Homepagina » Mens en Dier » Arts op Museumplein: ‘Onze vrijheid van meningsuiting staat onder grote druk’
arts
Foto: Schermafdruk YouTube/D.P.

Arts op Museumplein: ‘Onze vrijheid van meningsuiting staat onder grote druk’

Veel mensen hebben zaterdagavond deelgenomen aan een demonstratie van actiegroep Vrouwen voor Vrijheid op het Museumplein in Amsterdam. Er werd gedemonstreerd voor vrijheid, waarheid, gezondheid, gezond verstand, vertrouwen en verbinding. Er kwamen tijdens de betoging meerdere sprekers aan het woord. Eén van hen was arts Johan Tielen.

Hij zei dat hij als arts een eed heeft afgelegd om altijd naar eer en geweten te handelen. “Er zijn heel veel artsen en medici die grote vraagtekens stellen bij het huidige coronabeleid en de maatregelen. Alleen al in Nederland zijn er vele duizenden artsen die aangeven dat veel zaken rondom corona niet kloppen. Wereldwijd zijn dat er honderdduizenden.”

Waarom horen we niets van al deze artsen? Tielen: “De gewone media laten ons niet of nauwelijks toe. Pas de laatste tijd kunnen we mondjesmaat wat meer ons geluid laten horen.”

De arts zei dat de coronamaatregelen ontzettend veel schade veroorzaken. Zo ziet hij dat het aantal mensen dat last heeft van angststoornissen en stress enorm toeneemt.

“Het is de afgelopen maanden duidelijk geworden dat het middel – en daarmee bedoel ik de maatregelen – vele malen erger is dan de kwaal zelf. Daarom, lieve mensen, is het belangrijk dat we ons blijven uitspreken.”

Hoezo ‘samen’?

“Onze grondrechten en privacy dreigen te worden aangetast,” waarschuwde Tielen. “Onze vrijheid van meningsuiting staat onder grote druk. YouTube- en Facebook-filmpjes worden stelselmatig weggeduwd en weggehaald als ze niet in lijn zijn met wat de gewone media ons aan angst willen aanjagen. Er is censuur. En hoe je het ook wendt of keert: censuur is altijd een teken van een vorm van dictatuur.”

Waar is de wetenschap achter de 1,5 meter? Waar is de wetenschap dat mondkapjes helpen? En waar is de wetenschap dat lockdowns echt hebben geholpen? “Die is er niet.”

De arts vindt de slogan ‘samen tegen corona’ nogal cynisch. “Ouderen in verpleeghuizen werden geïsoleerd en afgezonderd, en kwijnden weg. Hoezo ‘samen’ als we 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden, met nog slechts 2 personen in onze nabijheid en grote bijeenkomsten in feite niet of nauwelijks georganiseerd mogen worden. Hoezo ‘samen’ als ons de mond wordt gesnoerd door mondmaskertjes en ons hiermee de adem wordt ontnomen? Hoezo ‘samen’ als erop wordt gehamerd dat alleen een vaccin ons uit de coronacrisis zou kunnen halen, terwijl leefstijl, voeding, beweging, supplementen, medicatie, maar vooral ons eigen ontzettend intelligente immuunsysteem prima in staat is om corona te bestrijden?”

4.7 102 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Doet er niet toe
Doet er niet toe
16 dagen geleden

Top!

Ankorvat
Ankorvat
Reactie op  Doet er niet toe
16 dagen geleden

Demonstreren?

Doet er niet toe
Doet er niet toe
Reactie op  Ankorvat
15 dagen geleden

Demonstreren? Ik doe het al jaren. Weetje na lange tijd voelt het alsof het ik tegen de wereld is. Mensen zijn er gewoon nog niet klaar voor. Je kan niet verwachten dat plots iedereen wakker is. Maar wat deze man doet is heel moedig.
Als meer artsen de moed vinden zullen er meer mensen de moet krijgen om toch even te reflecteren en vragen te stellen. In mijn kennissenkring is er slechts eentje die bewust is. De rest doet niet eens meer de moeite om te luisteren. Maar we geven nooit op. Once awake it’s hard to go back to sheep.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Doet er niet toe
15 dagen geleden

Mensen zijn er gewoon nog niet klaar voor? Waar gaat dit over? Zet eens een andere bril op man. misschien helpt het;-)

Gert
Gert
Reactie op  Gezinusk
15 dagen geleden

Nee, de mensen zijn er nog niet klaar voor, volledig mee eens.
Cognititieve dissonantie is voor velen nogal een probleem.
De maffia die zich met belastingmiddelen beschermt, dit moet eigenlijk al genoeg zijn om met zijn allen naar Den Haag te trekken.

