Mens en Dier

‘Rutte heeft vakkundig zijn eigen club om zeep geholpen’

Help door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

De VVD-fractie stemt alsnog in met de wet waarmee gemeenten kunnen worden gedwongen om asielzoekers op te vangen. Fractieleider Sophie Hermans sprak van ‘een pittige vergadering en een stevig gesprek’.

De fractie zegt er nu voldoende vertrouwen in te hebben dat hij serieus werk maakt van het beperken van de asielinstroom. Verder had de fractie moeite met het dwangelement in de spreidingswet.

Na afloop van het overleg zei Rutte dat hij ermee aan de slag gaat. Hij vindt de aantallen ‘inderdaad te hoog’. De VVD verzet zich al weken tegen een wet van staatssecretaris Van der Burg om asielzoekers ‘beter te spreiden’.

Keihard afstraffen

Van meerdere kanten wordt sceptisch gereageerd op de toezegging die Rutte als VVD-leider heeft gedaan. “VVD door de pomp! Ze buigen voor papa Rutte. Nederland betaalt de prijs. Weg democratie, de gelukzoekers worden gemeenten nu door de strot geduwd,” zegt PVV-leider Geert Wilders.

Kamerlid Wybren van Haga reageert: “Een stem op de VVD is een stem op gedwongen asielopvang. We kunnen wachten op de opstand van VVD-leden, óf zelf de partij van Rutte en co. keihard afstraffen bij de Provinciale Statenverkiezingen.” Hij pleit voor de herinvoering van het referendum.

“Als Rutte iets wil, hoeft de VVD-fractie het niet te wagen om tegen te zijn,” schrijft FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren. “Wie tegendraads is, zal nooit meer Kamerlid, bewindspersoon of burgemeester zijn. Dit bevestigt maar weer dat van dualisme en van stemmen zonder last of ruggespraak geen sprake is.”

Politieke euthanasie

“De VVD-fractie vertrouwt erop dat hun eigen omvolkingsmanager Mark Rutte na 12 jaar immigratierecords verbreken de instroom eindelijk omlaag zal brengen. Lachwekkend,” vindt Forum voor Democratie.

BVNL-bestuurslid Hans van Tellingen schrijft: “De VVD-fractie heeft er zojuist voor gezorgd dat de VVD zal toetreden tot het assortiment aan splinterpartijtjes. Rutte heeft vakkundig zijn eigen club om zeep geholpen.”

“De VVD is ziek, terminaal, en verdient politieke euthanasie,” aldus journalist Bart Schut.

4.9 141 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
151 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
2 maanden geleden

Hij hangt van de leugens aan elkaar, en ditmaal zouden we hem moeten geloven?

Kabonkel
Kabonkel
2 maanden geleden

Deze man moet zo snel mogelijk weg,heeft niks
met het volk en is een van de vele
marionetten in het kabinet!!

Ron
Ron
2 maanden geleden

Asielzoekers in je gemeente kan je zelf invullen.

Arnold
Arnold
2 maanden geleden

“De VVD is ziek, terminaal, en verdient politieke euthanasie,” aldus journalist Bart Schut.
MOOI, MOOI, MOOI toch!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

151
0
We lezen graag je reactie!x