Het Complot

Saoedische koning: “Mossad zat achter 9/11”

Help door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De voormalige ambassadeur van de Verenigde Staten in Saoedi-Arabië zei deze week in een interview dat de Saoedische koning Salman na 9/11 tegen hem had gezegd dat de Israëlische inlichtingendienst Mossad verantwoordelijk was voor de aanslagen. Dat schrijft de krant The Jerusalem Post.

“Eén van mijn eerste gesprekken was met toenmalig gouverneur van Riyad prins Salman, die nu de koning is,” zei oud-ambassadeur Robert Jordan. “Hij zei dat het onmogelijk het werk kon zijn geweest van de Saoedi’s.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Dit moet een Israëlische samenzwering zijn geweest. De Mossad moet dit hebben gedaan,” zei Salman indertijd.

“Ik kreeg een soortgelijke reactie van de minister van Binnenlandse Zaken prins Mohammed bin Nayef,” ging Jordan verder. Hij probeerde de Saoedi’s ervan te overtuigen dat 15 van de 19 kapers uit Saoedi-Arabië afkomstig waren.

De Palestijnse kwestie leidde bij de Saoedi’s vaak tot woede. “Amerika moet in staat zijn om dit op te lossen, zo vertelden ze me,” zei Jordan. “De VS was immers oppermachtig. Washington hoefde alleen maar met zijn vingers te knippen en Israël gehoorzaamde.” Vond je dit interessant? Denk er dan aan het artikel te delen op Facebook.

[JPost]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Zamunda
Zamunda
8 jaren geleden

Robert Jordan lijkt niet te liegen hier, of hij probeert de Saudi’s en Israeli’s tegen elkaar op te zetten.
Als de Saudische koning dit wel heeft gezegd, dan vrees ik dat hij niet ver van de waarheid af zit en de samenzweringstheorieen die op internet de ronde doen, daadwerkelijk feiten zijn.
Schokkend in ieder geval om dit op de MSM te horen.

Wat mij betreft, sinds Loose Change uitkwam, heb ik altijd het vermoeden gehad dat er van binnenuit een plot is geweest, pas vorig jaar durfde ik dit voor mijzelf te bevestigen. Het laatste zetje was het objectief bekijken van de instortingen van de 3 gebouwen, tot in den treuren. Toen zag ik het duidelijk, de gebouwen zijn vernietigd door mensenwerk, niet door de zwaartekracht.

Döner
Döner
8 jaren geleden

Saoedische koning zegt:….

Eerlijk, het is 2015 en 9/11 is in 2001 gebeurt, over 4 jaar zit er een volwassen generatie tussen welke het niet eens heeft meegemaakt en over 14 jaar heeft het gros hiervan kinderen waarvan opa en oma het hebben meegemaakt en staat er in de citotoets een vraag: “wie was er verantwoordelijk voor de aanslagen op 9/11? a: moslims b: Al-Qaida c: terroristen¨…u snapt de ironie en het lange termijn effect hiervan?…

Als de massa daadwerkelijk 14 jaar (bijna) na dato nog steeds durft te suggereren of er sprake is geweest van een plot of niet dan is zelfs het web niet voldoende gebleken om de massa ook maar enigszins uit de hypnose staat te wekken en is ook het web zoals daadwerkelijk alles…..de bedoeling geweest.

Op de één of andere manier ben ik door de achterlijkheid van de massa de elite meer en meer gaan snappen, ondanks mijn afkeer van hen (dus hou me ten goede), maar kom op mensen…..eerlijk, de Saoedische koning?….weet je wat hij kan?!….hij kan lekker de….laat maar…

Elise49
Elise49
8 jaren geleden

Ik blijf het als NWO praktijken zien. Ik heb al teveel dingen gehoord en gelezen, dat dit zaakje gruwelijk stinkt.
Die liftbeambte of andere getuigen die niet verhoord zijn. Dat er net van te voren een verzekering afgesloten zou zijn voor deze gebouwen. Irak oorlog werd internationaal besproken, dat er eigenlijk geen goede reden er voor was. Dus moest er een nieuwe vijand gecreëerd worden om verder te gaan om het oosten op zijn gat te krijgen. Destijds al voor het gebeuren veel controle was op de vlieghavens US. De NWO tekeningen op vliegveld US. De illuminatie kaart(spel) Tekenfilms. De gebouwen Solomon torens heetten. Als 15 jarige al geleerd dat het westen het oosten zou gaan veroveren om grondstoffen/macht. Agenda 21 wordt in mijn ogen gestructureerd uitgevoerd. Via corporaties/bedrijven/overheden/financiële constructies. Veel wijst naar Israël en Rome.(noach) Het lijkt erop dat de gebeurtenissen vanaf Noach tot 2012 weer terug naar het begin gaat. Met andere woorden alles wordt weer terug verovert wat de stammen van Israël zijn kwijtgeraakt. En ja, daar valt ook de stam Joseph bij.(christendom) Samen met Benjamin erfden zij Jeruzalem. Hoe anders kan Jesus terug keren.(niet echt, maar zijn boodschap) Het volk moet eerst lijden. De doos van Pandora(alle kennis/godsdeeltje) met zijn vele namen is af.(allemaal uitgevonden) En Niburu komt nu langs. (meteorieten, aardbevingen, overstromingen, droogte enz.)Precies op tijd. Heel toevallig allemaal. Er wordt gesproken over dat we met teveel zijn. Het economisch systeem zit vast.(groei is eruit, behalve technologie) Er wordt veel gesproken over dat water en voedsel niet meer de kwaliteit hebben die ze zou moeten hebben. Als je alles bij elkaar neemt en er 1 plaatje van maakt, dan ziet het er niet goed uit. Ze zijn aan het afbouwen, waardoor er al veel mensen afvallen. Alles wordt in een grote filter gestopt om er 1 ding aan over te houden. 1 wereld, 1 regering, 1 leider, 1 taal, 1 religie. De heilige boeken komen uit. De hoogpriesters maken al vanaf het begin hier op de gehele wereld de dienst uit(op de achtergrond). Zij zijn ook de beschermers van de aarde zelf. Als je dus alle leiders/vorsten en het huidige systeem op deze aarde zou afzetten, dan komen er gewoon weer nieuwe puppets. Ik denk dus dat er niks tegen te doen valt. En dat je nu van elke dag intens moet genieten. Zonnetje, kopje koffie, vlindertje, kinderen, je ouders, anderen enz. Het kan zo over en uit.

Axmann
Axmann
8 jaren geleden

Oud nieuws dat de Mossat erachter zat. Alle Joden waren die bewuste dag niet in de TwinTowers aanwezig, vanwege een joodse vrije dag.

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x