Buitenaards

VIDEO: UFO-vloot gespot boven supervulkaan die ‘buitenaardse basis’ herbergt

Help ons door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn beelden opgedoken van een aantal grote UFO’s boven de enorme supervulkaan Yellowstone. Alien-jagers suggereren dat er mogelijk een buitenaardse basis in de vulkaan verscholen ligt.

In de wolken boven de supervulkaan in het Yellowstone National Park in Wyoming, die al 70.000 jaar niet meer is uitgebarsten, lijkt een groot cilindervormig object met een doorsnee van meer dan 100 meter te zien te zijn.

Energie

Wetenschappers speculeren dat een uitbarsting van de vulkaan tot zo’n 10.000 sterfgevallen en een nucleaire winter kan leiden. UFO-jagers menen dat buitenaardse levensvormen energie onttrekken aan de vulkaan.

De ‘vloot’ vliegende schotels is gespot op livebeelden van het park. Volgens Jeanette Foresta, die de beelden op YouTube zette, is de video bewijs voor de aanwezigheid van buitenaardse wezens.

Op de hoogte

Foresta maakt wel vaker beelden van Yellowstone National Park, maar heeft nog nooit een filmpje over UFO’s geplaatst. Het beeldmateriaal is geanalyseerd door Scott C. Waring van de website UFO Sightings Daily.

“De Amerikaanse overheid is op de hoogte van het bestaan van een actieve buitenaardse basis of zelfs meerdere bases in het gebied,” claimt Waring, die speculeert dat het gebied om die reden is uitgeroepen tot nationaal park. “Ik leef voor dit soort filmpjes.”

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
helder
helder
6 jaren geleden

Volgens mij staat er iets te gebeuren !!!

Endtimes
Endtimes
6 jaren geleden

XD Wat mij na 7 jaar “studie” van alle ontkende wereldse gebeurtenissen op valt? Dat men zich enorm laat leiden door een hunker naar het willen geloven van het geen boven beschreven staat. Er zijn zeer zeker Unidentified Flying Objects, maar tegenwoordig, te pas en ongepast, worden er titels gebruikt, verhalen geschreven en met ononderbouwde feiten gegooid.. Zonde! We leven in een tijd van GROTE misleiding en juist op dit soort site’s zou je verwachten dat men de kop boven water zou houden, maar t tegendeel word bewezen, al weer.

kezm
kezm
6 jaren geleden

NEP,KIJK MAAR HOE DE GASSEN BEWEGEN DIE UIT DE GROND KOMEN,EN DAN NOG ZAL HET DE ZELFDE CAMERA ZIJN ALS DIE VAN LONDEN,GROW UP !!!!!!!

Lehcim
Lehcim
6 jaren geleden

De vraag is natuurlijk of je een live stream kan hacken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

43
0
We lezen graag je reactie!x