Homepagina » Buitenland » “Rutte en Merkel maakten in het geheim afspraken met Turkije over vluchtelingen”
"Rutte en Merkel maakten in het geheim afspraken over vluchtelingen met Turkije"

“Rutte en Merkel maakten in het geheim afspraken met Turkije over vluchtelingen”

Premier Mark Rutte en de Duitse bondskanselier Angela Merkel hebben in het geheim met Turkije afgesproken jaarlijks 150.000 tot 250.000 vluchtelingen uit dat land naar de EU te halen. Dat schrijft de krant Die Welt.

Bij de onderhandelingen over het omstreden vluchtelingenakkoord tussen de EU en Turkije hebben Rutte en Merkel concrete afspraken gemaakt, blijkt uit een nieuw boek van journalist Robin Alexander.

Op 6 maart vorig jaar is volgens Alexander een ontmoeting geweest tussen Rutte, Merkel en de toenmalige Turkse premier Davutoglu.

Meerdere bronnen

De overige Europese leiders werden in het duister gehouden over het Turks-Europese akkoord. Alleen Rutte, Merkel en Turkije waren op de hoogte van het aantal vluchtelingen.

De andere EU-landen waren in de veronderstelling dat de EU op humanitaire gronden vrijwillig vluchtelingen zou opnemen.

“Het volk is nooit op de hoogte gebracht van dit onderdeel van de deal,” aldus Alexander, die zich baseert op meerdere bronnen die betrokken waren bij de onderhandelingen.

Twee miljoen

Rutten en Merkel spraken ook met Turkije af dat de Turken uiteindelijk mochten beslissen welke vluchtelingen naar Europa zouden worden gestuurd.

Volgens Alexander laten de Turken alleen gewonde en getraumatiseerde vluchtelingen gaan en blijven mensen met een diploma achter in Turkije.

Aan de Turkse zuidgrens bevinden zich meer dan twee miljoen vluchtelingen. De Europese Unie financiert hun opvang.

[HLN]

Vind je deze informatie goed? Deel het dan met je kennissen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?
Vond je dit artikel interessant?
Meld je nu aan!
op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het échte nieuws.
Wij hanteren een strikt anti-SPAM beleid en versturen pas email nadat je je aanmelding hebt bevestigd. Je gegevens worden door ons nooit met derden gedeeld. Met één klik kun je je ook weer afmelden.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 

60 reacties

 1. Als dat zo is heeft Rutte verkiezingsbedrog gepleegd en staat er ons nog een hoop ellende te wachten.
  Het volk heeft sowieso de verkiezingen verloren nu Rutte verder kan met zijn uitkleed plannen, MH17 doofpot, zijn pro EU beleid, zijn pro NAVO beleid, zijn pro multinationals belastingparadijs, zijn anti Rusland propaganda, het uit de hand lopende zorgstelsel, het propageren van klimaatverandering, het Coudenhove-Kalergi plan en nog veel meer.
  Ik mag hopen dat het nieuwe kabinet geen lang leven beschoren is.
  De bevolking heeft weer op het politieke reguliere kartel gestemd en zijn dus nog steeds niet wakker geworden. En uiteraard met dank aan mol Wilders, wie vermoedelijk een groot toneelspeel heeft gespeeld.

  Niet klagen straks als u ook de klos bent geworden van dit doortrapte en corrupte systeem. Als het zo door gaat bestaat Nederland straks niet meer en zijn we straks een provincie genaamd Holland van de superstaat EU.

  Gefeliciteerd u bent er allen ingetrapt.

  71 likes
  • Jammer Loki, van politiek heb je ook al geen kaas gegeten.
   Hartelijke groet, JosTee

   2 likes
   • JosTee

    Denk je dat echt? Weet je dan wat ik heb gedaan in mijn huidige leven?
    Ik heb regelmatig met mijn neus in de politiek en een bond gezeten en weet heel goed hoe dit werkt. Als je al zelf misschien de zaken niet goed op een rijtje kan zetten JosTee, waarom heb je dan zo’n weerwoord gegeven.
    Vindt trouwens de kaas van de huidige politiek heel vies smaken, nee dat laat ik liever staan.

    29 likes
   • Ik beschouw dat als een compliment.
    Een groot compliment.

    Een politicus is aan zijn waarheid niet trouw
    Voor het echte werk heb je een standvastige, moedige en compromis loze Spirit nodig.

    0 likes
    • Henk

     Het enige wat je nodig hebt is een volk die het snapt en zegt nu is het genoeg geweest. Daarvoor heb je iemand nodig die hen de waarheid verteld en bescherming krijgt van zijn eigen burgers. (anders wordt je een 2de Pim Fortuyn) Met dit systeem graaft de bevolking zijn eigen graf.

     13 likes
     • Het is een utopie.
      Deze planeet is een bijzondere, het zal hier waarschijnlijk nooit helemaal paas en vrede worden. en dat is denk ik ook niet de bedoeling.

      Om het ik te ontstijgen zul je je frustratie en boosheid los dienen te laten, niet te oordelen.
      Vrede is een innerlijke staat, de omstandigheden doen er niet toe.

      We hebben mensen nodig die dat werk gaan doen.

