Mens en Dier

‘Rutte gaf opdracht te stoppen met dossier Demmink’

Help mee door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kamerlid Pieter Omtzigt (CDA) beet zich jaren vast in het dossier rond oud-topambtenaar van Justitie Joris Demmink. Daar kwam in 2013 opeens een einde aan. Hoe kon dat? Dat onthulde Erik de Vlieger in de podcast van Yves Gijrath.

De Vlieger presenteerde enige tijd een populair radioprogramma op NPO Radio 1. Hij wilde Omtzigt interviewen, aangezien hij allerlei Kamervragen stelde over de van pedofilie verdachte Demmink. Daar stemde het Kamerlid in eerste instantie mee in, maar vlak voor de uitzending zei hij opeens dat hij het niet over Demmink wilde hebben.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Na de bewuste uitzending vroeg De Vliegers sidekick aan Omtzigt waarom hij niet over de oud-topambtenaar kon praten. “Ik ben gestopt toen Sybrand Buma bij mij woest in de werkkamer kwam, want hij had van Rutte de opdracht gekregen dat ik moest stoppen met Kamervragen over Demmink.”

Omtzigt lichtte toe dat hij het dossier vervolgens heeft overgedragen aan Louis Bontes.

Het punt is dat er krachten werken. En die krachten, daar is niet van te winnen

“Wat ik eigenlijk zeg, is dat Rutte bij Buma de kamer is ingegaan, en Pieter Omtzigt in het partijbelang, het coalitiebelang of wat voor belang dan ook gesommeerd heeft om geen Kamervragen meer te stellen over Demmink,” aldus De Vlieger.

Omtzigt zei dat hij dit ooit openbaar zou gaan maken, maar inmiddels zijn we 7 jaar verder.

De Vlieger: “Het punt is dat er krachten werken. En die krachten, daar is niet van te winnen. Ik heb gewonnen, want ik ben vrijgesproken van een taakstraf die ze wilden eisen, maar ik was bijna al m’n bedrijven kwijt en 80 miljoen aan vermogen.”

Beluister het fragment hieronder terug:

4.6 31 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loes in de Pels
Loes in de Pels
3 jaren geleden

Wat weten de puppetmasters over Misère Rutte# blijf thuis# hou je bek?
#Rutte lullo, please practise what you preach.
Hou zelf je bek en je pokdalige melkmuil en blijf lekker zelf thuis! Bijna niemand die jouw schofferingen en valse adviezen zal missen.

Eigenlijk gaat dit op voor alle minervaklonen die allemaal keurig aan het lijntje lopen.
Ze delen dezelfde hobbies, bewegen in dezelfde clubjes en aanbidden dezelfde entiteit.
Religie, hobbies en studentenverenigingen zijn immers bindend voor het leven.
Want waar de ontkerking overal goed heeft huisgehouden en voor praktisch lege kerken en gebedshuizen heeft gezorgd, blijven Rutte en consorten hun heer even gepassioneerd aanbidden.

Demmink en het verhaal van de haagse rechter C. Stolk (google eens Koos Hertogs, Peter R.de Vries) hebben veel raakvlakken.
Ze gaan met pensioen of komen uiteindelijk te overlijden (als dat al zo is want een andere identiteit is zo geregeld) Zo blijven zij altijd de dans ontspringen.

Petrus
Petrus
3 jaren geleden

Ik ben hier niet eens verbaasd over.
Het is één corrupte misdadige criminele bende!!!!!

Ron Swart
Ron Swart
3 jaren geleden

Demmink, Zandvoorter affaire, Dutroux, weerzinwekkende handelingen met kinderen in kasteel Les Amerois in het Belgische Bouillon voor de happy few en een pedoring in het Britse parlement waarbij politici als Cyrill Smith en sir Peter Morrison betrokken waren.
Jimmy Saville (1926 – 2011) kon jarenlang z’n gang gaan, de BBC-directie wist ervan en keek de andere kant op. De Britse journaliste Liz MacKean overleed plotseling toen zij een boekje wilde opendoen over Saville. En zij is niet de eerste want een andere journaliste Jill Dando overkwam hetzelfde lot.
Sex Pistols-zanger Johnny Rotten vertelde in 1978 op de Britse tv over de smerige praktijken van Jimmy Saville en hij werd vervolgens jaren door de BBC geboycot. Saville had jarenlang een eigen kamer in een ziekenhuis in Aylesbury en was tevens satanist en necrofiel.
Klokkenluiders binnen de Britse politie hebben onder ede verklaard dat alleen pedo’s uit de lagere en middenklasse konden rekenen op vervolging en de commissarissen van politie – want vrijmetselaars – zorgden dat de Upper class (inclusief the royals en o.a. oud-premier Heath, 1916 – 2005) bleef gevrijwaard van vervolging.
Tot slot wil ik nog even de Epstein/Maxwell-zaak aanstippen. Zodra Andrew hertog van York eindelijk door de FBI zal worden ondervraagd gaat misschien de eerste dominosteen omvallen.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

PRESIDENT TRUMP IS DE ENIGE PRESIDENT IN DE GESCHIEDENIS DIE EEN WETGEVING INVOERT OM OORLOG TE VERKLAREN AAN DE SEKSHANDEL VAN KINDEREN.
President Trump heeft heel veel pedogates opgerold!! Milljoenen kinderen zijn bevrijd !! Het einde van het goede leven van de pedos is voorbij ! Er moet geen plaats meer zijn op onze mooie aarde voor zulke criminelen!! Elk kind heeft recht op een veilig goed leven !!

Back to top button
53
0
We lezen graag je reactie!x