag je reactie!x