BuitenlandCorona

Duitse media: Nederlandse overheid houdt gegevens over oversterfte achter

Help ons door deze informatie met iedereen op je socials te delen!

Op 1 december vorig jaar nam de Tweede Kamer de motie-Omtzigt aan over een onafhankelijk academisch onderzoek naar de oversterfte. Wetenschappers hebben kritiek op de overheid en vinden dat de data over oversterfte naar buiten gebracht moeten worden, schrijft het Duitse internetmagazine Telepolis.

Hoogleraar Ronald Meester en gezondheidseconoom Eline van den Broek-Altenburg schrijven in een opiniestuk voor de Volkskrant dat de oorzaak van de oversterfte zo snel mogelijk achterhaald moet worden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In de afgelopen maanden zijn er volgens het CBS veel meer mensen overleden dan normaal. In alle leeftijdsgroepen stierven meer mensen dan verwacht, maar de stijging is het grootst in de leeftijdsgroepen boven de 65 jaar.

Riskant

Komt het door corona, uitgestelde zorg of door de massale vaccinaties? Meester en Van den Broek-Altenburg schrijven: “Recent onderzoek toont aan dat het op basis van de huidige gegevens niet uit te sluiten is dat vaccinaties naast beschermend ook tot op zekere hoogte riskant zijn boven de 65 jaar.”

Ze wijzen ook op onrust in de samenleving. “Alleen wanneer we meer weten over de mogelijke oorzaken van de hoge sterfte, kunnen we mogelijk de onrust wegnemen en de juiste politieke, medische en maatschappelijke beslissingen nemen.”

Februari

Het RIVM laat intussen weten dat de eerste resultaten van onderzoek naar oversterfte in Nederland naar verwachting begin februari naar buiten komen. Het instituut voert het onderzoek uit samen met het CBS.

Door data over sterfte en doodsoorzaken van het CBS naast informatie van het RIVM over de vaccinatiestatus van mensen te leggen, kan gekeken worden of er een verband is tussen vaccinatie en oversterfte.

4.8 83 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

109 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hollewijn
Hollewijn
2 jaren geleden

Een slager die eigen vlees keurt!

JollyJoker
JollyJoker
2 jaren geleden

Wij van wc eend onderzoeken wc eend….
Man man man… leren ze het dan nooit?!

Petrus
Petrus
2 jaren geleden

En maar wetenschappelijk lullen, terwijl iedereen met een beetje boerenverstand allang weet dat de oversterfte komt door de nog steeds experimentele medische behandelingen(gifprikken).
Interessant uit je nek lullen op niks af.

AIDLNZSDWAHW.
AIDLNZSDWAHW.
2 jaren geleden

Nou, die uitslag staat nu al vast!

De Waarheid zal de leugenachtige overheid nooit naar buiten brengen! Ze zullen hun kop echt niet in de strop steken! De Waarheid is voor de psychopaten hetzelfde als Harakiri plegen!

Back to top button
109
0
We lezen graag je reactie!x