Homepagina » Het Complot » Complotdenkers: Obama fabriceerde orkaan Sandy
Complotdenkers: Obama fabriceerde orkaan Sandy

Complotdenkers: Obama fabriceerde orkaan Sandy

Een aantal complotdenkers zeggen dat president Barack Obama orkaan Sandy heeft gecreëerd om zijn tweede ambtstermijn zeker te stellen.

ConsfearacyNewz, TheIntelHub.com en InfoWars.com hebben de afgelopen dagen artikelen gepubliceerd waarin werd gesuggereerd dat de president HAARP heeft gebruikt om Sandy te fabriceren, meldt US News.

Het High Frequency Active Auroral Research Program is een onderzoeksinstituut in Alaska dat onderzoek doet naar de ionosfeer. Het project wordt gezamenlijk gefinancierd door de Amerikaanse luchtmacht, marine, de Universiteit van Alaska en DARPA.

Natuurrampen

De ionosfeer is belangrijk omdat deze laag geregeld radiogolven reflecteert en GPS-signalen verstoort, wat een ‘grote invloed heeft op de communicatie en navigatie’ op aarde, legt de NASA uit.

Vandaar dat complotdenkers een aantal natuurrampen in associatie hebben gebracht met HAARP. Zij zeggen dat de overheid het instituut gebruikt om het weer te manipuleren met behulp van elektromagnetische golven.

Op vrijdag publiceerde InfoWars een artikel waarin werd gesteld dat Sandy ‘ongetwijfeld zou leiden tot totale chaos en Obama een uitgelezen kans zou bieden om zich te bewijzen als leider’.

Leken

“Na de perfecte storm,” zo schreef Kurt Nimmo van InfoWars, “zal de reguliere pers natuurlijk alle mogelijke propaganda verspreiden die Obama nodig heeft om de verkiezingen te winnen.”

Nimmo merkte op dat HAARPStatus.com, een website die de frequentie van de ionosfeer zou detecteren, voor de storm verhoogde activiteit liet zien boven de oostkust van VS. HAARPStatus.com blijkt echter geen verband te houden met HAARP.

In maart 2010 legde ruimtevaartdeskundige David Naiditch op Skeptic.com uit waarom complotdenkers alles graag afschuiven op HAARP. “Het is een enorm hebbedingetje van het Pentagon dat met de ionosfeer van de aarde speelt,” schreef hij, “maar voor leken is het een heel mysterieus apparaat.”

Humeur

Hoewel orkaan Sandy Obama ongetwijfeld kan helpen, zou de invloed van de megastorm op Amerikanen ook in het voordeel kunnen werken van zijn concurrent Mitt Romney. Zoals Politico afgelopen weekend schreef: “Mensen die een week lang zonder stroom hebben gezeten zijn op 6 november niet in een opperbest humeur en stemmen daarom wellicht niet op de zittende president.”

Bron: Usnews.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

59 reacties

 1. Het wordt steeds lastiger om het nieuws gewoon voor waar aan te nemen en niet even achter de gepresenteerde feiten te kijken.
  Wat te denken van onze topadvocaat die nu in het nieuws is, zit daar soms ook een luchtje aan?

  0 likes
 2. Pfffff …… welke paranoide geest verzint zoiets?

  0 likes
 3. Sommige mensen willen nu eenmaal complotten zien, en zien ze ook overal. Die mensen hebben geen bewijs nodig, het ontbreken van bewijs is voor die mensen juist de bevestiging dat het complot nog veelomvattender is dan al werd vermoed.

  Zelfde is het geval met HAARP.

  Waarmee ik niet wil zeggen dat er geen complotten bestaan. De geschiedenis heeft uitgewezen dat die er wel degelijk zijn of kunnen zijn. Maar soms is iets ook gewoon toeval, of gewoon niet waar.

  Hoe groter het complot, hoe kleiner de klans dat het waar is. Alleen om de simpele reden dat hoe meer mensen en schakels er bij betrokken zijn, hoe groter de kans dat er een schakel of een persoon faalt en het complot uitlekt of mislukt.