      4 likes
    • nee henk
     wat je nu weer heb is een ziel loos top crimineel die je recht in je bek uit lacht . Ik beschouw dat als een compliment. Voor het echte werk heb je een standvastige, crimineel en zielloze Spirit nodig. 4jaar berg af nu nog 4jaar en dan is er niets meer over Als het zo door gaat bestaat Nederland straks niet meer . ik noem het all Amerika per slot doen we al wat gezegd wort.
     ha ha Nederland/Amerika lijn
     maar zal er wel geen verstand van hebben .maar ja dit is mijn mening

     3 likes
   • Caesar Lion Cachet

    LS…

    Ha, die achterbakse flikker gaat het niet lang uithouden. Heeft op zijn sterke Turkije moment even de ballen van Wilders geleend en viert nu feest met roomsoesjes in plaats van ballen…

    7 likes
    • Weet je nog dat moment dat een van zijn lijfwachten gepraat had en hij zij, ja zo kan ik mijn werk niet doen?

     Hij is bang. dit is ook zijn boodschap kijk uit voor de moslims.

     en mensen die op hem stemmen zijn voor het zelfde bang.

     0 likes
     • Openbaar ministerie heeft de zaak onderzocht, geen enkel bewijs! Lijfwacht is vrijgelaten Henk, maar daar hoor je de media niet over. Het is een groot vies spel’

      0 likes
   • klaarblijkelijk ben jij en je duimje dat van mening,ik ben van mening dat Loki het perfect verwoord heeft met nog heeeeel veel duimpjes 🙂

    fff

    6 likes
   • blijf je kop in de grond stoppen

    2 likes
   • JosTee, neem een koffie. Misschien dat u dan de benodigde helderheid krijgt.

    1 likes
  • En daarom heb ik geen persoonlijk mandaat te geven door mijn stembiljet niet in te leveren, waarbij anderen gewoon thuis zijn gebleven. Jammer dat die mensen die juist niet zijn gegaan, dit ook niet hebben gedaan, want dan waren er nu tot ca. 29 zetels leeg in de 2de kamer…

   3 likes
  • Topbestuurders AEX bedrijven verrijken zich verder. Volgens RTLZ hebben ze zich “maar” 6% verrijkt.
   Grondwet artikel 1 “gelijke behandeling” en de rest van Nederland dan, die mogen zich verkneukelen met een paar tientjes per jaar en anderen moeten zelfs inleveren terwijl alles maar duurder wordt.
   Opvallende stijgers 2016
   Ben van Beurden (Shell) +54% 8,5miljoen euro
   Feike Sijbesma (DSM) +84,7% 4,5 miljoen euro
   Eelco Hoekstra (Vopak) +165,4% 13,2 miljoen euro

   Zoals je ziet is er van de Bakellendenorm weinig terecht gekomen. Het graaien gaat gewoon door.
   Dit is het Rutte beleid verrijking van de grote jongens.

   1 likes
  • Caesar Lion Cachet

   LS…

   Je slaat de spijker op zijn kop…
   Niets aan toe te voegen !
   Geef het door…

   0 likes
 2. Als 80% van de mensen voor de zoveelste keer gewoon weer gaan stemmen op het criminele uitschot wat ons voor de zoveelste keer diep in de problemen bracht zakt mij de moed en de hoop op een betere toekomst in de schoenen.

  En dan de VVD wederom de grootste, een partij die zo in en in corrupt is gebleken de afgelopen jaren. Ga op zoek naar een integere VVDer en de hele partij loopt leeg, er zijn meer strafbladen uitgedeeld bij de VVD dan bij een gemiddelde Motorclub. De waarschuwing voor VVD met feitelijkheden stond al sinds 22 sept. 2016 open en bloot op het internet en de Nederlandse stemmer gunt hen veruit de meeste zetels. Mijn God wat zijn we ver van huis !

  27 likes
  • exergese,

   Hoeveel % van de mensen denk je dat jij ben?

   1 likes
   • Ik zou dat heel precies voor je uit kunnen rekenen, dat zou echter net zo zinloos zijn dan jouw opmerking. Het gaat hier even niet om mij maar om de verhouding van gezond verstand en nutteloze grijze massa in de hoofden van de Nederlandse bevolking. Het blijkt diep triest te zijn gesteld of we worden hier weer eens, zoals zo vaak geweldig bij de neus genomen. Wie het weet mag het zeggen.

    8 likes
    • @exegese; Het lijkt mij uitgesloten dat deze vraag beantwoord gaat worden tenzij er een klokkenluider op staat. Ik vind het overigens niet meer dan redelijk dat sommigen vermoeden dat er mogelijk gesjoemeld is met de verkiezingsuitslagen.

     Ik ben ook niet verbaasd gezien de huidige regering een zeer slechte reputatie heeft. Al was het maar om beloftes af te poeieren, allerlei zaken te verdraaien, of uit te stellen tot dat men het vergeten is. Ze waren zelfs in staat om achteraf te opperen dat het Oekraïne referendum dan weliswaar een duidelijke nee was van de Nederlandse bevolking, maar [we] hadden jaren geleden in Brussel al getekend met de andere lidstaten, dus we konden niet meer terug, bleek het excuus, of beter gezegd een uitweg.

