Buitenland

Pfizer-vaccin bestaat voor 99,99% uit grafeenoxide: ‘Ze willen mensen vermoorden’

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eerder schreven we dat Spaanse onderzoekers grafeenoxide hebben ontdekt in het coronavaccin. Gezondheidseconoom Jane Ruby heeft een vertaling van het voorlopige rapport van de onderzoekers doorgenomen en is zich rot geschrokken. “Ik ben heel erg bezorgd,” zei ze in de Stew Peters Show. “Iedereen moet zich zorgen maken.”

Volgens Ruby komen de Spaanse onderzoekers, die banden onderhouden met de Universiteit van Almería, binnenkort met een nieuw onderzoek naar buiten betreffende een analyse van nog eens 100 vaccins.

Wat hebben ze gedaan? Ze haalden zes doses uit een flacon van het coronavaccin van Pfizer en deden een schokkende ontdekking. Elke dosis bleek voor 99,99103 procent uit grafeenoxide te bestaan. Het materiaal zit verpakt in lipide nanodeeltjes zodat het de cel kan binnendringen.

Het vernietigt letterlijk alles in de cel

Dr. Ruby verwees naar een studie uit 2016 in het tijdschrift Particle and Fibre Toxicology die duidelijk maakt wat er gebeurt als grafeen zoals de Spaanse onderzoekers dat in het Pfizer-vaccin aantroffen, terechtkomt in onze cellen.

Het veroorzaakt oxidatieve stress, ontstekingen, cytokinen en vernietigt letterlijk alles in de cel waaronder de mitochondriën. Verder kan het ervoor zorgen dat long-, hart- en hersenweefsel ontstoken raakt. Dit kan rechtstreeks worden gelinkt aan de beroertes en de hartaanvallen, en wij geven dit aan zwangere vrouwen en baby’s, zei Ruby.

Dit is heel gevaarlijk

“De enige reden waarom er grafeenoxide in het vaccin zit, is om mensen te vermoorden,” benadrukte ze. De gezondheidseconoom pleit ervoor om alles stil te leggen: “Dit is heel gevaarlijk.”

Presentator Stew Peters reageerde: “Ik snap niet waarom de media dit niet oppikken. Ze zitten in het complot, ze willen je dood hebben, ze zijn onderdeel van het moordcomplot. Ze willen onze kinderen injecteren met grafeenoxide.”

4.7 130 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
134 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Het is verschrikkelijk om te moeten schrijven, maar ik ben absoluut niet verbaasd. De meesten van ons wisten dit natuurlijk al.
Op dit ogenblik is er nog geen verplichting om die gentechinjectie te nemen, dus maak je zelf de keuze om dit gif in je te laten spuiten. En dan niet aankomen met: ik wil op vakantie, ik wil naar feesten, ik wil naar de kroeg. Dat is dan je EIGEN keuze. Natuurlijk voor het grootste deel van de mensen geen BEWUSTE keuze, want de meesten zijn gemanipuleerd door de geruststellende woorden van Hugo de Jonge, Ab Osterhaus, Marion Koopmans en nog vele anderen.
Er wordt nog steeds met droge ogen beweerd, dat het volkomen veilig is.
Mensen die ALLEEN maar de MSM volgen, zullen dit ook absoluut geloven. Er zijn maar weinigen, die dit vuile spel daadwerkelijk door hebben.
Heel eerlijk: het is ook nauwelijks te bevatten dat wij in een nachtmerrie zijn beland, waar, in plaats van mensen te beschermen, het de bedoeling is om ons op de korte of langere termijn te liquideren.
Het hele land staat nu weer op zijn kop vanwege de aanslag op Peter R. de Vries, maar ondertussen wordt er een stille genocide gepleegd op miljoenen en miljoenen mensen. Niet dat ik het niet erg vind voor Peter R. de Vries hoor, maar dat is natuurlijk wel het risico van het vak. Als je als misdaadverslaggever in dit soort kringen verkeert, loop je risico.
Het is een duivels plan, uitgedacht door psychopaten, dat helemaal niets te maken heeft met de gezondheid van burgers. Nee, precies het omgekeerde. Maar het gros van de mensen kan zich dit niet eens voorstellen!
Wat zal de volgende stap zijn? Het verplicht stellen om je te laten vermoorden? Dat zal nog wel een issue worden.
Het gaat nog altijd om een experimenteel gebeuren, waar je zelf toestemming moet geven om aan mee te doen. Ik ga er van uit dat er heel veel mensen zijn die NOOIT toestemming gaan geven.
Al kan ik nooit meer op vakantie, dan nog zal ik nooit vrijwillig meewerken aan dit duivelse plan.

wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

Tja, waarom pikken de media dit niet op? Dat is de grote vraag.

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
1 jaar geleden

Wie stopt deze deze moordmachine? Ik zie intelligente mensen om mij heen (we moeten intelligentie een nieuwe definitie geven) die zich allemaal hebben laten inspuiten met dit gifmengsel… is men nu echt zover gebrainwashed dat ze niet meer kunnen denken? ” maar ik kan nu met vakantie” ” ik kan nu naar een festival” of het allerdomste “ik ben beschermd tegen het dodelijke VIRUS” wat nu officieel een A-status (Ebola) heeft gekregen… straks zijn de enige levenden nog degenen die in een psychiatrische inrichting zitten (die ze niet hebben ingeent omdat ze toch al verloren zijn).. we leven in een gekkenhuis

theo
theo
1 jaar geleden

depopulation through vaccins onze Bill Gates roept dit al jaren , en nu is het zover welterusten schaapjes slaap lekker , denk dat de elite snel de uitvaartbranche induikt kunnen ze nog meer geld roven van de goedgelovige burgers , en niet begraven of cremeren “ivm CO2 uitstoot” maar oplossen in Natrium hydroxide veel beter kunnen we de mineralen eruit filteren en biologische kunstmest van maken voor de 100000 hectaren landbouwgrond van Bill Gates.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

134
0
We lezen graag je reactie!x