  Complotten waarbij zo’n beetje 80% van de wereldbevolking betrokken is om een kans van slagen te hebben zijn gewoon hersenspinsels.

  0 likes
 4. Both candidates are preened race horses for the ruling global elite and with a few notable exceptions their agendas are almost identical.

  om de voorkeur van een president lijkt het niet te gaan, ‘we control them both’.

  Dutchsinse zegt er niet zo veel over geloof ik, maar wel opvallend plaatje enige dagen geleden.
  http://sincedutch.wordpress.com/2012/10/28/10282012-mexico-canada-spiral-vortex-shaped-radar-return/

  0 likes
 5. Ik geloof werkelijk niets van dat HAARP gedoe. Als de VS werkelijk het weer zou kunnen beïnvloeden waarom spelen er zich dan geen natuurrampen af boven Iran, Noord-Korea, Rusland, Pakistan en Syrië? Of zit daar ook weer een complot achter? Natuurlijk is het fijn voor de VS om een paar schurken staten te hebben waar je de rest van de wereld mee bang kunt maken al heeft het op mij geen invloed maar dan nog. Een goede economie is belangrijker voor de VS dan een oorlog waarbij de VS mensen verliest. Ik geloof er dus niet in.

  0 likes
 6. Wat voor broodje aap verhaal is dit dan, sommige mensen zoeken overal iets achter.

  0 likes
 7. [quote name=”saskia”]Het wordt steeds lastiger om het nieuws gewoon voor waar aan te nemen en niet even achter de gepresenteerde feiten te kijken.
  Wat te denken van onze topadvocaat die nu in het nieuws is, zit daar soms ook een luchtje aan?[/quote]
  Zo top was die advocaat niet.
  Hij verloor meer zaken dan dat die er won.
  Mijn vader was bevriend met zijn vader “studiegenoten” maar ik ben blij dat ze hem eens aanpakken.

  0 likes
 8. Jan modaal moet zich dalijk de tering gaan betalen om een normaal leven te kunnen ”lijden”

  Naar school gaan betekend voor de rest van je leven een lening af betalen, zeker nu studenten niet meer gratis kunnen reizen, waardoor alleen de kauwe kak dalijk nog naar school kan gaan.

  America is al naar de kloten en nu moeten ze weer 30 miljard gaan ophoesten door sandy.

  Blijf maar lekker sceptisch mensen, want dit is precies wat de elite wil, ik geloof ook niet alles maar, alles bij elkaar is het wel heel dubieus….

  Dit is precies wat nodig is om een new world order te bewerkstelligen.

  Blijf je kop maar in het zand steken en door een tunnel kijken Wesley (onder anderen) *uhum*

  Peace love and happiness

  Dennis.

  0 likes
 9. Ik denk niet dat het met Obama zelf te maken heeft..Romney en Obama zijn ook maar puppets van het de werkelijke bazen achter het zionistische systeem!
  Maar als er in 1997 al een oefening is gehouden en de nieuwscast geeft op voorhand al informatie over de storm, ruikt dat idd niet fris, maarja 9/11 word ook maar getolereerd en heeft geen waarheids bevinding ondergaan!
  Amerikanen zijn een naief volkje!
  http://beforeitsnews.com/alternative/2012/10/eerie-news-forecasts-accurately-predicts-worst-case-scenario-while-hurricane-sandy-was-still-in-cuba-2488006.html

  0 likes
 10. ik heb een docu gezien waar een wetenschapper die met het HAARP systeem werkt uitleg geeft (helaas link kwijt)
  wat deze man vertelde was dat ze met HAARP een gedeelte van onze atmosfeer de ruimte in schiet waardoor er een (relatief) klein gat ontstaat dat snel weer wordt opgevult
  zie hier een aantal links naar meer info over HAARP: http://www.youtube.com/watch?v=LuEO4pw48IM en http://www.youtube.com/watch?v=-9uwmBGrrVE
  wat de waarheid is?? ik weet het niet, ik ben geen wetenschapper
  de eerste video hierboven verwijst naar het patent van het systeem waarin uitleg wordt gegeven over het gebruik ervan