     Het geeft aan waar de belangen van deze partijen liggen waar het CDA, D66, en GroenLinks, voor het associatieverdrag met de Oekraïne nog te kennen gaven dat ze de uitslag van het referendum zouden respecteren
     totdat puntje bij paaltje kwam, ze hoofdelijk moesten stemmen in de Kamer en honderdtachtig graden van mening veranderden.

     Het is daarom denk ik niet verwonderlijk dat Rutte een week voor de verkiezingen stelde dat hij het met het CDA en D66 wel ziet zitten om een nieuwe regering te vormen, kortom de Brusselse agenda kan verder en GroenLinks krijg je er gratis bij want die zit na mijn idee in de zelfde hocus pocus bus.

     Ze liggen in het verlengde van Brussel en daarmee de agenda van de Nieuwe Wereld Order. Ik denk dat we hier niet verder hoeven uit te leggen
     waar zij toe in staat zijn, dus waarom gewoon niet de verkiezingen in Nederland manipuleren. Ik acht ze er toe in staat gezien hun daden onder het mom van democratie.

     De snelheid waarmee het nieuws de EU in werd verspreid dat Nederland een punt heeft gezet onder de noemer populisme is dan ook opmerkelijk gezien ze dit woord ooit zelf hebben uitgevonden, en dient helemaal geen issue te zijn maar werkt meer als afleider. Het is een mooi opgezet spel die er mede voor zorg droeg dat er minder tijd over was voor de werkelijke feiten waar ze verantwoordelijk voor waren. Bespaar me de moeite om dit in procenten uit te drukken.

     6 likes
     • We zijn “useless eaters” volgens de heren politici
      Een greep uit de feiten van de afgelopen 15 jaar.

      VVD – Invoering Euro – Zalm 2002 – De gulden is veel te goedkoop verkocht en er is 10% extra inflatie alleen al in 2002 geweest.
      VVD – Invoering nieuwe belastingstelsel – Zalm 2003
      VVD – Motie Dijkstal unaniem aangenomen – 34% loonsverhoging voor politici 2e kamer agv de invoering van de Euro
      CDA/ VVD – Negeren wensen volk bij referendum omtrent Europese grondwet 2005 – Irrelevante passages laten vervallen en onder de noemer van het verdrag van Lissabon alsnog via de raad van State doorgevoerd.
      Een nieuw referendum was niet nodig omdat “Het volk er geen verstand van heeft.”
      CDA/ VVD – Afschaffing Ziekenfonds en privatisering ziektekostenstelsel – Hoogervorst 2006
      PVDA/ CDA – Bailout banken 2010 – Wouter Bos – Belastingbetaler draait op voor de graaicultuur van de banken
      VVD/ PVDA – Invoering Codex Alimentarius – 2012 – Napoleontische voedselwetgeving t.b.v. chemiereuzen
      VVD/ PVDA – Invoering Bail-in systeem 2014 – Bankenrekeningen met meer dan €100.000,- kunnen rücksichtlos worden afgeroomd, ongeacht of dit zakelijke rekeningen zijn waar lonen van moeten worden betaald
      VVD/ PVDA – MH17 affaire – juli 2014 – Volgens Rutte moet de onderste steen boven komen. Binnen het uur wordt Rusland als schuldige aangewezen, waar sindsdien niet meer van is afgeweken.
      VVD/ PVDA – Invoering ESM – mei 2015 – Europees Stabiliteits Mechanisme – Den Haag geeft de portemonnee aan Europa ZONDER dat ze daar verantwoording over hoeft af te leggen en ZONDER dat ze daar juridisch voor kunnen worden vervolgd.
      VVD/ PVDA – Oekraine referendum – april 2016 – Aangezien het “slechts” raadgevend is volstaat een kladje met een eenzijdige handtekening van Nederland dat bij het verdrag wordt gestopt.
      VVD/ PVDA – Weggeven aanvullende pensioenen aan Europa – juni 2016 – 1100 miljard Euro! – in het kader van Europese HARMonisatie

      3 likes
     • @exegese; Absoluut, naast dat er zoiets bestaat als verkiezingsfraude door individuen. Hoe dan ook, ik denk dat de Nederlandse bevolking goed doordrongen moet zijn van het feit dat de dames en heren achter de schermen de optelsom lang geleden al hadden gemaakt om tot de conclusie te komen dat Nederland koste wat kost niet uit de EU mag stappen.

      Deze optelsom loopt denk ik van Brussel tot Wall Street en synchroon met de agenda van de Bilderberg tot en met de Deep State. De belangen zijn groot en dat feest laten zij niet verpesten door zeventien miljoen mensen die om de vier jaar een stem mogen uitbrengen waarmee ze mogelijk een andere richting uit willen dan zij al hadden voorgesteld. Daarvoor zijn de belangen te groot.

      Het is misschien iets te ver gezocht dat het Europees kampioenschap voetbal van 2012 en naast Polen, beslist in de Oekraïne diende gehouden te worden. Opvallender werd het denk ik met de uitslag van het Eurovisie songfestival. Ik heb er niet veel mee op maar wat opviel was dat het publiek (bel of sms naar 0909 00 ..) vol voor Rusland ging, terwijl de vakjury massaal voor de Oekraïne koos(overruled) en won. Het was te mooi om waar te zijn.

