Mens en Dier

Rutte legt uit wat hij bedoelt met Build Back Better (Grote Reset)

Help ons door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens de Algemene Vergadering van de VN in 2020 maakte premier Mark Rutte een opmerking over Build Back Better, een term die in verband wordt gebracht met de Grote Reset. Tweede Kamerlid Henk Krol stelde Rutte daar woensdag tijdens het coronadebat een vraag over. “Heeft de minister-president nog een actieve herinnering aan zijn uitspraak ‘Build Back Better’? Wat bedoelt hij daarmee? Praat hij soms met wereldleiders die dezelfde woorden gebruiken? Veel mensen willen leven en opgroeien in vrijheid en juist niet afhankelijk zijn van de overheid.”


“Daarmee bedoel ik dat mijn visie op de wereld na corona zou zijn dat wij een aantal dingen moeten doen. Het eerste wat je moet bereiken, is dat je qua publieke gezondheid in Nederland, onze nationale gezondheid, de zaak weer stabiel hebt. Vervolgens moet je proberen om de zaak weer op niveau te krijgen,” antwoordde de premier. Dus eerst ‘de zaak stabiel hebben’ en dan ‘de zaak weer op niveau krijgen’. Juist.

“Vervolgens zijn er grote vraagstukken om op te lossen. Wat ik zou willen bereiken in Nederland is dat we die problemen aanpakken met alle lessen die we hebben kunnen trekken uit deze pandemie. Dat heeft ermee te maken dat we inmiddels ook zien wat er in de economie minder goed gaat en welke zaken moeten worden aangepast. Dat is een kans en dat is ‘Build Back Better’, dus dat je niet precies de wereld van maart 2020 terug hebt in september 2021,” voegde Rutte toe.

Bezoek aan Klaus Schwab

“Nederland kan daarin vooroplopen, omdat wij betrekkelijk beperkte economische krimp hebben in vergelijking met veel andere landen. We hebben ook een beperkt aantal faillissementen tot nu toe. Er gaan natuurlijk nog grote problemen komen, dat is zeker de verwachting na de crisis,” zei hij.

Premier Rutte, koningin Máxima en minister Kaag (D66) brachten twee jaar geleden een bezoek aan Klaus Schwab, de geestelijk vader van de Grote Reset. Wat hebben zij besproken?

4.8 42 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Catharina
Catharina
1 jaar geleden

Is niet zo moeilijk te raden

ron
ron
1 jaar geleden

Rutte de leugenaar corona is in het leven geroepen om de wereld bevolking uit te dunnen (reduceren)zodat de elite de baas over de bevolking krijgt, dat betekend dat je een slaaf word voor de elite. Maar Rutte en de elite komen hier niet mee weg.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 jaar geleden

Dat is zeker de verwachting na de,gecreëerde, crisis. Zo lust ik er nog wel een paar.
Op het kanaal TheraminTrees staat een mooi filmpje over narcisme. Het heet Double Bind No Win Narcissistic Mindgames.
De schellen zullen u van de ogen vallen. 1 op 1 toepasbaar

KnutzEls
KnutzEls
1 jaar geleden

Meneer Krol is ook niet van deze wereld. Dat hele WEF is in 50 jaar stiekem in alle openheid opgebouwd. We hadden het kunnen weten, maar je ziet het pas als het doorhebt.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

79
0
We lezen graag je reactie!x