Great ResetBuitenland

Oud-presidentskandidaat: ‘We moeten de Great Reset van het WEF met z’n allen veroordelen’

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!

Het Amerikaanse oud-congreslid Tulsi Gabbard heeft zich uitgesproken tegen de Great Reset van het World Economic Forum. Ze roept iedereen op om de totalitaire plannen van de organisatie te veroordelen.

Dinsdag haalde Gabbard op Twitter uit naar het WEF van Klaus Schwab, die een wereld voor ogen heeft waarin mensen niets bezitten en gelukkig zijn, terwijl de technocratische elite alles in handen krijgt.

Terwijl wij moeite hebben om voedsel en brandstof te betalen, verzamelde de elite zich in Davos bij het WEF om te bespreken hoe wij ons leven zouden moeten leiden, schrijft de ex-presidentskandidaat.

Veroordelen

“Hun totalitaire droom van een zogenoemde ‘Great Reset’ waarbij mensen niets bezitten en overal worden gevolgd/gemonitord, moeten wij met z’n allen veroordelen,” benadrukte ze. In enkele uren is haar tweet al bijna 50.000 keer geliket.

Gabbard is één van de weinige Amerikaanse politici die zich openlijk hebben uitgesproken tegen de Great Reset, waar de Davos-elite het sinds het begin van de coronapandemie in 2020 vrijwel onafgebroken over heeft.

Vermijden

De meeste Democratische beleidsmakers omarmen de Great Reset of spreken zich er niet over uit. Ook de meeste Republikeinen vermijden het onderwerp, op een enkeling na. Denk aan Rand Paul of Thomas Massie.

Het World Economic Forum vond afgelopen week plaats in het Zwitserse Davos. Onder meer premier Rutte, koningin Maxima en minister Kaag waren van de partij.

4.8 119 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
7 maanden geleden

Dat zijn degenen die zich opwerpen als potentiële redder in de nood. Mijn mening: vertrouw ze niet.

Marrob BE
Marrob BE
7 maanden geleden

Ja, ik doe mee.
Ik veroordeel de Great Reset ook.
Wie nog meer.
Schwab moet hangen en zijn hele bende ook.

Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
7 maanden geleden

Ben antiglobalist!

Fransdo
Fransdo
7 maanden geleden

Ook ik veroordeel de plannen van het WEF en de zich zelf benoemde elite wat ze in mijn ogen overigens niet zijn. In mijn ogen zijn het een stel gestoorde psychopaten die hard toe zijn aan professionele psychiatrische hulp.

De hoge voedsel- en brandstofprijzen zijn hun schuld en een gevolg van hun beleid en dat veroordeel ik ook.

Los van alles, hoe kun je mensen toevertrouwen om een wereld te herbouwen terwijl hun beleid alleen maar rampen veroorzaakt.

Zou jij de sloper die jouw huis sloopt toevertrouwen om jouw huis te herbouwen?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

84
0
We lezen graag je reactie!x