      2 likes
     • klopt @Gezinusk, slechts twee vragen zijn nodig om dergelijke fraude te laten doorschemeren : Ten eerste, is het logischerwijs een aannemelijk resultaat ? Ten tweede, who benefits ? Is dat het volk of is dat de corrupte macht achter de schermen?

      Dan kun je gevoeglijk op zoek naar hard bewijs is het niet ?

      1 likes
     • Dat is precies de manier om een beeld te krijgen van de werkelijkheid die schuil gaat achter al deze theatrale manipulaties. Het wordt hoog tijd dat de waarheid een dikke stok steekt in het wiel van dit kwaadachtige en leugenachtige circus. Lang zal dat niet duren, we zitten immers in het tijdperk van het licht. Ze zullen steeds verder in het nauw komen en uiteindelijk zal hen alles mislukken. Als zo veel mogelijk mensen daarin geloven gaat het werkelijkheid worden. Er is niets sterker dan de wenskracht van de massa.

      1 likes
     • Inderdaad en indrukwekkend rijtje volksvern**kerij @an argie. Dat zou een mens toch al lang eerder aan het denken gezet moeten hebben. Dat heeft immers allemaal plaats kunnen vinden dankzij de onnadenkende schapen die telkens weer naar de stembus rennen in de veronderstelling dat het dit keer echt wel anders zal gaan. Dit kan alleen voortwoekeren als wij dat schuim der aarde telkens weer via onze stem het mandaat geven zich volledig tegen ons te keren ten faveure van een klein groep criminele elite. Telkens wordt er geroepen : als je niet stemt mag je niet zeuren ! Het tegenovergestelde is echter aan de hand, als je je stem en daarmee je zeggenschap, je mening en hele hebben en houden verkwanselt aan een bende beroepsleugenaars dan moet je voor de komende 4 jaar je mond houden, ook als ze je tot op het bot uitkleden, daar heb je namelijk middels je politieke stem toestemming voor gegeven. De procedure van verkiezingen is niets anders dan een reglement om een stemgerechtigde monddood te maken en te houden. Dat hebben we al zo vele malen eerder kunnen vaststellen. Stemmen is het weggeven van je stem en het uitbesteden van je mening aan een wildvreemde lobbyist met een eigen agenda. Voor het weet wordt je stem gebruikt door je tegenstander, compromissen, water, wijn, onbestuurbaarheid, u kent het soort flauwekul argumenten inmiddels wel. Ze n**ien je waar je bij staat en je kunt er niets van zeggen, je hebt er immers zelf in toegestemd. Zolang wij een ongekozen staatshoofd hebben en politici die net als het staatshoofd nooit verantwoording af hoeven te leggen is democratie erger dan een dictatuur alleen verstaan zij de kunst om een illusoire vrijheid voor te spiegelen waar wij nog steeds met open ogen intuinen.

      0 likes
    • Beste exegese,

     Ik denk dat het wel om jou gaat. Net zo zeer als het om iedereen gaat.
     Het gaat om elk individu in Nederland op de wereld zelfs.

     Niet om de grijze massa in ons hooft, maar om ons wezen.

     Laat ik me even duidelijk maken,
     Je bent een wezen, alleen ben je compleet gefascineerd door je grijze massa.
     Zo sterk dat je bent gaan geloven dat je dat bent.
     Door nu helemaal in al die verhalen te zitten, zoals de verkiezingen en daar lijdend voorwerp van zijn, (want je bent teleurgesteld door de uitslag, en in de Nederlandse bevolking.)
     Ga je volledig op in het mechanisme.

     Je hebt heel veel geïnvesteerd in dit mechanisme, je doet immers alles om mensen wakker te krijgen. je hebt enkel niet door dat je,,, In het mechanisme zit. dat komt omdat je “ik” er aan vast zit.

     Heb je wel eens mee gemaakt dat je droomde en dat je wakker werd maar de wereld zag er vreemd uit en je kreeg bijvoorbeeld het licht knopje niet aan.
     En er dan achter kwam dat je nog droomde en nog een keer wakker moest worden.
     Bekijk de film inception met leonardo die caprio maar eens als je niet berijpt wat ik bedoel.

     Wij leven dus in gedachten, maar dat is niet wie wij zijn.
     De realiteit, (hoe het is) daar is niets mis mee,
     alleen onze gedachten over hoe het moet zijn en hoe het er uit zou moeten zien.
     Daar is iets mis mee. Het komt nooit overeen met wat er gaande is.

     Daarom zeg ik, oordeel niet want dat in niet zonder consequenties.
     Daarmee scheid je je af van anderen en van je wezen.

     Leer dit mechanisme kennen, dan zie je dat Rutte ook in dit mechanisme vast zit.

     Zijn leugen is in essentie niet anders dan jouw leugen.
     Jou verhaal, waar je zo krachtig in gelooft, is namelijk ook een leugen.
     Alleen heb jij dat niet door.
     Net als Rutte zijn leugen ook niet door heeft.
     Hij zit zo diep in zijn mind dat hij denkt, juist te handelen.
     Met net zo veel overtuiging, als jij denkt dat jij juist zit met je verhaal.
     En weet je…. in, het verhaal heb je gelijk, maar daar gaat het niet om.

