Bewustzijn

11-jarig wonderkind wil op deze manier bewijzen dat Einstein en Hawking het bij het verkeerde eind hadden

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

William Maillis haalde op 9-jarige leeftijd zijn middelbareschooldiploma en studeerde afgelopen zomer op 11-jarige leeftijd af aan het St. Petersburg College in Florida.

Hij was de enige student in zijn klas die geen aantekeningen maakte. Hij luistert, leest en neemt alle kennis in zich op.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Toen hij twee jaar oud was kon William al lezen, schrijven en rekenen. Op zijn vierde leerde hij Grieks en drie jaar later had hij de trigonometrie onder de knie.

Onjuist

Het wonderkind wil astrofysicus worden en bewijzen dat God bestaat. Hij wil laten zien dat slechts één externe kracht in staat is het universum te vormen.

Hij is van plan te laten zien dat de theorieën van wetenschappers als Albert Einstein en Stephen Hawking over het universum, onjuist zijn.

In een interview met het Hellenic College Holy Cross zei hij:

We weten hoe oud het universum is, toch? 13,8 miljard jaar. Dus 13,8 miljard jaar geleden was het hele universum niets meer dan een singulariteit, een deeltje kleiner dan een quark. Maar als de zwaartekracht altijd werkt – dus als je van een gebouw springt, val je niet 15 seconden later, maar gelijk – en als de singulariteit er altijd is geweest, dan zou het universum geen leeftijd moeten hebben. Het zou oneindig oud moeten zijn. Maar dat is het niet, het is 13,8 miljard jaar oud. Je kunt niet iets uit het niets maken, omdat het eerst moet bestaan. Iets anders moet dus die singulariteit hebben gecreëerd en dat is God.

“Er is zoveel dat we niet weten,” zei William. “Maar er zijn nog veel meer dingen waarvan we niet weten dat we ze niet weten!”

Bekijk het filmpje hieronder:

[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
P. Puk
P. Puk
5 jaren geleden

Dit is een hybride.

Mikkie
Mikkie
5 jaren geleden

Nee, een toppertje!

Janssen
Janssen
5 jaren geleden

Je kunt niet iets uit het niets maken, omdat het eerst moet bestaan. Iets komt uit het niets alleen wanneer het wordt waargenomen-geobserveerd en aangezien er een vormloos universum en universum met vorm bestaat moet het iets, uit het vormloze komen. Daarom POPPEN er allerlei deeltjes in en uit Geleerden zoals o.a Einstein noemen dit SPOOKY omdat ze er geen raad mee weten en kunnen gewoon niet accepteren dat dat ze er geen vinger achter kunnen krijgen. Zij zijn zelf het BEWUST- ZIJN en het bewustzijn van het Universum wordt zich alleen maar bewust wanneer het zichzelf waarneemt, zie Schrödinger’s Box-Cat. En ik vermoed dat bewustzijn gestuurd wordt door VERBEELDINGS-ENERGIE omdat dat aan alles wat ontstaat , gecréeerd – gemaakt wordt de verbeelding vooraf gaat. Einstein wetenschap is belangrijk, maar met de VERBEELDING kom je OVERAL.

Jade
Jade
5 jaren geleden

Reïncarnatie bestaat dus toch…
Dit moet haast kennis zijn vanuit een vorig leven.

Back to top button
42
0
We lezen graag je reactie!x