  0 likes
 11. Nu liegt Obama tijdens zijn campagne alles bij elkaar wat los en vast zit. Moet in zijn Debatten worden geholpen door moderators(Crowley die naderhand op CNN toegeeft dat Obama loog en het dan toch recht probeert te spinnen), Maar dit gaat zelfs te ver om de anti-christ Obama van te beschuldigen. Hoever moet je gezakt zijn om dit te kunnen bedenken.

  0 likes
 12. Dit komt werkelijk uit een ‘Ziekelijke Koker’..ik hoop dan ook dat Niemand hier ook maar iets op uit doet..want Energie volgt Aandacht he. Trap hier niet in mensen, want voor je het weet is er weer een NEGATIEF veld geschapen en dat kunnen we nu deze tijd Echt niet gebruiken, dusss..zet dit bericht in het LICHT aub!!

  ‘Een Negatief bericht..verspreid geen Licht’!

  In Lak’ech

  0 likes
 13. #1 saskia 31-10-2012 11:15
  Het wordt steeds lastiger om het nieuws gewoon voor waar aan te nemen en niet even achter de gepresenteerde feiten te kijken.
  Wat te denken van onze topadvocaat die nu in het nieuws is, zit daar soms ook een luchtje aan?

  Ja denk wel dat er een beerput lucht open gaat.

  http://stevenbrownsblog.wordpress.com/2012/10/30/mr-bram-moskowicz-in-getuigen-programma/#more-8347

  0 likes
 14. Begint het eindelijk door te dringen? Er zijn al doden en gewonden gevallen en ik weet zeker dat Obama zoiets natuurlijk niet wil zien (bad rep!) HAARP heeft helemaal niets te maken met Sandy, dat gewoon een uitzonderlijk uit de kluit gewassen monster van een orkaan is, mede verantwoordelijk door het koufront waarmee ze in botsing mee is geraakt! Kijk maar eens op GOOGLE en dan bij alle foto´s. Vernietiging alom, bomen omver, straten weggespoeld…

  Dus vergeet HAARP, dit is het machtige werk van Planeet Aarde! (en het wordt alleen maar erger!)

  0 likes
 15. Dus nu behoort president Obama ook ineens tot de Illuminatie/ elite omdat hij deze storm heeft geplant?! Ik dacht dat dit maar bepaalde families waren die hiertoe behoorden? Het wordt steeds moeilijker om onderscheid te maken en wat is nu waar en wat niet? Er wordt zoveel geroepen. Waar komen dit soort verhalen toch vandaan? Blijkbaar van de media, want anders stond dit artikel hier niet… Ik vind dit verhaal onzin. De natuur is en blijft veel sterker dan wij. En daarbij als de New World Order zo graag de bevolking wil uitdunnen en zij zijn in staat dit met de natuur te doen, dan waren er nu niet meer zoveel mensen op deze aardbol. Met dit soort artikeltjes kun je lekker angstzaaien.

  0 likes
 16. [quote name=”Peter ♥”]Ik geloof werkelijk niets van dat HAARP gedoe. heeft het op mij geen invloed maar dan nog. Een goede economie is belangrijker voor de VS dan een oorlog waarbij de VS mensen verliest. Ik geloof er dus niet in.[/quote]

  Ik denk niet je de werking van de elite begrijpt.
  Aangezien ze elk land van het geld af willen helpen, en later weer zelf geld investeerd om te lenen of een land kapot laten gaan en alles goedkoop opkopen ( privatisering e.d. )