     Er is waarheid, maar die ga je pas zien als je uit de mechanisitijd gaat.
     Rutte uit de zijne, jij uit het jouwe , ik uit het mijne.
     Als je samen valt met je ware natuur,
     Pas dan kan je mensen bewust maken.Sterker nog, dan maak je mensen wakker met je aanwezigheid.
     Je bent nu nog in slaap.
     Wat je tot nu toe gedaan hebt is mensen een andere droom proberen te geven.
     Voor te lichten en zelfs anderen overtuigen van je gelijk.

     Daarom vraag ik, hoeveel % van de wereld bevolking ben jij?
     Het “Ik is zo klein”zo bekrompen. en de waarheid zo enorm en expansief.

     Daarom willen mensen niet uit de droom. Dat is bedreigend voor ze. Jij wilt hun een andere droom geven. Maar ze durven hun droom niet los te laten. ,En misschien sommig wel. dan geef je ze een aangenamere droom, maar het blijft een droom.
     Maar leven zonder droom zonder verhaal, dat vinden mensen eng.
     Want de waarheid is zo enorm en expansief, vanuit het ik bewust zijn gezien. dat het Ik daar voor vlucht.

     Vind een expert, die ontwaakt is uit zijn droom.

     wij worden niet in de maling genomen door Rutte. wij zijn verwart over wie we zijn.
     en nemen ons zelf in de maling.

     We nemen ons zelf bij de neus.

     0 likes
     • Beste henk, er zijn een aantal conclusies in je reactie die ik niet onderschrijf. je schreef o.a. :
      Je bent een wezen, alleen ben je compleet gefascineerd door je grijze massa.Zo sterk dat je bent gaan geloven dat je dat bent.

      Ik ben me er volledig van bewust dat mijn hersenen zoiets als mijn biocomputer is, mijn hart echter zit achter het toetsenbord en is bepalend en eindverantwoordelijk.

      Verder is het mij inmiddels volledig duidelijk dat er het goede bestaat maar ook het kwade en dat wij ons af dienen te keren van het kwaad en ons dienen te richten op het goede. Het hart weet precies hoe dat moet, maar ons bewustzijn wordt doelgericht vertroebeld door een rookgordijn. Sommigen van ons kunnen er al doorheen kijken en zien de aanstichters van het rookgordijn, dat is het kwaad. Het kwaad is zielloos en derhalve veel en veel zwakker dan wij. Het kwaad is afhankelijk van onze medewerking. Het kwaad is hopeloos verloren zonder een onvoorwaardelijk gehoorzame massa die onvoorwaardelijk bevelen uitvoert, die onvoorwaardelijk gelooft wat er gezegd, geschreven en getoond wordt. Het kwaad kan bestreden worden zonder één schot te lossen, zonder één klap uit te delen doch alleen door het te zien, te erkennen en overal te herkennen en vervolgens totaal te negeren, gewoon niet meer aan mee te werken. Het gevolg zal zijn een minimum aan negatieve emoties op aarde, een minimum aan negatieve ervaringen en volop ruimte voor geluk en liefde, de enige emotie waar het kwaad geen antwoord op heeft. Het kwaad is zielloos en kan zich niet voeden met Goddelijk licht zoals wij, het voedt zich met negatieve energie die zeer schaars zal worden als wij mensen ons volledig afkeren van het kwaad. Alles wat er dus nodig is voor een betere wereld is bewustwording, inzicht en een onderscheidend vermogen aangestuurd door de zuiverheid van het hart. Als je ook maar in de buurt komt van die status wordt het onmogelijk zonder walging te kijken naar de tv of te luisteren naar de overduidelijke propaganda van de NOS-leugendienst. Het besef dat ons land in handen is van een stel chantabele satanische kinderverkrachters en moordenaars is een zeer onverkwikkelijke zaak, te meer omdat zij door de goedgelovigheid van de massa gewoon hun gang kunnen blijven gaan, dat is in feite wat mij zo stoort. Mijn hart zal zich daar altijd met hand en tand tegen verzetten, het zit in mijn natuur.

      4 likes
     • Henk zegt: …”we worden niet in de maling genomen door Rutte, we zijn verward over wie we zijn, we nemen onszelf in de maling…”
      Grote gek.
      Ongelofelijk, hoe die simpele zielen met verwarring scheppen, het verdraaien van feiten en liegen als business model, denken ze nog stand te kunnen houden.

      3 likes
     • Beste Henk, wat een rare reactie.
      Ons verzet werkt uitstekend, de satanisten met hun hielenlikkers gaan zichzelf overgeven, omdat we sinds internet wijzer zijn. Dat maakt de valse honden boos.
      We weten nu precies dat de leugenaars een rookgordijn opgetrokken hebben om ons te misleiden.
      Hoewel ze alles doen om hun val te voorkomen, alle leugens en inhaligheid en arrogantie gaat de elite de kop kosten, de deep state is stervende. Daar zit de boosheid, niet bij de winnaars.
      De leugenaars en bedriegers doen inmiddels geen oog meer dicht.
      Het schijnt dat er steeds meer van dat lage allooi volk spoken en enge gedrochten zien.
      Het is dan ook Aquarius Tijdperk, ze hadden het kunnen weten dat er aan hun onrechtmatig verkregen macht een einde kwam.

