Binnenland

“Kijkers van RTL worden bedrogen”

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een oplettende kijker heeft in een openbaar bericht op Facebook de programmaleiding van het RTL-programma Weet Ik Veel flink voor schut gezet. Hij laat zien dat een winnaar van het programma werkt bij één van de sponsors van de show.

“Dit programma belooft voor degenen die thuis meespelen via hun vet hippe tablet of telefoon, de kans om hetzelfde bedrag als de student in de studio binnen te slepen,” schreef de 23-jarige Jesse van Paridon. “Ik leg in deze zin de nadruk even op ‘belooft’. Karin Velthorst wint 5000 euro. Nou ja, leuk voor Karin. Maar ik zit niet voor niets als 23-jarige knul op mijn vrije zaterdagavond RTL4 te kijken. Ik verveel me kapot en besluit op onderzoek uit te gaan.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De speurneus typt de naam van de winnares in op Facebook en wat blijkt: Karin Velthorst werkt als Copyrighter bij www.kleertjes.com, hetzelfde kinderkledingwinkeltje dat het RTL-programma sponsort.

De televisiezender wordt in de reacties onder het Facebookbericht met de grond gelijk gemaakt. “Ik ben blij dat er een keer iemand overduidelijk door de mand valt,” zegt iemand. “RTL zal vast hele mooie smoesjes hebben om dit recht te breien,” aldus een ander. Verschillende mensen zeggen dat kijkers ‘in de zeik zijn genomen’.

RTL ontkent oplichting

Het bericht is intussen meer dan 88.000 keer geliked en duizenden keren gedeeld. RTL Nederland heeft inmiddels gereageerd op de commotie rond het programma. “De interventies van [presentator] Jamai zijn allemaal live,” ontwijkt RTL in eerste instantie het punt dat door Van Paridon werd aangesneden. “Alle regels rondom het meespelen met de app zijn juridisch vastgelegd.”

Dan gaat RTL in op het punt van kritiek, namelijk dat de winnares bij het programma betrokken zou zijn. “De winnaar van gisteravond, Karin Velthorst van 44 jaar, is overigens niet de Karin uit 1984 die een jaar geleden bij de sponsor heeft gewerkt.” De reacties op deze uitleg zijn veelal negatief. Velen geloven niet dat het klopt wat RTL zegt.

Hoi RTL. Vraag me niet waarom ik als kerngezonde 23-jarige knul op een vrije zaterdagavond naar jullie…

Posted by Jesse van Paridon on zaterdag 25 april 2015

[Nieuws]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
emka
emka
8 jaren geleden

Kan toch?! Dezelfde naam die 2x voorkomt in dit land?

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Media-corruptie vindt al veel langer plaats.

JevWeazle
JevWeazle
8 jaren geleden

wat ik schandalig vind is dat carlo en irene kinderen met leukemie gebruiken als reclame middel om mensen meer geld te laten storten voor zogenaamd kanker onderzoek.
kinderen met kanker zijn reclame MEER NIET. wat je nooit hoort is dat familie leden van bekende sterren kanker krijgen jeetje en wij de normale mensen vallen met bosjes neer.
CARLO EN IRENE WETEN POTVERDORIE DONDERS GOED DAT ZIJ DE ELITE HELPEN
net als umberto tan, jeroen pauw, albert verlinde, john van de heuvel, al die wijven van koffietijd, paul witteman. ALLES EN IEDEREEN zit in het satanisctische complot.

alles op tv gaat over sex, vreemdgaan ontrouw, leugens ruzie,
bonje met de buren, achter gesloten deuren, dagboek van een escort etc etc etc….allemaal programma’s om je geest te verkloten gelooof mij maar dat als jou kinderen dat blijven kijken ze ovre een aantal jaren zwanger zijn en niet weten wie de vader is.
Hells kitchen met gordon, Storage wars, extreme home makeover…ALLES is in scene gezet.

ik spuug op alles wat uitgezonden wordt.

160 miljard dollar als het niet meer is wordt er elk jaar verdient met mensen die kanker heeft en daarom mag niemand beter worden.

iedereen die kanker heeft kan genezen klaar. kanker is een ziekte die zeer gemakkelijk te behandelen is. jammer dat niemand dat weet. stage 4 prostaat kanker kan genezen worden met een handvol aan huistuin en keuken middeltjes.

oja false-flags…sandy hook, boston marathon bombings, charlie hebdo, mh-17… noem maar op niets is echt.

1 de lucht waarnaar je kijkt is niet meer de lucht zoals je hem kende. synthetische wolken die ontstaan door chemtrials.
GEEN WOLK IS MEER EEN ECHTE WOLK

2 de wereldveranderende zaken waar wij allemaal bang om worden zijn niet echt en ronduit belachelijk.
ALLES VAN BELANG IS IN SCENE GEZET

3 het nieuws op televisie is op alle fronten een facade. met crisis-acteurs nep bloed noem maar op, bepaalde zaken gebeuren maar worden totaal in een verkeerded context geplaatst
(mccarthyanism)
TELEVISIE LIEGT EN BEDRIEGT TOT IN DEN EEUWIGHEID

4 politici en geestelijke zijn niet te vertrouwen en houden een schijnvertoning op want alles wat ze afspreken met elkaar zullen wij nooit direct te weten komen. oja leuk om te vertellen zij misbruiken en vermoorden kinderen. de energie die vrijkomt bij een gestorven kind is zo puur en belangrijk dat de duistere krachten er alles aan doet aan zulke energie te komen.
HOOGGEPLAATSTE POLITICI EN GEESTELIJKE HEBBEN ALLEMAAL HUN TROUW BELOOFT AAN LUCIFER

WHAT I HAVE JUST PRESENTED TO YOU ARE ALL FACTS

WELCOME TO THE MATRIX PEOPLE

blabla
blabla
8 jaren geleden

Dat jullie dit plaatsen…..

Er zijn meerdere mensen met dezelfde naam op de wereld, zelfs in je land of misschien wel in je stad of dorp.

Dat zoveel mensen zijn bericht delen of liken zegt meer over de domheid van het volk wat op die netwerken hun leven heeft.

Back to top button
44
0
We lezen graag je reactie!x