Jacob
Jacob
Reactie op  Gert
13 dagen geleden

Ben eerder geneigd te zeggen: “Nederland, bewapen u en gooi met geweld deze regering omver.”

Jacob
Jacob
Reactie op  Gezinusk
13 dagen geleden

Als u niet weet waar dit over gaat, dan bent u toch echt zelf degene die de verkeerde bril op hebt en slapend uw ondergang tegemoet gaat met die vaccinaties straks.

Jean-Marie
Jean-Marie
16 dagen geleden

Right on TOP!

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
16 dagen geleden

Ik kan mij de koude oorlog herinneren. Toen was de rus degene die ons onze vrijheid af wilde nemen, zo werd ons verteld.
Vrijheid was iets waarvoor we moesten vechten. Dat vertelde de regering ons.
Kosten noch moeite werden gespaard.
Nu verteld de regering ons dat we niet goed wijs zijn als we onze vrijheid niét opgeven.
Rutte, bewijs ons een dienst en doe jezelf maar in quarantaine, samen met je leugens.

Pieter
Pieter
16 dagen geleden

Pinokkio en de freak zullen morgen deze verstandige artsen weg gaan zetten als complot wappies.

Jacob
Jacob
Reactie op  Pieter
13 dagen geleden

Dat zullen ze natuurlijk proberen, maar als je als feiten-checker goed betaald krijgt door de super-rijken, zoals een Soros, Bill Gates, Rockefeller, Bilderberg aanhangers,dan zullen deze media-aanhangers doorgaan met u te verwijderen van YouTube en Facebook etc. simpelweg omdat de echte waarheid, waar dit allemaal op gestoeld is (vlgns Rutte “het nieuwe normaal”) maar in werkelijkheid alles te maken heeft met angst zaaien om later vaccinaties er door te drukken met nano-deeltjes en chip om volledige controle over ons te krijgen in “De Nieuwe Wereldorde”. Dat is hetgeen er achter dit zgn. corona zit, ze misbruiken het tégen ons, en straks als u ingeënd bent met die chip, bent u een slaaf geworden van de rijken en doen ze met u wat ze willen, volledige controle over de mensen, gevolg: Moord, Macht en Geld.

Petrus
Petrus
16 dagen geleden

Vrouwen voor Vrijheid!
Het zijn de Vrouwen die we nodig hebben en dat is altijd al zo geweest!!!!
Geweldig.

RayOflight
RayOflight
16 dagen geleden

en ja hoor weer link naar FB group. Wordt het populairer dan gaat media mekkeren en word het weggehaald. Same mistakes!

ProAsfalt
ProAsfalt
16 dagen geleden

Feiten of onderbouwing doet er niet meer toe.
Het gaat er alleen om om het volk in het gareel te krijgen.
90% draagt vrijwillig een muilkorf in de supermarkt. Dat zegt genoeg over het volk maar vooral over de propagandamachine via de reguliere media.

mee 2
mee 2
Reactie op  ProAsfalt
15 dagen geleden

ik draag nergens mondkapje want dan moet je eerst bewijzen dat ik corona heb en die bewijs is er niet. Ik draag gewoon thermometer bij en als je wilt weten of ik temperatuur verhoging heb laat ik je zien dat ik niet heb. aan ”VERMODELIJK” heb ik niets aan ” VERMODELIJK” ben ik rijk

Edward
Edward
16 dagen geleden

Respect voor deze arts, maar ook dit zal niet door de “volksvertegenwoordigers” en de 80% volgzame schapen worden opgepakt. Geen idee wat daar voor nodig is, mensen dragen zelfs tijdens het sporten een muilkorf, waanzin !

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
16 dagen geleden

Echt, wat hoop ik dat er snel een moment komt dat we van die hele typhus MSM verlost raken.

https://twitter.com/RTLnieuws/status/1327518867523063809

De reacties eronder zijn dan gelukkig wel hoopvol.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Veterans_Resistance
16 dagen geleden
Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
16 dagen geleden

Alleen samen met deze overheid krijgen wij Corona, ook niet onder controle. Wanneer gaan we?

x

Check Also

coronatest

22 experts ontdekken 10 dodelijke fouten in de coronatest

Peter Borger heeft samen met nog 21 ...

zweden

Zweden maken zich grote zorgen om coronavaccin: ‘Het heeft mijn leven verwoest’

Een haastig ontwikkeld vaccin nemen? Dat nooit ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

58
0
We lezen graag je reactie!x