      2 likes
     • henk,

      je schreef : Maar jij bent degene die dit rookgordijn creëert
      door het leven in te blazen.

      Dit is een feitelijk onjuiste bewering. Je kunt niet stellen dat als ik iets wat weliswaar ongemerkt dan wel sluimerend doch onmiskenbaar aanwezig is en een vernietigende uitwerking heeft op gigantische aantallen van mensen, tracht onder de aandacht te brengen waardoor het zijn vernietigende werking onmiddellijk zou verliezen, dat ik het dan gecreëerd zou hebben of leven ingeblazen. Ik snap wel enigszins waar je heen wilt, maar je beredeneringen zitten barstens vol met onoverkomelijke tegenstrijdigheden die het ultieme kwaad zeer welgevallig is in zijn strijd tegen het welzijn van mens en natuur.

      1 likes
     • exegese,

      Nee, het is je tweede natuur dat zich verzet.
      en ja dat zal zich met hand en tand verzetten.
      Tot het zich over geeft…..

      En tot die tijd is er projectie, van je boosheid emotioneel en psygolochisch lijden, en neem je geen verantwoordelijkheid.

      Ja en dan kan je spreken van een rookgordijn.
      Maar jij bent degene die dit rook gordijn creeerd
      Door het leven in te blazen.

      En by the way, exegeze
      ik heb het niet tegen jou, maar tegen je hart.

      0 likes
  • Uit p*ssigheid vergat ik de link naar de ellenlange waslijst van corrupte VVDers eronder te plakken.
   Voor degene die er wel interesse in heeft hier komt ie dan :

   http://www.stopdebankiers.com/waarschuwing-voor-de-vvd-stemmer-dit-is-uw-corrupte-vvd/

   16 likes
  • Inderdaad, er is zoveel mis binnen de VVD dat het niet te begrijpen is dat ze weer de grootste partij zijn.

   8 likes
 3. Blijf het knap vinden dat mensen deze vorm van stemmen vertrouwen. Zolang alles in het geheim gebeurt is er voor ons geen punt van controle. We moeten er maar op vertrouwen dat er nergens gesjoemeld word.

  Het is knap dat een partij en minister president die door iedereen uitgekotst word weer de grootste is.
  En dat voor er ook maar 10% van de stemmen geteld te hebben de leiders van div Europese landen Mark al aan het feliciteren waren.

  Er gaan bij mij alle toeters en bellen af dat er iets niet in de haak is. Maar ja er is geen manier hoe ik dit met mijn eigen ogen kan controleren.

  17 likes
  • Mrslave : je 3e zin……inderdaad !!! Hier hebben wij ons thuis, ook hevig over verbaasd, werd daarover intussen zelfs nog gebeld door een kennis, die dat ook constateerde, hoe kon dit ???????????????

   Wat een zooitje…..verschrikkelijk, de manipulatie van de stemmen lag er onsinziens duimen-dik bovenop. Alleen het feit al dat Wilders nog geen week geleden in de peilingen 30 of 32 zetels had. Plotseling gebeurde al dat gedoe j.l. vrijdag met Turkije, Toen zeiden ze Rutte 27, Wilders 24….en dan is het amper een paar dagen later, en dan heeft Rutte er plotseling 33 en Wilders 20….ACH KOM, Wie Gelooft Dit ???

   8 likes
  • Ik zat ook al zo te denken. De opkomst bij de stembureau’s waren na jaren nog nooit zo hoog geweest. Dan denk ik toch dat de meeste op de PVV hebben gestemd en de PVV eigenlijk de winnaar had moeten zijn. Er is gewoon weer zoals altijd verkiezingsfraude. Het is gewoon eigenaardig en te opvallend dat de PVV op tweede eindigde. Daarom was de opkomst zo hoog na jaren. De meeste stemde toch voor de PVV.

   En ook walgelijk dat dit allemaal ver van te voren gepland was met de Turken in Rotterdam afgelopen weekend vlak voor de verkiezingen. Dan gaat er toch een belletje rinkelen dat het totaal niet klopt. Rutte kon er lekker van profiteren door met zijn uitspraak dat dit niet kon en zo op die manier meer zetels te kunnen krijgen. Ik sta niet gek van te kijken dat Erdogan hier inderdaad invloed heeft gehad op de verkiezingen. Dan heb je ook nog die psychopaat George Soros. Die heeft zeker ook de verkiezingen hier gemanipuleerd. Ik sta daar ook niet gek van te kijken.

   3 likes
 4. we hoeven niet meer te stemmen dit is de laatste keer.
  brussel neemt het verder over of je wil of niet.

  zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzt.

  9 likes
 5. Een provincie genaamd Holland van de superstaat EU. ZIJN WE AL !

  2 likes
  • Janssen

   Nee hoor beste man dat zijn we “nog niet”. Geschiedenis technisch gezien is Nederland een provincie van Duitsland. Maar dat hebben volkomen weg gelaten uit de geschiedenis boeken. Misschien begrijp je nu ook waarom NL (Rutte) en D (Merkel) van die dikke vriendjes zijn.