  Ik zeg niet dat ik in HAARP geloof, maar het is wel bekend dat met de Olympische spelen, regenwolken werden tegen gehouden ( gestuurd dus ), dit is ook sturen van wolken…
  Wat ik wil zeggen ik sluit het niet uit. Ik heb geen zin om me hier compleet in te verdiepen, maar laat het open tot ik iets overtuigends tegenkom.
  Het past overigens perfect in de strategie van de Elite en de timing valt me ook op.
  Conclusie: Heb ik nog niet 😉

  0 likes
 17. Zonder weerstand van de corrupte elite zal Obama eindelijk zijn vrije gang kunnen gaan om samen met het volk een eerlijke en vredige samenleving op te zetten. Hij is hier gekomen om samen met ons het nieuwe tijdperk in te luiden. 17 december is het bekend en wordt Obama opnieuw verkozen. Hij moet het spel van de elite nu nog meespelen. Heb geduld en zend deze Ziel veel licht en liefde toe.

  0 likes
 18. lol, stelletje fantasten die denken dat het the powers that be ook maar ene fuck uit maakt of rombama of obamney het word..
  Ze laten niet voor niks geen 3e partij in de debatten toe etc. de meerderheid van de amerikanen weten niet eens dat er meer presidentskandidaten zijn als die 2.

  0 likes
 19. Ik denk niet dat het Obama zelf is, die aan de Orkaan geknoeid heeft (met behulp van Chemtrail en HAARP)! Wat moet hij met een enorme storm-schade, terwijl het land al zo vreeslijk diep in de schulden zit! Ook denk ik niet dat hij bij de illuminati hoort; hij heeft gewoon niets te vertellen….
  Ook is de storm weer ontzettend door de media opgeblazen; de meeste live-cams lieten geen ernstige dingen zien en werden later voor ‘t publiek buiten gebruik gesteld…. We mochten eens de werkelijkheid zien!!

  0 likes
 20. [quote name=”bumblebee”]Dus nu behoort president Obama ook ineens tot de Illuminatie/ elite omdat hij deze storm heeft geplant?! Ik dacht dat dit maar bepaalde families waren die hiertoe behoorden? Het wordt steeds moeilijker om onderscheid te maken en wat is nu waar en wat niet? Er wordt zoveel geroepen. Waar komen dit soort verhalen toch vandaan? Blijkbaar van de media, want anders stond dit artikel hier niet… Ik vind dit verhaal onzin. De natuur is en blijft veel sterker dan wij. En daarbij als de New World Order zo graag de bevolking wil uitdunnen en zij zijn in staat dit met de natuur te doen, dan waren er nu niet meer zoveel mensen op deze aardbol. Met dit soort artikeltjes kun je lekker angstzaaien.[/quote]

  Zie je Obama in de media?
  Dan heb je je antwoord 😉

  0 likes
 21. Alles kan tegenwoordig, en ook dit.

  0 likes
 22. niets beters te doen?

  0 likes
 23. bumblebee

  Ik begrijp je reactie.

  Echter ik herzie het toe, de natuur is niet krachter dan ons. WIJ ZIJN de natuur.

  Ik weet niet hoe het zit met dat of obama nou echt meedoet of niet, maargoed iets met bloedlijnen en genetica.. het zou me niks verbazen algoed moet ik zeggen dat het me geen fuck boeit.

  AFLEIDING…

  O nee die tornado, O nee slechte economie, O nee verkiezingen, O nee dit dat. Alles om je buiten je Innerlijke wereld te houden/focussen.

  0 likes
 24. één misstap van Obama, en Mitt romney wint de verkiezingen.Dus die heeft hier echt geen baat bij lijkt mij.En over HAARP??IK stuur mijn FRAG clubbladen nog naar team Niburu, zodra ik mijn November nummer heb, waar deel 2 in staat beschreven.De Friese Radioamateurs hebben namelijk in het geniep onderzoek gedaan naar HAARP en wat ze kan, en niet.Ik kan alvast verklappen dat HAARP omringt is met complotters, die zelfs van natuurkunde, geen kaas hebben gegeten.Paniek om HAARP is totaal niet nodig namelijk!!

