Mededelingen

NineForNews-jaaroverzicht 2014: De hoogtepunten

Help mee door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het jaar 2015 is in zicht. NineForNews.nl kijkt nog één keer achterom. We hebben een top 5 samengesteld waarin de hoogtepunten van het nieuws uit 2014 op een rijtje worden gezet. In dit nieuwsoverzicht met de meest gelezen artikelen van het afgelopen jaar zal onder meer worden ingegaan op 9/11, een raadselachtige oude Bijbel en bijzondere herinneringen aan een vorig leven. De medewerkers van NineForNews wensen u een fijne jaarwisseling en een voorspoedig 2015.

5. “Twin Towers niet geraakt door vliegtuigen”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Een voormalig CIA-medewerker heeft gezegd dat het fysiek onmogelijk is geweest dat vliegtuigen in de Twin Towers in New York zijn gevlogen. Voor onervaren piloten is het niet mogelijk geweest om op 11 september 2001 een Boeing 767 in het World Trade Center te hebben geboord, aldus John Lear, zoon van Bill Lear – de oprichter van de Amerikaanse vliegtuigbouwer Learjet.

In een verklaring onder ede, die rondging op het internet, stelt Lear dat geen enkele Boeing 767 de Twin Towers heeft geraakt, zoals onterecht wordt beweerd door de overheid, de media en het National Institute of Standards and Technology, een wetenschappelijke instelling die onder de Amerikaanse federale overheid valt.

4. “1500 jaar oude Bijbel bevestigt dat Jezus nooit gekruisigd is”

Er was veel te doen rond de Bijbel die in 2000 is gevonden in het gerechtsgebouw in de Turkse hoofdstad Ankara. De Arabische zender Al Arabiya meldde in 2012 dat Jezus Christus een gewoon sterfelijk wezen was en nooit is gekruisigd.

De 1500 jaar oude Bijbel bevat onder meer het evangelie van Barnabas, een vroege leerling van Jezus. Het Vaticaan had eerder al officieel gevraagd het boek te mogen inkijken, aldus de National Turk. In het boek zou een passage staan die de kern van het christelijk geloof onderuit haalt.

3. Ons gezin at een jaar lang geen suiker en dit is het resultaat

Eve Schaub, moeder van twee, kwam tot de ontdekking dat veel problemen in het leven zijn terug te leiden tot één giftige stof in ons dieet: suiker. Ze kwam met een plan. Ze wilde zien hoe moeilijk het zou zijn voor haar gezin om een jaar lang zonder toegevoegde suikers te eten. Ze besloot alles te vermijden met toegevoegde zoetmakers zoals tafelsuiker, honing, stroop, ahornsiroop, agavesiroop of fruitsap. Ze kocht ook niets met nepsuiker of suikeralcohol.

2. Jongetje (3) herinnert zich vorig leven, laat zien waar lichaam begraven ligt

Een 3-jarig jongetje uit de Golanhoogten op de grens tussen Syrië en Israël heeft gezegd dat hij in een vorig leven is gedood met een bijl. Hij liet dorpsoudsten zien waar zijn lichaam was begraven. Op de plek werd een skelet gevonden van een man. Het jongetje gaf ook aan waar het moordwapen kon worden gevonden. Toen de dorpsoudsten op de plek begonnen te graven vonden ze een bijl.

1. Journalist onthult: Zó worden Franse frietjes van McDonald’s gemaakt

In de Verenigde Staten gebruikt fastfoodketen McDonald’s voor zijn Franse frietjes voornamelijk het aardappelras Russet Burbank, een aardappel die zeer langzaam groeit. De aardappelen mogen geen plekjes bevatten, wat lastig is omdat dit aardappelras erg vatbaar is voor bladrolziekte. McDonald’s wil geen aardappelen met plekken en strepen.

De enige manier om de Russet Burbank te beschermen tegen bladrolziekte is het sproeien van een pesticide die methamidofos (Monitor) wordt genoemd. Dit middeltje is zo giftig dat de boeren die deze aardappelen verbouwen na het sproeien vijf dagen lang niet in hun weilanden komen.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lyra
Lyra
9 jaren geleden

Ik wens de redactie en alle lezers van Nine For News een heel spannend jaar met veel baanbrekende onthullingen.
HAPPY NEW YEAR EVERYBODY !!!

Huisheks
Huisheks
9 jaren geleden

Voor iedereen hier een gezond en interessant jaar gewenst.
Laten wij nu eens de handen ineen slaan en streven naar een gezondere en meer vredelievende leefomgeving,waarin onze kinderen zich kunnen ontwikkelen tot mooie mensen .
Laten wij nu de verantwoording nemen voor een betere toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen, zodat zij met liefde aan ons terug kunnen denken.

Candor
Candor
9 jaren geleden

Veel dank aan iedereen van 9 For News .

Het allerbeste gewenst voor iedereen met veel liefde, geluk , en vooral de echte waarheid onthulling voor 2015 .

Ben
Ben
9 jaren geleden

Ook ik wens iedereen een voorspoedig en gezond 2015.
Ik hoop en vertrouw dat dit jaar veel onthullingen zullen plaatsvinden.
verder hoop ik dat veel corrupte regeringen vervangen zullen worden!

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x