   5 likes
 6. Wat is dat voor spel , 1 dag na de verkiezing en dan dit nieuws . Wie is er in hemelsnaam te vertrouwen mocht dit waar zijn . 2 lidstaten die buiten de EU afspraken maken hoe bestaat het . Men beschuldigt Rusland tijdens de US verkiezing maarrrrrrr is Turkije wel te vertrouwen geweest hier vlak voor 15 maart of afgesproken werk tussen Erdogan en Rutte , moet toch niet gekker worden want nu vertrouw ik nergens meer wat van .

  5 likes
 7. Dan heeft Orban van Hongarije een profetie gehad want die heeft het hekwerk nog 2 mtr verhoogd, met de mededeling dit is een orthodox land en het wordt geen islamitische enclave.

  5 likes
 8. waarom hoorden wij dit niet eerder???

  1 likes
 9. A ja de oplossing is toch echt eenvoudig .
  Als America over de hele wereld militaire basis kan aanleggen die eigelijk zelden worden aangevallen.
  Moderne technologische beveiligings systemen kunnen dat namelijk in combinatie met elkaar. dan kan het volgende ook:
  Waarom dat geen beveiligde steden waar geen muis ongecontroleerd in of uit kan .Gevuld met de plaatselijke bevolking die zich vervolgens bezig kan houden met het opbouwen van een moderne stad met moderne infrastructuur uitgevoerd door de vluchtelingen die terug keren met nieuwe bij ons aangeleerde vaardigheden .Geen buitenlandse bewaking van een leger of politie maar zelf doen [ons kent ons] ,geen nieuwe elite maar op basis van redelijke verdeel sleutels b.v.arbeiders coops voor alles :scholing,werk,bestuur etc.Gefinancieerd door voormalig ontwikkelings en eventueel uitkeringen geld zodat de nieuwe stad uiteindelijk van de bewoners wordt.Met de kennis van nu kan dat zogoed uitpakken dat misschien wel iedereen van zo’n land daar wil wonen,Veilig niet corrupt,onderwijs,ziekenhuizen onder elkaar in je eigen cultuur eigen religie.Doordat veel mensen andere talen meenemen uit voormalige vlucht landen grote kansen voor tourisme .Voedingsbodem terrorisme uitgehold :de gevaarlijkste zijn die gene met goede opleiding en geen perpectief op carrière in onze maatschappij en religieuze ontevredenheid om het te voeden en hersens om het uit te voeren met weinig culturele verbondenheid met de slachtoffers.
  De bedoeling is dat men op de lange duur zichzelf kan bedruipen. Een normale economie opstarten voor normale mensen .
  Over de turkse val het volgende :alle vluchtelingen krijgen versneld een turk paspoort was al bekend gemaakt door regering, over een paar jaar als er geen visum plicht meer is zouden zij dan gewoon door kunnen lopen. En met toetreding legaal wonen en werken .Welke vluchteling precies mocht er niet in ze zijn nu omgekat tot turk.
  Welterusten, de turken zijn erg goede schakers en nog betere backgammon spelers in beide gevallen moet je ver vooruit kijken om je doel te behalen ,door denken dus.
  Mvrg,Hoax

  1 likes
 10. Rutte had nooit moeten winnen, al dat gedoe rondom Turkije kwam wel heel toevallig op het juiste moment. En is het niemand opgevallen dat het weer ineens ook ontzettend mooi was de periode rond het stemmen.

  Hmmmm mooi weer, mensen worden gelukkiger kijken anders tegen dingen aan zien alles positiever gaan misschien anders stemmen. Een hoop chemtrails gezien de dagen voor het stemmen. 1+1= 2

  1 likes
  • John

   Wat dacht je van de toevallige openbaring van slechte persoonsbeveiliging vlak voor de campagnes.
   Wilders die het laat afweten tijdens de campagnes. (Op de vingers getikt soms door elite???)
   Wat denk je van de bullsh*t over Hackers van de stemmachines.
   Kan gewoon offline en uitslagen via een beveiligde lijn in de avond doorzenden. Zonde van al dat papier.
   Rood potlood kan je uitgummen.

   Er zijn zoveel haken en ogen.

   0 likes
 11. Lees hier over vermoedelijk sprake van stemfraude bij de laatste verkiezingen

  https://www.youtube.com/watch?v=xuVQSpzKnNU

  1 likes
 12. Rutte zou nog excuus moeten maken aan de pvda, die party is uitgekocht.
  Verder wordt de 4 jaar niet volgemaakt misschien niet eens 4 maanden.

  1 likes
 13. Zo het zijn de Liberalen in de eindtijd.