  0 likes
 25. http://www.nrc.nl/klimaat/2012/10/31/sandy-gevoed-door-opwarming/

  dus niet de keuze van een president maar top frauduleuze klimaatleugen zou heel goed aanleiding kunnen zijn om een storm aan te dikken. Dutchsince (hij heeft verschillende namen gehad) volgt weermanipulatie al jaren, brengt vooral radaractiviteit ivm met stormen. hij zit vaak raak met voorspellingen.
  hij is wel door officials gevraagd zich in te houden met zijn berichtgeving, dit verklaart mss zijn rapportage hierover?

  [quote name=”joop”]Both candidates are preened race horses for the ruling global elite and with a few notable exceptions their agendas are almost identical.

  om de voorkeur van een president lijkt het niet te gaan, ‘we control them both’.

  Dutchsinse zegt er niet zo veel over geloof ik, maar wel opvallend plaatje enige dagen geleden.
  http://sincedutch.wordpress.com/2012/10/28/10282012-mexico-canada-spiral-vortex-shaped-radar-return/%5B/quote%5D

  0 likes
 26. [quote name=”Obamagoodluck”]Zonder weerstand van de corrupte elite zal Obama eindelijk zijn vrije gang kunnen gaan om samen met het volk een eerlijke en vredige samenleving op te zetten. Hij is hier gekomen om samen met ons het nieuwe tijdperk in te luiden. 17 december is het bekend en wordt Obama opnieuw verkozen. Hij moet het spel van de elite nu nog meespelen. Heb geduld en zend deze Ziel veel licht en liefde toe.[/quote]
  Zo voel ik het ook, dank je voor je reactie en ja ik doe mee aan je oproep!!!

  0 likes
 27. [quote name=”Ab”][quote name=”Peter ♥”]Ik geloof werkelijkIk geloof er dus niet in.[/quote]

  Ik denk niet je de werking van de elite begrijpt.

  Ik zeg niet dat ik in HAARP geloof, maar het is wel bekend dat met de Olympische spelen, regenwolken werden tegen gehouden ( gestuurd dus ), dit is ook sturen van wolken…
  Wat ik wil zeggen ik sluit het niet uit. Ik heb geen zin om me hier compleet in te verdiepen, maar laat het open tot ik iets overtuigends tegenkom.
  Het past overigens perfect in de strategie van de Elite en de timing valt me ook op.
  Conclusie: Heb ik nog niet ;)[/quote]
  Je kunt een regenbui voorkomen of juist opwekken door chemicalien in de lucht te schieten. Dat heeft niks te maken met wolken tegenhouden.

  en een orkaan is natuurlijk van veel meer afhankelijk dan van “wolken tegenhouden”.

  0 likes
 28. [quote name=”Lil”]Dit komt werkelijk uit een ‘Ziekelijke Koker’..ik hoop dan ook dat Niemand hier ook maar iets op uit doet..want Energie volgt Aandacht he. Trap hier niet in mensen, want voor je het weet is er weer een NEGATIEF veld geschapen en dat kunnen we nu deze tijd Echt niet gebruiken, dusss..zet dit bericht in het LICHT aub!!

  ‘Een Negatief bericht..verspreid geen Licht’!

  In Lak’ech[/quote]
  Lil grote dank voor je reactie!!! Ik doe ook mee aan jouw oproep! In Lak’ech

  0 likes
 29. Waar ik wel in geloof, is dat de Amerikaanse regeringsleider een enorme verantwoording draagt voor de hantering van de milieunormen, waarvan intussen algemeen wordt aangenomen dat zij de oorzaak is van deze natuurrampen. De grootste econnomie op Aarde draagt de grootste verantwoordelijkheid.

  0 likes
 30. Wel opvallend toen ik de live uizending van Mobile 2000 TV aan het volgen was dat de weerman het volgende zei:

  ‘Dit is een ‘vreemde storm’. Een normale orkaan kan nooit zo van richting veranderen en in kracht toenemen als hij daarvoor op eerdere koers naar zee ( het noordoosten ) juist in kracht afnam’!!

