Mens en DierCorona

Expert weet het zeker: ‘Deze arts stierf door de coronaprik’

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Arts Gregory Michael uit Florida overleed op 3 januari aan de gevolgen van een auto-immuunziekte die op 21 december bij hem was vastgesteld. Drie dagen daarvoor had hij het coronavaccin van Pfizer gekregen. Heidi Neckelmann, zijn vrouw, zei dat zijn dood ‘100 procent gelinkt is’ aan het vaccin.

Ze krijgt nu bijval van een arts die openlijk heeft gezegd dat het vaccin de auto-immuunziekte – idiopathische trombocytopenische purpura (ITP) – heeft veroorzaakt die Michael fataal werd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Dr. Jerry L. Spivak, een expert op het gebied van bloedziekten van de Johns Hopkins-universiteit, zei op basis van de beschrijving die mevrouw Neckelmann heeft gegeven: ‘Het is een medische zekerheid dat het vaccin hieraan gerelateerd is’,” schrijft de New York Times.

Twee redenen

“Dit is heel zeldzaam, maar het is gebeurd en het kan opnieuw gebeuren,” voegde emeritus hoogleraar Spivak toe. Hij gaf twee redenen waarom hij stelt dat Michael is gestorven door het vaccin. Eén: de arts was gezonder en jonger dan de meeste mensen die deze aandoening krijgen. En twee: 70 procent van de mensen die gediagnosticeerd worden met ITP is vrouw.

“Een plots geval bij een relatief jonge en gezonde man wijst op een recente trigger,” benadrukte dr. Spivak.

Paul Offit, een expert op het gebied van vaccins en infectieziekten, zei tegen de krant dat het mazelenvaccin hetzelfde probleem veroorzaakt, maar dat het normaal gesproken vanzelf overgaat en niet ernstig is. Het doet zich voor bij één op de 25.000 mazelenprikken, zowel bij kinderen als volwassenen, zei dr. Offit.

[Children’s Health Defense via New York Times]

4.9 27 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henriette Bekkering
Henriette Bekkering
3 jaren geleden

Zo, dat is nieuws !!!! Ben benieuwd , of de media één woord hierover schrijven. Denk het niet !!!!

Marleen
Marleen
3 jaren geleden

Hoevelen moeten er nog sterven ? Gezonde mensen vallen dood, wat met de iets minder gezonde mensen….

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Dr. David Martin over experimentele MRNA-technologie: dit is GEEN vaccin! Het is een medisch device(apparaat)

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
3 jaren geleden

Wie nu nog gelooft in het bestaan van het Coronavirus, moet zich maar snel op advies van Hugo de Jonge en van Dissel laten inenten en de gevolgen van de gifspuit voor lief nemen. Mensen, maar ook doctoren, hebben genoeg tijd gehad om de risico’s van inentingen te bestuderen.

Het normale traject van onderzoek naar de werking van nieuwe vaccins is bewust overgeslagen. Anders kunnen de plannen van Bill Gates en het WHO (Tedros), WERELDWIJDE ELIMINATIE VAN MENSEN, niet slagen.

Er zullen in de komende tijd veel mensen zijn die levensgrote problemen met hun gezondheid krijgen en dat is juist de bedoeling. De inenting bevat MERS, laat dat nou toevallig veel bijwerkingen hebben.

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x