Homepagina » Buitenland » De oorsprong van terreurgroep IS. Dit onthullende interview doet je ogen openen
De oorsprong van terreurgroep IS. Dit onthullende interview doet je ogen openen

De oorsprong van terreurgroep IS. Dit onthullende interview doet je ogen openen

Boven de regering van een land – of die nu geleid wordt door Bush, Blair, Obama, Cameron, Trump of May – staat altijd de permanente regering, die door sommigen ook wel de diepe staat wordt genoemd. Dat zegt spreker David Icke in gesprek met de Lancashire Post.

De Republikeinen worden aangestuurd door de ‘neocons’ en de Democraten door de ‘democons’. Zij leggen verantwoording af aan dezelfde mensen, die bepalen wat een president wel en niet mag doen, aldus Icke.

Hij verwijst vervolgens naar een interview waarin de inmiddels overleden ‘democon’ Zbigniew Brzezinski toegaf dat de moedjahedien in Afghanistan indertijd werden bewapend, gefinancierd en getraind door de VS.

Sovjet-Unie

Het doel hiervan was om de Sovjet-Unie in de verleiding te brengen om Afghanistan binnen te vallen en een oorlog uit te lokken.

Dat gebeurde en het gevolg was dat meer dan één miljoen Afghanen het leven lieten. “Maar daar geven deze mensen niets om.”

Een ander gevolg was dat de Sovjet-Unie uit elkaar viel.

CIA

De moedjahedien werden hierna omgevormd tot Al Qaida. De Britse politicus Robin Cook onthulde voor zijn dood dat de terreurgroep was vernoemd naar de database van moedjahedien-strijders van de CIA.

Al Qaida veranderde vervolgens in IS. “In feite is dit dezelfde groep met een andere naam,” stelt Icke. “Het doel was dit keer om Assad af te zetten.”

Beluister het hele interview hieronder:

Foto: Denarivs Wikimedia Commons

[LEP]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Eksegese schreef:

  Regeringsleiders zijn niets anders dan woordvoerders van the Deep State, tenzij ze overal en altijd gedemoniseerd worden. Dan is er nog een kans dat het gaat om controller opposition maar daar vallen ze snel genoeg mee door de mand. Dat is ook de enige reden dat medezeggenschap van het electoraat middels referenda niet plaats mag vinden. Dat is allemaal veel te lastig en gevaarlijk bovendien dat het allemaal te DOORZICHTIG WORDT.

  6 likes
 • Eelke Piers schreef:

  De Deep-State regering wordt volgens mij gevormd door de Multinationals. Als Soros het al klaar krijgt om het britse pond de doen wankelen en een nepregering in de Okraine te plaatsen dan moet het voor een multinational als Wall-Markt, Shell, Volkswagen enz toch maar een klein kunstje zijn om zelfs de USA te dwingen

  3 likes
 • Hawks schreef:

  Tsja, Icke.

  Gelukkig heeft-ie van voetballen meer verstand…

  1 likes
 • Typhoon schreef:

  Ascentie / ontwakening is begonnen..
  Gelukkig
  Waarheid boven alles…!

  0 likes
 • x

  Check Also

  fauci

  Glazen bol? Fauci waarschuwde in 2017 voor ‘onverwachte uitbraak’ van nieuwe ziekte

  Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, ...

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  >