  Hij had er geen verklaring voor. Wellicht toch HAARP i.c.m. chemtrails.

  Zie ook deze video:
  http://youtu.be/o4P7Kr17RX8

  Zeg het maar!

  0 likes
 31. pfff alsjeblieft zeg,
  wat. een onzin
  dat je dit plaatst zeg

  0 likes
 32. Waarom zouden ze een orkaan op zich zelf afsturen?
  Dit grapje kost miljarden..in deze tijd een beetje zonde geld lijkt me..
  Laten we dit maar naar het land der fabels sturen.
  Anders kom met een goed wetenschappelijk rapport dat dit aantoont.

  0 likes
 33. Erg teleurgesteld in niburu…om er dan nog zon criminele foto bij te plaatsen

  0 likes
 34. [quote name=”Lil”]Dit komt werkelijk uit een ‘Ziekelijke Koker’..ik hoop dan ook dat Niemand hier ook maar iets op uit doet..want Energie volgt Aandacht he. Trap hier niet in mensen, want voor je het weet is er weer een NEGATIEF veld geschapen en dat kunnen we nu deze tijd Echt niet gebruiken, dusss..zet dit bericht in het LICHT aub!!

  ‘Een Negatief bericht..verspreid geen Licht’!

  In Lak’ech[/quote]

  911 was zeker een valse vlagoperatie maar een orkaan als Sandy nee geen complot. Er zijn zo vaak orkanen daar.

  0 likes
 35. [quote name=”Hunting Wolf”]één misstap van Obama, en Mitt romney wint de verkiezingen.Dus die heeft hier echt geen baat bij lijkt mij.En over HAARP??IK stuur mijn FRAG clubbladen nog naar team Niburu, zodra ik mijn November nummer heb, waar deel 2 in staat beschreven.De Friese Radioamateurs hebben namelijk in het geniep onderzoek gedaan naar HAARP en wat ze kan, en niet.Ik kan alvast verklappen dat HAARP omringt is met complotters, die zelfs van natuurkunde, geen kaas hebben gegeten.quote]
  Kijk hier ook eens naar:
  Michael Murphy Interviewed on the Discovery Channel Chemtrail/Geoengineering Programs discussed
  Met video van 14 min.
  http://aircrap.org/michael-murphy-interviewed-on-the-discovery-channel-chemtrailgeoengineering-programs-discussed/335796/
  Misstap Obama?
  Kijk eens naar de vorige president, Bush.
  9/11 (2001) = inside job.
  Hij zat er 8 jaar.
  En nog steeds weten de meeste mensen in de wereld nog steeds niet hoe het zit!

  0 likes
 36. de natuur houdt gewoon schoonmaak, laat ze maar doen ze weet wat goed voor haar is en wat niet 😉

  0 likes
 37. … dan moet iedereen die heeft meegewerkt hieraan wel Obama-fan zijn.

  Overigens , is Infowars al niet ontmanteld zijnde een onderdeel van de regerende elite ?

  0 likes
 38. [quote name=”mb”]… dan moet iedereen die heeft meegewerkt hieraan wel Obama-fan zijn.

  Overigens , is Infowars al niet ontmanteld zijnde een onderdeel van de regerende elite ?[/quote]

  Jep, er staat ook in het artikel dat hun argumenten geen hout snijden.

