Homepagina » Buitenland » Geheime FBI-documenten: “Hitler zette eigen dood in scène en vloog na de oorlog naar Tenerife”
Geheime FBI-documenten: "Hitler zette eigen dood in scène en vloog na de oorlog naar Tenerife"

Geheime FBI-documenten: “Hitler zette eigen dood in scène en vloog na de oorlog naar Tenerife”

Adolf Hitler is aan het einde van de Tweede Wereldoorlog gevlucht naar Tenerife. Dat stelt onderzoeker John Cencich op basis van FBI-documenten die pas zijn geopenbaard.

Cencich besloot het 700 pagina’s tellende dossier over de dood van de Führer door te spitten. Algemeen wordt aangenomen dat Hitler samen met Eva Braun zelfmoord heeft gepleegd in zijn bunker in Berlijn.

Geheime tunnels

In de vrijgegeven documenten valt te lezen dat Russische soldaten al hadden ontdekt dat het lichaam in de bunker een stuk korter was dan Hitler zelf. “We weten dat Hitler en Braun een dubbelganger hadden,” zei Cencich.

Hij vindt het verdacht dat het lijk van Hitler al was weggehaald voordat het kon worden onderzocht door de Britten en Amerikanen. In de stukken staat verder dat er geheime tunnels zijn ontdekt die van de bunker naar het voormalige vliegveld Tempelhof leiden. Daar zou het stel per vliegtuig zijn gevlucht naar Tenerife, om vervolgens per onderzeeër door te reizen naar Argentinië en zich te herenigen met andere gevluchte nazi’s.

Leugens

CIA-veteraan Bob Baer zei: “Wat de overheid ons vertelt is een leugen. Uit de FBI-stukken blijkt iets heel anders.” Op één van de pagina’s in het dossier staat: “Amerikaanse legerfunctionarissen hebben het lichaam van Hitler niet gevonden. Het is ook niet zeker dat Hitler dood is.”

Rond het einde van de oorlog vluchtten vele nazi’s naar Zuid-Amerika, zo blijkt uit de stukken. Velen van hen vlogen van Tempelhof naar de Canarische Eilanden of Griekenland en vervolgden hun reis in een U-boot.

[Express]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Jeff schreef:

  hitler was idd een misdadiger, maar stalin en mao hebben nog meer lijken op hun geweten, toch blijft ie als grootste boef allertijden gezien en als hij voor het tribunaal was verschenen in Neurenberg, door wie was ie dan veroordeeld? door iemand die net 2 atoombommen had gegooid? of door joseph stalin, die in ’39 gewoon dikke vriendjes met ‘m was? het was dus gewoon het proces van de overwinnaars versus de losers.

  8 likes
  • Berjan schreef:

   ook hier is iemand bezig om de waarheid te verdraaien. Stalin en Hitler zijn nooit vriendjes geweest. Sterker nog, communisten en nazi’s konden elkaars bloed wel drinken. Ook is het een feit dat de communisten als een van de weinig vochten tegen de nazi’s in Duitsland zelf. Totdat de leiders van het communisme weggevoerd zijn door Hitler. Lekkere vriendjes dan he, of niet?
   Hitler had Stalin nodig om geen tweefrontenoorlog te hoeven voeren.
   En het is nogal een verschil als je mensen moedwillig dood omdat ze “minderwaardig” zijn, of dat je mensen dood omdat je daarmee denkt de oorlog sneller te beëindigen.

   @ ferrimassi:

   doe je nou expres zo, of ben je daadwerkelijk niet erg slim. Wat er in Tel Aviv en Washington ook is, ze zijn geen nazi’s. De term nazi’s is gegeven aan de beperkte groep mensen.

   7 likes
   • Jeff schreef:

    beste Berjan, je zou echt is de geschiedenis moeten lezen; Hitler sloot een pact met Stalin, die er vervolgens weer van hoopte te profiteren. Geschonden door operatie barbarossa. Kritiek is prima hoor … maar check wel eerst. En voor je volgende betoog… vriendjes is misschien een groot woord en nee ik was er zelf niet bij en refereer naar de boekjes, want ja wat moet ik anders? maar jij mag best wat anders beweren hoor…. ander boekje wellicht?

    2 likes
    • Berjan schreef:

     Ach, ik weet niet welke boekjes jij hebt gelezen maar geschiedenisboeken waren het niet. Misschien boekjes waar je een reis mee kon boeken?

     Stalin en Hitler werkten inderdaad samen, maar vriendjes zijn zij nooit geweest (en hun ideologieën al helemaal niet). Enkel werkte men samen om er van te profiteren (daar heb jij gelijk in). Maar in criminele circuits zie je wel vaker gezworen vijanden samenwerken. Hitler had bijvoorbeeld een grotere haat tegen communisme dan tegen joden. Of even groot,dat zal er om spannen. Er zijn meer Russen omgekomen door Duitsers dan geallieerden samen.

