CoronaBuitenland

Ouders dreigen voogdij over kind kwijt te raken omdat ze gevaccineerd bloed weigeren: ‘Medisch fascisme’

Help ons door deze informatie met anderen op je social media te delen!

In Nieuw-Zeeland is ophef ontstaan rondom een baby die een levensreddende hartoperatie moet ondergaan. De ouders willen niet dat er gevaccineerd bloed wordt gebruikt bij de operatie. De baby heeft een aangeboren hartafwijking en moet onmiddellijk geopereerd worden.

De ouders maken zich grote zorgen over het bloed dat tijdens de operatie wordt gebruikt en willen geen bloed dat ‘besmet is door een coronavaccinatie’, schrijft RTL Nieuws. De gezondheidsdienst in Nieuw-Zeeland probeert nu via een rechtszaak de voogdij van de ouders over hun kind af te nemen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Groot gelijk

Het Nieuw-Zeelandse stel krijgt veel steun. “Deze ouders hebben groot gelijk. Ze hebben meerdere gezonde, ongevaccineerde donors klaarstaan om voor het bloed te zorgen dat nodig is bij de operatie, maar het ziekenhuis weigert iedere medewerking. Nu dreigen ze de voogdij over hun kind kwijt te raken. Dit is medisch fascisme,” twittert Annelies Strikkers.

Ook jurist Sietske Bergsma vindt dat de ouders groot gelijk hebben. “Zeker nu ze zelf met een oplossing zijn gekomen. Waarom het ziekenhuis niet meewerkt? Waarschijnlijk omdat straks veel meer mensen deze eis gaan stellen. En niet zonder reden. Ongelofelijk dat artsen leven van het kind niet voorop stellen,” zegt ze.

Rechtsfilosoof Roland Pierik kiest partij voor de autoriteiten. “Ouders weigeren gebruik van gevaccineerd bloed bij levensreddende operatie aan baby. Zucht,” schrijft hij.

4.8 81 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 maanden geleden

“(…) maar het ziekenhuis weigert iedere medewerking.”

Het is niet voor niets dat de artsen het as van het kwaad zijn.

Lei
Lei
2 maanden geleden

Zeer verontrustend dat fascisme ook zijn intrede in de medische wereld doet.

Doenergensaanmee
Doenergensaanmee
2 maanden geleden

De ouders hebben groot gelijk, als je als ongevaccineerde een operatie moet ondergaan, en je krijgt gevaccineerd bloed, ben je alsnog de sjaak!

Donder
Donder
2 maanden geleden

Roeland, kan zuchten zo hard hij wil!
Maar er zijn er al meer overleden nadat ze bloed gekregen hebben van een gevaccineerde of een orgaan van een gevaccineerde! Ze willen het er niet over hebben en maken mensen graag belagelijk, maar het feit dat er mensen aan zijn overleden blijft staan. Het vacc verdwijnt niet uit je lichaam, maar hoopt zich op in je organen.
Misdadig dit!!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

108
0
We lezen graag je reactie!x