  0 likes
 14. NWO= regenboog(teken). Zie kronieken v. Neurenberg. 7 tijdlijnen van schepping tot vernietiging. We zitten nu in de 6de tijdslijn benoeming.
  We gaan van paars(lang rechts met links coalities) naar licht/blauw. Rechts(VVD/PVV)= blauw en midden(CDA/D66)= groen(optisch licht= licht blauw). Kleur blauw regeert. Liberaal=absolute vrijheid=ieder voor zich=de heilige onschuld.
  Het is de laatste kleur van de regenboog.
  Geloof/liturgische kleur betekenissen:
  Paars= boetedoening
  Blauw= hemel/goddelijk/zuiver/puur. Het is Petrus die 2 sleutels heeft. 1 om hem te openen en 1 om hem te sluiten.(via technologie).
  In de kleurcodering voor elektronica staat blauw voor het cijfer 6.(de mens/satan etc)
  Blauw is de kleur van adel/blauw bloed/mongolenvlekken etc.
  Blauw is de kleur die gebruikt wordt bij uniformen. Politie(voorheen)/marine

  Blauw is een kleur die zich in het spectrum bevindt tussen cyaan en violet.
  Blauw is een primaire kleur in het systeem van additieve kleurmenging. Het is een secundaire kleur in het systeem van subtractieve kleurmenging. Er moet echter een onderscheid gemaakt worden tussen het gebruik van de term “blauw” in de voornoemde technische zin — waarin het begrip overeenkomt met het technische begrip “violet” en een complementaire kleur is van geel — en het alledaagse taalgebruik waarin het woord de tint aanduidt die zich in het spectrum tussen cyaan en violet bevindt en de complementaire kleur is van oranje. Dit laatste blauw vindt men in het spectrum bij straling met een golflengte van ongeveer 470 nanometer. In de beeldschermtechniek wordt de tweede tint als een benadering gebruikt voor de eerste; het is dan ook deze tweede tint die in de onderstaande kleurbalk getoond wordt.

  Hoe ontstaan/zien wij kleuren?
  Mede door kegeltjes etc. in het oog
  Breking van licht. Gebeurt door waterdruppels of spiegels.
  Licht heeft zijn eigen frequentie. Licht kan weerkaatsen(bij wit) en bij absorptie(zwart).
  Licht veranderingen gebeuren door draaiing.
  Waarom dit kleuren verhaal?
  De huidige agenda21/30/NWO is een eeuwenoude agenda van een Niburu.(zie tekeningen Farao’s/zwarte zon/wiel) Voor mij zijn de zeven zegels van de bijbel waarheid. Gewoon, omdat men alle kennis(top) al wist/weet. Zie oude tijdperken/tabletten van het lot etc.
  Wat ik me afvraag/afvroeg? Hoe ontstaan die drie dagen donker/sneeuwwitje gebeurtenis, dat alles donker wordt, die in de bijbel beschreven staat.
  Het licht moet dan geabsorbeerd worden en er moet iets van draaiing zijn.(aarde/polen)
  Maar wat is dan de oorzaak? Doen we het zelf(via technologie/satellieten hebben spiegels) Het is Petrus zelf die de hemel opent.
  Of is er toch een energie buiten aarde, die de boel hier komt verstoren en is technologie een middel ertegen. Of beide(dubbele agenda). Gevolgen blijven hetzelfde. Alles krimpt(geld/economiesysteem)/droogt op(klimaat) en water/blauw/waterdamp is als enige de oplossing. Agenda21/30 gaat over klimaat/aarde. Bijbel is gebaseerd op natuurfenomenen. Het vertelt een niburu(van schepping tot vernietiging en weer schepping etc eeuwenoude cycli).
  PVV aan de absolute macht was een snellere vernietiging/nog meer chaos etc. Dus dat hebben ze nog even uitgesteld. Besef, dat het systeem(eeuwen oude agenda/via bloedlijnen/hoogpriesters/grootmeesters etc.) regeert(op de eerste plaats) en niet de mensen zelf(die worden gestuurd).
  Dit schrijven is een waarneming.(ben er niet blij mee, maar het is niet anders volgens oudheid/geschiedenis etc.).
  Hoe ik leef? Met de dag/haal het geluk uit kleine dingen etc.

  0 likes
 15. Elise 49, je schrijft zoveel interessante dingen maar er is tegelijkertijd vaak geen touw aan vast te knopen. Zou je, voor de wat minder belezen mensen onder ons, niet wat minder feiten kunnen geven maar bij de feiten die je geeft, wat meer uitleg kunnen geven? Dan kunnen we volgens mij nog veel van jou leren.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

NOS verspreidt propaganda. Zie hier de verschillen in berichtgeving over Turkije en Israël

NOS verspreidt propaganda. Zie hier de verschillen in berichtgeving over Turkije en Israël

Begin deze maand berichtte de NOS dat ...

Doorbraak in onderzoek naar hart- en vaatziekten. Dit is één van de meest bekeken medische lezingen in Europa

Doorbraak in onderzoek naar hart- en vaatziekten. Dit is één van de meest bekeken medische lezingen in Europa

Jaarlijks overlijden miljoenen mensen aan de gevolgen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZ2VsZG1pbmRzZXRjb2FjaC5ubC9hYW5tZWxkZm9ybXVsaWVyLTIiIG5hbWU9Im15aUZyYW1lIiBzY3JvbGxpbmc9Im5vIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMSIgbWFyZ2luaGVpZ2h0PSIwcHgiIG1hcmdpbndpZHRoPSIwcHgiIGhlaWdodD0iNjIycHgiIHdpZHRoPSI3ODFweCIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==