     4 likes
   • ferrimassi schreef:

    De echte “nazi’s” had beter geweest. Was meer sarcastisch bedoeld, aangezien de term nazi synoniem is met oorlogscrimineel in het sprookje dat de geschiedenis heet.
    Ik denk dat Jeff doelt op het verdelen van polen 🙂

    1 likes
  • ferrimassi schreef:

   De grootste criminelen in die oorlog waren idd de geallieerden(dresden/hiroshima). Het is zo goed als bewezen dat de amerikanen Hitler maar ook Stalin in het zadel hebben geholpen. Duitsland moet en zal vernietigt worden. De duitse industrie en russische grondstoffen zouden genoeg zijn om de amerikanen van de 1ste plek te stoten.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Germany_Must_Perish!

   De daadwerkelijke nazi’s vind je in tel aviv en washington. Ze doen nu hetzelfde truukje met sunni vs shia.

   9 likes
 • pietje schreef:

  En angela merkel is zijn dochter ! Weer een Hitler in ons midden ! Deze keer geen joden ombrengen maar eigen volk d.m.v. (geld) asielzoekers !

  16 likes
 • An schreef:

  Ik ben benieuwd hoe lang de MSM dit onder de mat blijft vegen.
  En het feit dat de nazis de tweede wereldoorlog eigenlijk hebben gewonnen en dat admiraal Byrd met Operation High Jump een vijand heeft ontmoet met technologie waar niemand, zeker toen niet, zich een voorstelling van kan maken.

  12 likes
 • Tinus schreef:

  Hij schijnt een cafe te hebben daar, grote bierrtjes voor 1 euro.

  10 likes
 • Moon schreef:

  Hitler was idd een misdadiger.
  Zijn de mensen die ons een verdraaide waarheid ofwel gewoon rechtuit liegen geen misdadigers, voor mij wel!
  Mensen misleiden zoals het in de hele politiek gebeurt zou strafbaar moeten zijn en de bank criminelen krijgen boetes ipv gevangenisstraffen dat moet genoeg zeggen.

  3 likes
  • Jeff schreef:

   ik begrijp je verhaal niet zo Moon … Wie is dan degene die dingen strafbaar stelt?
   Diezelfde overheid? Uh, het is juist die politiek, die dus die politiek bedrijft en uh ja die bank heeft het gewoon voor het zeggen … in diezelfde politiek.
   Elke “nieuwe partij” die ook maar voet aan de grond krijgt en het zooo goed met ons voorheeft schikt zich in de minne .. sterker nog; anders krijg je geen voet aan die grond. Hee, groetjes

   2 likes
 • Pinokkiocratie schreef:

  Hitler werd geholpen door de Spaanse Dictator Francisco Franco Bahamonde (ook zo’n Crypto boy, zelfde als Hitler)

  Ninefornews mijn dank is groot.
  Gods zegen is over U uitgesproken.

  2 likes
  • Jeff schreef:

   Pinokkiocratie, ja wil je niet onderbreken, maar het was eerder AH die Franco hielp met het bombarderen van de door rebellen bezette gebieden en het leveren van wapens e.d. Franco uit Spanje of Salazar uit Portugal waren niet per definitie anti AH maar bevlogen wel een heel andere koers. Zij waren zeg maar ook geallieerden gezind. Spanje en Portugal hebben zo links en rechts gezorgd voor wat eten aan Duitsers, Italianen maar ook aan Engelsen en Amerikanen. Ondanks het feit, dat het fascisten waren, hadden ze echt niet zo een trek in die 2e wereldoorlog; ze hadden er hooguit een economisch belang bij.

   1 likes
   • Pinokkiocratie schreef:

    Een reeds gemilitariseerd land met oorlogservaring val je niet zomaar binnen. Spanje heeft ook een andere spoorweg, per trein binnenvallen is lastig.

    Spanjaarden waren getraind en hadden al jaren oorlogservaring toen de WO2 begon.
    Spanjaarden waren geliefd bij Hitler door hun ervaring, gingen naar het front tot Rusland aan toe. Sommige Spanjaarden zijn pas vele jaren later vrijgelaten door de Russen.

    Spanje was al jaren in handen van Franco toen de WO2 begon. Hitler Franco geholpen? waarmee? Wellicht met wat materieel. Spanje heeft altijd al zijn eigen wapenfabrieken gehad.

    Portugal is altijd pro Engeland geweest en pro NATO.

    Spanje is altijd anti NATO geweest Tot 1982.

