Mens en Dier

Zien: voormalig Pfizer-VP Mike Yeadon heeft er genoeg van en gaat helemaal los

Help ons door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mike Yeadon, een voormalig vice-president van vaccinmaker Pfizer, heeft er genoeg van. Hij liet zich tijdens The Awakening World Truth Summit helemaal gaan. “Ik ben boos omdat er heel erg misbruik wordt gemaakt van mensen. Ze worden bang gemaakt. Het is verschrikkelijk,” zei hij.

Hij kan maar niet begrijpen dat artsen alles geloven wat hen wordt verteld. “Ze behandelen hun patiënten niet, doen alsof mondkapjes hen beschermen, doen alsof de PCR-test werkt en zetten prikken terwijl de meesten het vaccin niet nodig hebben,” aldus Yeadon.

We gaan tussen de criminelen en onze kinderen staan

“Jullie maken me ziek. Jullie hypocriete, dwaze, domme mensen. Stop ermee,” ging hij verder. Tegen het onschuldige volk zei hij: “Gooi je mondkapjes weg, pak mensen vast en geef ze een knuffel en een zoen, je raakt niet besmet met iets. Zeg: we hebben er genoeg van en gaan tussen de criminelen en onze kinderen staan. Dat is wat jullie moeten doen.”

“Geen geweld, sla de handen ineen en zeg tegen de rest: het zijn allemaal leugens en vandaag komt daar een einde aan,” zei Yeadon. “Je kunt vandaag nog teruggaan naar het oude normaal.”

Je moet doodsbang zijn voor je overheid

Hij zei eerder dat je niet bang hoeft te zijn voor het virus. “Je moet doodsbang zijn voor je overheid. Wees niet bang voor het virus, het is zo goed als verdwenen. Jullie moeten je vrijheden terugpakken.”

Yeadon wees erop dat ze deze vrijheden niet vrijwillig zullen teruggeven omdat ze nooit op legitieme wijze van je zijn afgenomen. “Het is nooit nodig geweest om in lockdown te gaan. Lockdowns werken niet. Ze hebben je verkeerd voorgelicht over de ernst van het virus, je de toegang tot effectieve behandelingen ontzegd en vervolgens blootgesteld aan hele gevaarlijke vaccins.”

4.8 107 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
petertje
petertje
1 jaar geleden

De man heeft natuurlijk gelijk maar ik ben bang dat het merendeel van de schapen het niet ziet.
Sterker nog, ik ben bang dat wij nooit meer van die onzin af komen.

Alex
Alex
1 jaar geleden
Vraagtekens
Vraagtekens
1 jaar geleden

Deze geluiden zijn al een jaar bekend bij de mensen die er de moeite voor doen om het te vinden, en niet in de mockingbird wereld leven. Hier komen we er niet mee helaas. Er zullen eerst zo snel mogelijk duizenden gevaccineerden om moeten vallen willen de gebrainwashten tot inkeer komen dat ze verschrikkelijk gefopt zijn. Er is voor de metselaars nog maar 1 weg en dat is de weg vooruit, een uitweg is er voor deze volksverraders gelukkig niet meer.

GRUTTE PIER – LEAVER DEA AS SLAEF

Te triest voor woorden
Te triest voor woorden
1 jaar geleden

Wat een respect voor deze man.
En hij heeft 100% gelijk, leef je leven

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

36
0
We lezen graag je reactie!x