Buitenland

Geheime FBI-documenten: “Hitler zette eigen dood in scène en vloog na de oorlog naar Tenerife”

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Adolf Hitler is aan het einde van de Tweede Wereldoorlog gevlucht naar Tenerife. Dat stelt onderzoeker John Cencich op basis van FBI-documenten die pas zijn geopenbaard.

Cencich besloot het 700 pagina’s tellende dossier over de dood van de Führer door te spitten. Algemeen wordt aangenomen dat Hitler samen met Eva Braun zelfmoord heeft gepleegd in zijn bunker in Berlijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Geheime tunnels

In de vrijgegeven documenten valt te lezen dat Russische soldaten al hadden ontdekt dat het lichaam in de bunker een stuk korter was dan Hitler zelf. “We weten dat Hitler en Braun een dubbelganger hadden,” zei Cencich.

Hij vindt het verdacht dat het lijk van Hitler al was weggehaald voordat het kon worden onderzocht door de Britten en Amerikanen. In de stukken staat verder dat er geheime tunnels zijn ontdekt die van de bunker naar het voormalige vliegveld Tempelhof leiden. Daar zou het stel per vliegtuig zijn gevlucht naar Tenerife, om vervolgens per onderzeeër door te reizen naar Argentinië en zich te herenigen met andere gevluchte nazi’s.

Leugens

CIA-veteraan Bob Baer zei: “Wat de overheid ons vertelt is een leugen. Uit de FBI-stukken blijkt iets heel anders.” Op één van de pagina’s in het dossier staat: “Amerikaanse legerfunctionarissen hebben het lichaam van Hitler niet gevonden. Het is ook niet zeker dat Hitler dood is.”

Rond het einde van de oorlog vluchtten vele nazi’s naar Zuid-Amerika, zo blijkt uit de stukken. Velen van hen vlogen van Tempelhof naar de Canarische Eilanden of Griekenland en vervolgden hun reis in een U-boot.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tinus
Tinus
8 jaren geleden

Hij schijnt een cafe te hebben daar, grote bierrtjes voor 1 euro.

An
An
8 jaren geleden

Ik ben benieuwd hoe lang de MSM dit onder de mat blijft vegen.
En het feit dat de nazis de tweede wereldoorlog eigenlijk hebben gewonnen en dat admiraal Byrd met Operation High Jump een vijand heeft ontmoet met technologie waar niemand, zeker toen niet, zich een voorstelling van kan maken.

pietje
pietje
8 jaren geleden

En angela merkel is zijn dochter ! Weer een Hitler in ons midden ! Deze keer geen joden ombrengen maar eigen volk d.m.v. (geld) asielzoekers !

Jeff
Jeff
8 jaren geleden

hitler was idd een misdadiger, maar stalin en mao hebben nog meer lijken op hun geweten, toch blijft ie als grootste boef allertijden gezien en als hij voor het tribunaal was verschenen in Neurenberg, door wie was ie dan veroordeeld? door iemand die net 2 atoombommen had gegooid? of door joseph stalin, die in ’39 gewoon dikke vriendjes met ‘m was? het was dus gewoon het proces van de overwinnaars versus de losers.

Back to top button
31
0
We lezen graag je reactie!x