Buitenland

De oorsprong van terreurgroep IS. Dit onthullende interview doet je ogen openen

Help ons door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Boven de regering van een land – of die nu geleid wordt door Bush, Blair, Obama, Cameron, Trump of May – staat altijd de permanente regering, die door sommigen ook wel de diepe staat wordt genoemd. Dat zegt spreker David Icke in gesprek met de Lancashire Post.

De Republikeinen worden aangestuurd door de ‘neocons’ en de Democraten door de ‘democons’. Zij leggen verantwoording af aan dezelfde mensen, die bepalen wat een president wel en niet mag doen, aldus Icke.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hij verwijst vervolgens naar een interview waarin de inmiddels overleden ‘democon’ Zbigniew Brzezinski toegaf dat de moedjahedien in Afghanistan indertijd werden bewapend, gefinancierd en getraind door de VS.

Sovjet-Unie

Het doel hiervan was om de Sovjet-Unie in de verleiding te brengen om Afghanistan binnen te vallen en een oorlog uit te lokken.

Dat gebeurde en het gevolg was dat meer dan één miljoen Afghanen het leven lieten. “Maar daar geven deze mensen niets om.”

Een ander gevolg was dat de Sovjet-Unie uit elkaar viel.

CIA

De moedjahedien werden hierna omgevormd tot Al Qaida. De Britse politicus Robin Cook onthulde voor zijn dood dat de terreurgroep was vernoemd naar de database van moedjahedien-strijders van de CIA.

Al Qaida veranderde vervolgens in IS. “In feite is dit dezelfde groep met een andere naam,” stelt Icke. “Het doel was dit keer om Assad af te zetten.”

Beluister het hele interview hieronder:

Foto: Denarivs Wikimedia Commons

[LEP]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eksegese
Eksegese
5 jaren geleden

Regeringsleiders zijn niets anders dan woordvoerders van the Deep State, tenzij ze overal en altijd gedemoniseerd worden. Dan is er nog een kans dat het gaat om controller opposition maar daar vallen ze snel genoeg mee door de mand. Dat is ook de enige reden dat medezeggenschap van het electoraat middels referenda niet plaats mag vinden. Dat is allemaal veel te lastig en gevaarlijk bovendien dat het allemaal te DOORZICHTIG WORDT.

Hawks
Hawks
5 jaren geleden

Tsja, Icke.

Gelukkig heeft-ie van voetballen meer verstand…

Eelke Piers
Eelke Piers
5 jaren geleden

De Deep-State regering wordt volgens mij gevormd door de Multinationals. Als Soros het al klaar krijgt om het britse pond de doen wankelen en een nepregering in de Okraine te plaatsen dan moet het voor een multinational als Wall-Markt, Shell, Volkswagen enz toch maar een klein kunstje zijn om zelfs de USA te dwingen

Typhoon
Typhoon
5 jaren geleden

Ascentie / ontwakening is begonnen..
Gelukkig
Waarheid boven alles…!

Back to top button
4
0
We lezen graag je reactie!x