Homepagina » Mens en Dier » Expert weet het zeker: ‘Deze arts stierf door de coronaprik’
arts
Foto: Baltimore County Government CC0

Expert weet het zeker: ‘Deze arts stierf door de coronaprik’

Arts Gregory Michael uit Florida overleed op 3 januari aan de gevolgen van een auto-immuunziekte die op 21 december bij hem was vastgesteld. Drie dagen daarvoor had hij het coronavaccin van Pfizer gekregen. Heidi Neckelmann, zijn vrouw, zei dat zijn dood ‘100 procent gelinkt is’ aan het vaccin.

Ze krijgt nu bijval van een arts die openlijk heeft gezegd dat het vaccin de auto-immuunziekte – idiopathische trombocytopenische purpura (ITP) – heeft veroorzaakt die Michael fataal werd.

“Dr. Jerry L. Spivak, een expert op het gebied van bloedziekten van de Johns Hopkins-universiteit, zei op basis van de beschrijving die mevrouw Neckelmann heeft gegeven: ‘Het is een medische zekerheid dat het vaccin hieraan gerelateerd is’,” schrijft de New York Times.

Twee redenen

“Dit is heel zeldzaam, maar het is gebeurd en het kan opnieuw gebeuren,” voegde emeritus hoogleraar Spivak toe. Hij gaf twee redenen waarom hij stelt dat Michael is gestorven door het vaccin. Eén: de arts was gezonder en jonger dan de meeste mensen die deze aandoening krijgen. En twee: 70 procent van de mensen die gediagnosticeerd worden met ITP is vrouw.

“Een plots geval bij een relatief jonge en gezonde man wijst op een recente trigger,” benadrukte dr. Spivak.

Paul Offit, een expert op het gebied van vaccins en infectieziekten, zei tegen de krant dat het mazelenvaccin hetzelfde probleem veroorzaakt, maar dat het normaal gesproken vanzelf overgaat en niet ernstig is. Het doet zich voor bij één op de 25.000 mazelenprikken, zowel bij kinderen als volwassenen, zei dr. Offit.

[Children’s Health Defense via New York Times]
4.9 26 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henriette Bekkering
Henriette Bekkering
7 dagen geleden

Zo, dat is nieuws !!!! Ben benieuwd , of de media één woord hierover schrijven. Denk het niet !!!!

Pippie
Pippie
Reactie op  Henriette Bekkering
7 dagen geleden

Er zijn al een aantal doden gemeld. Helemaal niets… Duizenden bijwerkingen.. Gerechtigheid gaat er komen!! En sneller dan je denkt…… Around the corner.

Waar gaat het naar toe met ons land.
Waar gaat het naar toe met ons land.
Reactie op  Pippie
7 dagen geleden

Wanneer en hoe? Er zijn al verschillende mensen, hier en op andere sites, die allerlei uitspraken hebben gedaan over gebeurtenissen of acties die tot een positieve ommekeer zouden moeten leiden. Tot op heden is er zowel in ons land als in de omringende landen of Amerika geen positieve ommekeer geweest en lijkt er geen enkele aanleiding om te denken dat dit goed gaat aflopen voor de bevolking. Alle protesten, rechtszaken, de 6 januari activiteit, filmpjes, regeringen die opstappen, brieven, petities ,bewijzen dat vaccins gevaarlijk zijn, noem het maar op, het helpt niets. We worden steeds verder het lockstep WEFmoeras ingetrokken, kunnen we en mogen we niets meer, worden we steeds verder onder curatele geplaatst en doen regeringsleiders en elite wat ze willen, luistert het grootste deel van de bevolking naar de regeringsleiders en staan wij straks met de rug tegen de muur. Hoewel wij er niet naar luisteren wordt je uiteindelijk gedwongen, links om of rechts om. Door de huidige regering of door de volgende linkse regering, geen verschil. Geef dus geen valse hoop over wat er niet is of geef iets concreets! Maar beweren dat er gerechtigheid komt zonder iets bewijsbaars biedt niemand meer soelaas.

Jos
Jos
Reactie op  Waar gaat het naar toe met ons land.
7 dagen geleden

Zo lang de mens alles gedwee over zich heen laat komen zo lang duwt de elite gewoon zijn plannen dóór!!!