    0 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Meer dan 70 jaar oud nieuws ! Hitler / Rothschild / Ashkenazi Khazar / Zionist / Tavistock Institute. Een weekendje Googelen en je weet alles !

  3 likes
 • Jeff schreef:

  en Bertjan ….ga jij het aan die Japanse moeders en kinderen uitleggen? Nee joh, die snappen dat verschil.

  1 likes
  • Berjan schreef:

   Je moet niet zo op de emotie spelen, maar op het intellectuele. Er is een verschil tussen mensen bombarderen omdat je een slecht mens bent en slechte dingen doet en mensen bombarderen omdat je hiermee een oorlog sneller kunt beëindigen. Plus het feit dat als de geallieerden in Japan zouden binnenvallen er veel meer doden zouden zijn geweest. Hoe sneu het ook is voor mensen in Hiroshima en Nagasaki. Oorlog is nou eenmaal kiezen tussen twee kwaden, dat is misschien moeilijk te verkrompen vanachter je computertje, maar een boekje of 32 lezen over WOII (of andere oorlogen) kan een hoop doen aan je ideeen over oorlogen.

   Groetjes

   1 likes
   • peter schreef:

    Berjan, die twee bommen hadden nooit gegooid hoeven worden. Japan stond op het punt om op te geven maar de vs wilden zich dit buitenkansje -een test met 100% echte resultaten- niet laten nemen en dropten zo snel mogelijk. Maar dat staat vast niet in die geschiedenisboekjes van je.

    1 likes
 • Da truth schreef:

  Bekijk eerst allemaal eens de docu Adolf Hitler: The Greatest Story NEVER Told.
  En dan pas praten..

  that’s all i’m saying.

  2 likes
 • WETEN schreef:

  Even een aanvulling ….lees dit eens door dan zal hoogstwaarschijnlijk Tenerife …….Fuertaventura zijn…….

  http://meerspanje.nl/historie/30765/het-geheimzinnige-verleden-van-fuerteventura/

  1 likes
 • mr Y schreef:

