Mens en Dier

Geoloog: Aarde stevent af op nieuwe ijstijd

Help door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het klimaat is cyclisch. We naderen het einde van een warme periode en stevenen af op de volgende ijstijd, zei geoloog en aardwetenschapper Ian Plimer op Sky News. Hij zei niet exact te weten wanneer de nieuwe ijstijd aanbreekt.

“Dat je op planeet aarde woont, betekent niet dat je hele planetaire systemen kunt beheersen.” Mensen die denken dat ze invloed kunnen uitoefenen op datgene wat er op aarde gebeurt, hebben volgens professor Plimer een gigantisch ego.

“We hebben zes grote ijstijden gehad, waarbij glaciaties – dus dat het ijs zich uitbreidt – en warmere perioden elkaar afwisselden,” lichtte de geoloog toe. “Dat gebeurde al ver voordat er mensen op planeet aarde rondliepen. En elke grote ijstijd begon op een moment dat er meer CO2 in de atmosfeer zat dan nu het geval is.”

Aantoonbaar onjuist

Je kunt vandaag de dag alleen spreken van een ‘klimaatnoodtoestand’ als je de geschiedenis uitwist, aldus professor Plimer. Hij voegde toe dat je tegenwoordig overal mee weg kunt komen vanwege de verkleutering van het onderwijs de afgelopen 40 jaar. “En dat is precies wat de klimaatalarmisten doen.”

“Er is nog nooit iemand geweest die heeft aangetoond dat de menselijke uitstoot van CO2 de drijfveer is van global warming,” benadrukte de geoloog. “We zijn vertrokken vanuit een uitgangspunt dat aantoonbaar onjuist is.”

[Sky News]

4.9 53 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frans
Frans
2 jaren geleden

Pas over duizenden jaren!!
Eerst coronatijd doormaken.

Marieke
Marieke
2 jaren geleden

Marcel Crok, kom er maar in!

Hans
Hans
2 jaren geleden

Eindelijk iemand die er verstand van heeft!!!!

Marleen
Marleen
2 jaren geleden

Inderdaad er lopen héél wat grote ego’s op deze aarde, spijtig genoeg wel. Gates Soros Biden Rothschild etc…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

48
0
We lezen graag je reactie!x