Straling

Ziek van je mobiele telefoon (video)

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) deed vorig jaar onderzoek naar de gezondheidsrisico’s van mobiel bellen en concludeerde dat de straling die ons mobieltje uitzendt mogelijk kankerverwekkend is.

Houd hem dus niet tegen je oor, draag hem niet in je binnenzak en leg hem niet naast je neer op het nachtkastje.

De WHO brengt de wereldwijde toename van hersen- en oortumoren in verband met langdurig bellen. Het zijn met name de kinderen die risico lopen omdat straling van mobiele telefoons dieper binnendringt in het brein van kinderen dan dat van volwassenen.

Onverantwoord

Ter bescherming van kinderen zijn mobiele telefoons op scholen in landen als Frankrijk, Oostenrijk en Israël verboden. In België, Duitsland en Engeland wordt de bevolking geïnformeerd over de gezondheidsrisico’s van mobiel bellen en geadviseerd hoe de blootstelling aan straling kan worden verminderd. In Nederland blijft het opvallend stil.

De Amerikaanse epidemioloog professor Dr. D. Davis, medeoprichter en oud-directeur van het Centrum voor Milieu-Oncologie van de Universiteit van Pittsburgh vindt de Nederlandse opstelling onverantwoord: “De Nederlandse bevolking heeft het recht te weten waarom Belgen en Fransen wordt verteld hun kinderen tegen straling te beschermen. Als je mensen niet op de hoogte brengt van mogelijke risico’s getuigt dat niet van respect voor hun integriteit en recht op informatie.”

Dr. Davis was afgelopen maand in Europa om in verschillende landen voorlichting te geven over het verminderen van de blootstelling aan straling van draadloze apparatuur. Nederland heeft haar niet uitgenodigd.

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Bron: Vara.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
tomaat
tomaat
10 jaren geleden

ik kan de vidoe nie zien

Aardebewoner
Aardebewoner
10 jaren geleden

Veel mensen zijn veel te afgestompt om zich daar druk om te maken. Vooral veel jongeren en kinderen zijn de hele dag met dat mobieltje aan de gang. Laatst fietste er eentje tegen een auto aan omdat die met het mobieltje bezig was (grappig) stond er in de krant. Zit er een stel te eten in een restaurant en allebei zitten ze met hun mobieltej te ouwehoeren (als zombies). Een vriendin en ik zitten er met verbazing naar te kijken (wij hebben nog een gesprek) en genieten van het eten.

cr
cr
10 jaren geleden

ja ik gebruik mijn gsm ook maar als ik pech heb of later thuis komt ..bij kinderen moet het zo zijn alleen als hun naar huis gaat en er iets is dan kan het …maar veel bedrijven vragen ook om het gsm nummer zo wel face book als hotmail vind ik niet goed en ik krijg van base ook berichtjes binnen wat ik niet fijn vind zo ongevraagd ik moet zelf toch weten of ik met kaart werkt ik geef niets abonnement .

HomoSapiens
HomoSapiens
10 jaren geleden

Ik kan de video niet zien. Hiervoor ben ik verplicht om Micro$oft in huis te halen.
Bah, net pas afgeschat en Open Source binnengehaald. Maar gelukkig weet ik al dat men ziek kan worden van de GSM. Ik merk dat gebruikers er vergeet-achtiger door worden en ik heb zo’n ding niet omdat ik HF straling kan waarnemen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

51
0
We lezen graag je reactie!x