Marleen
Marleen
7 dagen geleden

Hoevelen moeten er nog sterven ? Gezonde mensen vallen dood, wat met de iets minder gezonde mensen….

salvar
salvar
Reactie op  Marleen
7 dagen geleden

als je je niet laat inspuiten sterf je als het je tijd is.

klaas vaak
klaas vaak
Reactie op  Marleen
7 dagen geleden

krijgt mark rutte toch gelijk (in maart zei hij)er zullen miljoenen doden vallen en de begravenisauto’s af en aan in de straten.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
7 dagen geleden

Dr. David Martin over experimentele MRNA-technologie: dit is GEEN vaccin! Het is een medisch device(apparaat)

Rob
Rob
Reactie op  Joyce Ramgatie
7 dagen geleden

Bill the Gates of Hell zei het al. Ze kunnen de wereldbevolking reduceren met NIEUWE vaccins. Welnu, ze komen nu met NIEUWE vaccins. Binnen een jaar op de markt gebracht terwijl het normaal10, 15, 20 jaar duurt. De nieuwe vaccins zijn mRNA injecties die het dna veranderen en die al aardig aan het opruimen zijn, de bevolking wel te verstaan. Het is allemaal al gezegd en nu gebeurt het echt. Maar het gros van de bevolking gelooft nog steeds dat de politiek er voor hen zit, dat er voor he gezorgd wordt etc.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
7 dagen geleden

Wie nu nog gelooft in het bestaan van het Coronavirus, moet zich maar snel op advies van Hugo de Jonge en van Dissel laten inenten en de gevolgen van de gifspuit voor lief nemen. Mensen, maar ook doctoren, hebben genoeg tijd gehad om de risico’s van inentingen te bestuderen.

Het normale traject van onderzoek naar de werking van nieuwe vaccins is bewust overgeslagen. Anders kunnen de plannen van Bill Gates en het WHO (Tedros), WERELDWIJDE ELIMINATIE VAN MENSEN, niet slagen.

Er zullen in de komende tijd veel mensen zijn die levensgrote problemen met hun gezondheid krijgen en dat is juist de bedoeling. De inenting bevat MERS, laat dat nou toevallig veel bijwerkingen hebben.

Linda
Linda
7 dagen geleden

De deugmensen willen zo graag het vaccin. Ik zou zeggen, laat ze voorgaan en de eventuele gevolgen dragen zonder klagen.

Antje
Antje
7 dagen geleden

Vreemd, opeens sterven mensen na een vaccin van Pfizer aan onderliggende ziektes terwijl iedereen in 2020 aan covid stierf onder liggende ziektes bestonden toen niet meer

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  Antje
7 dagen geleden

Ziekenhuizen zijn betrapt met liegen over corona besmetting doden. Daarom horen we niks meer van de ziekenhuis doden !! Want er is GEEN corona doden!

Waar gaat het naar toe met ons land.
Waar gaat het naar toe met ons land.
Reactie op  Joyce Ramgatie
7 dagen geleden

Uiteraard weten we wel dat er gesjoemeld wordt, maar waar is je bewijs dat ze betrapt zijn? Daar kunnen we iets mee, maar anders heeft je bericht geen waarde.

gert
gert
7 dagen geleden

Weet je, zolang er maar één op de 25 K hieraan sterft, zal het de MSM niks uitmaken. Het gaat om de grote getallen, exposure van de succesvolle grote aantallen, die zich vrijwillig laten inenten.

Met verbazing kijk ik naar de gemeente Lansingerland, het eerste schaapje is gaan lopen en direct volgt schaap 2, dan je buurvrouw etc.

Al het gepeupel hier vind men niet belangrijk!

Dubito
Dubito
Reactie op  gert
7 dagen geleden

gemene, gore truc met sociale controle binnen een relatief kleine gemeenschap.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
7 dagen geleden

Ze moeten maar net als bij de corona slachtoffers autopsie verbieden, krijgen we niet het gezeur over onderliggende kwalen waar rutte zo een hekel aan heeft

PREDATOR
PREDATOR
7 dagen geleden

Het valt mij op dat als je gezond bent ,je de spuit kunt verdragen zonder bijwerkingen..Zodra je ook maar iets hebt van ziekte gaat het fout…WAT ze je inspuiten weet ik niet ,maar kan niet goed zijn..De regering heeft vaak genoeg bewezen het NIET goed voor te hebben met de burgers…dat is een feit..What and why???

salvar
salvar
Reactie op  PREDATOR
7 dagen geleden

toch zijn er ook mensen overleden die gezond waren en niet een.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  salvar
7 dagen geleden

Je kunt ook een onontdekte kwaal hebben of erfelijke aandoening.

Jan Versteeg
Jan Versteeg
Reactie op  Pieternella
7 dagen geleden

??????

Dubito
Dubito
Reactie op  PREDATOR
7 dagen geleden

‘Wat ze je inspuiten weet ik niet….”
Lezen!!! All over the internet!

Mar
Mar
7 dagen geleden

Nederlandse berichten komen nu ook hier en daar, moet je natuurlijk niet in de AD gaan kijken maar alternatieve media, kan hier niks plaatsen

x

Check Also

corona

12.000 mensen testen positief op corona ondanks coronavaccin

In Israël zijn meer dan 12.400 mensen ...

pfizer

Gehackte e-mails: coronaprik Pfizer goedgekeurd ondanks ‘problemen’

Er zijn documenten over het coronavaccin van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

32
0
We lezen graag je reactie!x