CoronaBuitenland

Ouders dreigen voogdij over kind kwijt te raken omdat ze gevaccineerd bloed weigeren: ‘Medisch fascisme’

Help door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

In Nieuw-Zeeland is ophef ontstaan rondom een baby die een levensreddende hartoperatie moet ondergaan. De ouders willen niet dat er gevaccineerd bloed wordt gebruikt bij de operatie. De baby heeft een aangeboren hartafwijking en moet onmiddellijk geopereerd worden.

De ouders maken zich grote zorgen over het bloed dat tijdens de operatie wordt gebruikt en willen geen bloed dat ‘besmet is door een coronavaccinatie’, schrijft RTL Nieuws. De gezondheidsdienst in Nieuw-Zeeland probeert nu via een rechtszaak de voogdij van de ouders over hun kind af te nemen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Groot gelijk

Het Nieuw-Zeelandse stel krijgt veel steun. “Deze ouders hebben groot gelijk. Ze hebben meerdere gezonde, ongevaccineerde donors klaarstaan om voor het bloed te zorgen dat nodig is bij de operatie, maar het ziekenhuis weigert iedere medewerking. Nu dreigen ze de voogdij over hun kind kwijt te raken. Dit is medisch fascisme,” twittert Annelies Strikkers.

Ook jurist Sietske Bergsma vindt dat de ouders groot gelijk hebben. “Zeker nu ze zelf met een oplossing zijn gekomen. Waarom het ziekenhuis niet meewerkt? Waarschijnlijk omdat straks veel meer mensen deze eis gaan stellen. En niet zonder reden. Ongelofelijk dat artsen leven van het kind niet voorop stellen,” zegt ze.

Rechtsfilosoof Roland Pierik kiest partij voor de autoriteiten. “Ouders weigeren gebruik van gevaccineerd bloed bij levensreddende operatie aan baby. Zucht,” schrijft hij.

4.8 81 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

“(…) maar het ziekenhuis weigert iedere medewerking.”

Het is niet voor niets dat de artsen het as van het kwaad zijn.

Lei
Lei
1 jaar geleden

Zeer verontrustend dat fascisme ook zijn intrede in de medische wereld doet.

Doenergensaanmee
Doenergensaanmee
1 jaar geleden

De ouders hebben groot gelijk, als je als ongevaccineerde een operatie moet ondergaan, en je krijgt gevaccineerd bloed, ben je alsnog de sjaak!

Donder
Donder
1 jaar geleden

Roeland, kan zuchten zo hard hij wil!
Maar er zijn er al meer overleden nadat ze bloed gekregen hebben van een gevaccineerde of een orgaan van een gevaccineerde! Ze willen het er niet over hebben en maken mensen graag belagelijk, maar het feit dat er mensen aan zijn overleden blijft staan. Het vacc verdwijnt niet uit je lichaam, maar hoopt zich op in je organen.
Misdadig dit!!!!

Back to top button
108
0
We lezen graag je reactie!x