  Na het kijken van wat docs over Hitler, kunnen we zien dat verschillende partijen over Europa wouden regeren. Voornamelijk de rijke zionisten of Joden volgens Adolf. Ik denk dat hij de gewone joden teveel macht gaf door te denken dat zij het internationale bankierstelsel in handen hadden en dat hij met het uitroeien van hen uit Duitsland de economie weer op de baan kon brengen.
  Het internationale kartel dat de geallieerde bestuurden vond het niet leuk dat ze de macht in Duitsland kwijtraakten.
  Ook speelde er zoveel situaties, de oorlog begon toen hij een stuk Poolse grond terugnam waar 90% vd bevolking Duits was. De Polen wouden Duitsland al binnen vallen maar werden zelf binnen 30 dagen veroverd. De Poolse elite had daarvoor al moeten instemmen nadat Hitler meerdere malen verspreid over een aantal jaar geprobeerd had het stuk grond te herenigen waar zijn landgenoten zaten.
  Tegelijkertijd wouden de internationale bankiers die geld verdienen aan oorlog en connecties hadden tot in de USA en USSR (bolsjeviks) maar al te graag een oorlog. Zo wouden de Fransen Duitsland al binnen vallen voor de oorlog en de Engelsen wouden maar al te graag oorlog (de bankiers natuurlijk).
  Toen de tijd was het buitenlandse beleid van de geallieerde ook niet echt schoon en ook was er grote dreiging vanuit het oosten. Zo waren Oekraine en Roemenie blij met de duitsers daar de russen hen helemaal leeg plunderde en communisme invoerden. Zo denk ik dat het communisme nog een tikje erger was dan kapitalisme en nationalisme. Ik begin nu in te zien dat nationalisme en het behoud van een land en cultuur een hoge waarde heeft en het internationale kartel dat probeert kapot te maken zodat er geen dreiging is die hun positie kan bedreigen.
  Ook was het duitse 2e rijk een stuk groter, met Oostenrijk(rijk in het oosten) deel van het duitse rijk voor de 1e wereldoorlog en Hitler wou graag deze rijken herenigen. Het probleem was dat hij het internationale kartel gedag zei en daardoor weer kon exporteren daar een boycott de Duitsers ervan weerhielden het land weer op te bouwen.
  Hij bleef volhouden dat hij geen oorlog wou maar ondertussen kon hij ook niets anders doen dan zich beschermen tegen communisme en nationalistisch gezien kon hij de Duitsers die in Polen werden gediscrimineert niet negeren. Dit was het begin van de oorlog en nadat hij Polen veroverd had werd de dreiging van de geallieerde groter. Na verschillende pogingen tot vrede begonnen de geallieerde een offensief waarbij een land als Nederland/Belgie natuurlijk gelijk het dupe was van de oorlog.
  De geallieerde landen waarbij de mensen rond 1940 een lagere levensstandaard hadden dan de Duitsers door het internationale banking kartel, werden gedwongen door de bankiers om oorlog te beginnen terwijl Hitler verder niet wou uitbreidden of andere landen aanvallen. Zo ook de Jappen en Italianen die niet door het banking kartel gepakt wouden worden en hun eigen burgers naar de klote wouden helpen vochten terug. Vanuit Roemeens of Oekraiens perspectief waren de Duitsers helden daar het communisme nog erger was en tot de dag van vandaag een groot gat in deze landen heeft achtergelaten. De jappen die veroverd waren door de Britten, die op dat moment het grootste rijk hadden, 480 miljoen mensen waren onder de Britse vlag. India, China, Australie, half Afrika e.a. wouden alleen bevrijd worden uit de grip van de bankiers. Dit werd ze ontnomen door een false flag op Pearl Harbor waardoor de bankiers hun greep op de Jappen weer konden versterken. De eerste jaren vd oorlog lukte het de Duitsers en Italianen om half europa te veroveren, maar door de aanvoer van Amerikanen en op een gegeven moment ook de Russen konden de nazis geen stand houden.
  Logisch aan de ene kant maar aan de andere kant waren de geallieerde niet per see een haar beter.
  Zij waren het immers die de halve wereld al in handen hadden en kwaadschiks half Azie had veroverd, en de hele wereld koloniseerde en zo de souvereiniteit van veel landen ondermijnde.
  De voordelen die Hitler bood, namelijk technologische vooruitgang en ontwikkeling voor het volk verliep in eigen land veel beter dan de graaiers die in andere landen aan de macht waren. Zo is het een lastige situatie om te beoordelen. Maar mijn mening is dat het grootste kwaad, het Vaticaan, IlluminatiBankiers en de geallieerde die voor de bankiers werken de wereld verzieken en iedereen die een souverein land wil regeren uit de weg werd/wordt gezet. Van Saddam tot Libie, Egypte, Bosnie, Vietnam en nog een stuk of 70 andere landen die onder hun invloed van binnenuit kapot werden gemaakt zijn nu het dupe van het verliezen van nationalisme en het groeien van een land op eigen kracht. Nu is de halve wereld onderhevig aan verwestelijking en investeringen vanuit de bankierssector. De notie dat een land zichzelf kan ontwikkelen op eigen manieren en zo het onderste uit de kan kan halen is verdwenen en landen als o.a. Nederland dansen naar de pijpen van bankiers en hun vriendjes in de politiek.
  Zo is de wereld niet beter af dan wanneer elk land zichzelf kan ontwikkelen zonder invloed van bankiers en verwestelijking van waarde.
  Iedereen kan zien dat de wereld achteruit gaat door het mixen van culturen waar dat niet nodig is. Mixen van culturen is belangrijk, maar niet onder het mom van vluchtelingen of onproductieve situaties. Zo wou Hitler dat voorkomen en moest hij dat net als tig andere leiders dit bekopen met de vernietiging van souvereiniteit van hun land en waarde van deze culturen.
  De oorlog zelf zou bij een vredesverdrag de wereld naar mijn mening positief hebben beinvloed, maar de vraag is hoe het allemaal zou lopen. 1 Ding heb ik ervan geleerd en dat is dat souvereiniteit de grootste bedrijging is van de bankiers. Daar zij op die manier niet kunnen infiltreren en een land van binnen uit kapot maken. Vandaar ook de dood van Pim Fortuyn, de bankiers vonden hem maar al te vervelend. En als halfbloed kan ik met zekerheid zeggen dat we zonder nationalisme allemaal verzwolgen gaan worden door gecreerde nep-westernisme dat komt overwaaien vanuit Amerika waar de maatschappelijke waarden een stuk lager liggen dan in Nederland.
  Ik geloof erin dat we dat gaan voorkomen maar veel landen waar mensen nog vrij zijn en souverein zijn er bijna niet te vinden(Equador, Suriname). Zo is ook in Suriname te zien via documentaires dat de Amerikanen het regime wouden omgooien maar daar niet in geslaagd zijn gelukkig.

  1 likes
 • x

  Check Also

  de jonge

  Zo reageert Hugo de Jonge op lastige vragen over de spoedwet: ‘Die vent haat ons volk’

  Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid deed ...

  kristel elstak

  Kristel Elstak: ‘Word wakker en neem je verantwoordelijkheid!’

  Ondernemer Kristel Elstak heeft tijdens de coronacrisis ...

  >