Buitenland

Russische luchtvaartautoriteit: “Eindrapport Onderzoeksraad over MH17-ramp deugt niet”

Help mee door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sommige conclusies in het eindrapport over de crash van vlucht MH17 in het oosten van Oekraïne zijn ongefundeerd en onjuist. Dat stelt de Russische luchtvaartautoriteit Rosaviatsia.

Plaatsvervangend directeur Oleg Storchevoy van Rosaviatsia laat voorzitter van de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) Tjibbe Joustra per brief weten dat er nieuwe belangrijke feiten aan het licht zijn gekomen die tijdens het onderzoek niet zijn onderzocht. Een woordvoerder van de OVV heeft de ontvangst van de brief bevestigd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Er wordt onder meer getwijfeld aan de volgende conclusies: dat in het oosten van Oekraïne zwaar luchtafweergeschut stond dat niet was gecontroleerd door de Oekraïense regeringstroepen, dat het vliegtuig is getroffen door een raketkop van het type 9N314M en dat de raketkop die het toestel raakte onderdeel vormde van een Boek-raket van het type 9M38.

‘Informatie achtergehouden of verdraaid’

De Russische luchtvaartautoriteit zet ook vraagtekens bij conclusies van de OVV over het gebied van waaruit de raket is gelanceerd.

In het eindrapport van de OVV over de crash van MH17 is niets terug te vinden over het feit dat Kiev informatie over de dreiging als gevolg van militaire activiteiten in het gebied bewust achterhield of verdraaide, aldus Rosaviatsia.

De brief is op de officiële website van de luchtvaartautoriteit geplaatst. De Boeing 777 van Malaysia Airlines crashte op 17 juli 2014 in het zuidoosten van Oekraïne. Alle 298 inzittenden kwamen daarbij om het leven.

Geen toegang

De OVV heeft in oktober vorig jaar geconcludeerd dat het vliegtuig is neergestort als gevolg van een luchtdoelraket die aan de linkerkant van het toestel explodeerde.

Storchevoy zei later die maand dat het door Nederland geleide onderzoeksteam Rusland geen toegang wilde geven tot fragmenten van de Boek-raket die op de crashplek gevonden zouden zijn. Ook weigerde het team serienummers vrij te geven.

De Russische wapenfabrikant Almaz-Antey, die Boek-raketsystemen bouwt, heeft ook een onderzoek ingesteld naar de crash. Het bedrijf kwam tot de conclusie dat de raket die het vliegtuig heeft geraakt gelanceerd moet zijn door een raketsysteem dat in de regio Zaroshchenske stond. Op het moment van het incident was dat gebied in handen van het regeringsleger.

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje
wolfje
8 jaren geleden

mogen we in ieder geval concluderen dat de zaak stinkt aan alle kanten?

Thad
Thad
8 jaren geleden

Mensen moeten nu toch wel bijna inzien dat wanneer Rusland dit echt gedaan had en dit bewezen had kunnen worden dat dit al lang en breed in de media te zien was. mijn mening is dat het alleen maar zo kan zijn dat ze bewijzen niet laten zien omdat het antwoord niet zint.
de US kan met zijn technologie nog een puist op een kont vinden en die met precisie eraf schieten, maar nu ineens weten ze het niet ?
gewoon al het feit dat ze de satelliet beelden als zijnde staatsgeheim hebben geclassificeerd moet je al te denken geven. dit betekend dat deze beelden alleen Amurica kunnen raken (wellicht via de Ukraine), anders kun je het niet als staatsgeheim classificeren. is de rest van de mensheid zo dom om dit te zien ? oh nee ze worden dom gehouden…

Wim
Wim
8 jaren geleden

Iedereen kon dit op zijn klompen aanvoelen dat dit de uitkomst zou zijn, mists je hierin je een beetje verdiept hebt.
We leven in een wereld die compleet uit leugens bestaat en waar Satan regeert.
De waarheid is precies het omgedraaide van wat ze ons vertellen.

Mr.X
Mr.X
8 jaren geleden

Mensen het grote feest gaat beginnen!
Wees voorbereid…!!!
Ze zullen ons bevrijden en het is NIET meer te STOPPEN!

Er zullen berichten in de media komen die zo schokkend zullen zijn dat heel veel mensen de wreedheid hiervan niet zullen bevatten!

Alles gaat voor hun de smerige Elite satanisten compleet als een kaartenhuis in elkaar storten en ze zullen elkaar 1 voor 1 verraden!

De totale Revolutie is begonnen!
Het GOED zal het KWAAD verjagen…!!!

Daar gaan we mensheid wees voorbereid!
Succes…

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x