  0 likes
 39. Wat is HAARP?!? Gouverneur Jesse Ventura heeft onderzoek gedaan in Alaska. Hieronder de link van deel 1 t/m 4

  http://m.youtube.com/watch?v=iQvaATUWr0c (deel 1)

  http://m.youtube.com/watch?feature=relmfu&v=EZrrw4_NJVY (deel 2)

  http://m.youtube.com/watch?feature=relmfu&v=TRwgYkKudJA (deel 3)

  http://m.youtube.com/watch?feature=relmfu&v=WAxKOSw1r2w (deel 4)

  0 likes
 40. [quote name=”Erik”]Wel opvallend toen ik de live uizending van Mobile 2000 TV aan het volgen was dat de weerman het volgende zei:

  ‘Dit is een ‘vreemde storm’. Een normale orkaan kan nooit zo van richting veranderen en in kracht toenemen als hij daarvoor op eerdere koers naar zee ( het noordoosten ) juist in kracht afnam’!!

  Hij had er geen verklaring voor. Wellicht toch HAARP i.c.m. chemtrails.

  Zie ook deze video:
  http://youtu.be/o4P7Kr17RX8

  Zeg het maar![/quote]
  mogelijk om het globalwarmingleugen debat kracht bij te zetten.

  0 likes
 41. [quote name=”Monique”][quote name=”Lil”]Dit komt werkelijk uit een ‘Ziekelijke Koker’..ik hoop dan ook dat Niemand hier ook maar iets op uit doet..want Energie volgt Aandacht he. Trap hier niet in mensen, want voor je het weet is er weer een NEGATIEF veld geschapen en dat kunnen we nu deze tijd Echt niet gebruiken, dusss..zet dit bericht in het LICHT aub!!

  ‘Een Negatief bericht..verspreid geen Licht’!

  In Lak’ech[/quote]
  Lil grote dank voor je reactie!!! Ik doe ook mee aan jouw oproep! In Lak’ech[/quote]
  @ fijn monique, wanneer we hier met elkaar onze energie bundelen..zijn we in staat een MEGA LICHTVELD neer te zetten, daar waar nodig.

  In Lak’ech

  0 likes
 42. Ik vind Alex Jones vooral een angstzaaier. Hij heeft wel goeie punten hier en daar, maar toch vooral een angstzaaier vind ik. Met de geboorte acte van Mr. Obama zat-ie er ook BOVENOP en was er als de kippen bij om in het begin van het termijn een mooie documentaire te maken om hem neer de sabelen (“The Obama Deception”). Het is niet goed of het deugt niet. Het is nogal een driftkikker. En om Obama specifiek op de huid te zitten hiermee, doet me ook meer geloven dat het gewoon Moeder Natuur is (http://www.ashtarontheroad.com/ashtar_re-sandy-10-30-12.html).

  Wat me onlangs ook doordrong was dat de namen van zijn sites, namelijk “InfoWars.com” en “PrisonPlanet.com”, enorm de nadruk op de negativiteit legt. Wars en Prison. Maar misschien ben ik dat maar.

  0 likes
 43. Het weer als wapen? in theorie zou het kunnen,er zijn al onderzoekers mee bezig om bliksem te sturen, Haarp is niet de enige! en de V.S is niet het enige land dat met de ionesfeer aan het rommelen is!
  Helaas!, voor al dit gerommel was er niets mis met het weer!geen chemtrails enz( die bestaan overigens al sinds de jaren 60)pas de laatste tien jaar is het heel erg heftig en opvallend.Ik denk niet dat Obama dit nodig heeft om te winnen van die griezel Romney, hoewel de klimaat freaks met deze storm koren op hun molen hebben gekregen en hun stokpaardje Global warming uit de kast kunnen halen.

  0 likes
 44. Sandy lijkt mij erg slecht voor de economie en dat is toch wat de Elite is stand willen houden?
  Dus ik denk puur natuur en dat Obama okay is. Ik sluit me aan bij Lil’s mening.

  0 likes
 45. geloof je het zelf.. zielig

  0 likes
 46. Ik zag een tijd lang niet de werkelijke onderlaag van Alex Jones. Vond zijn docu’s goed in elkaar zitten en ze verschafte een hoeveelheid insight de vaak nergens anders te krijgen viel/ te lezen viel. Tot ik zag dat al zijn informatie altijd uitgaat van de angst gedachte, ze nooit “licht” bevatten en hij door de elite nog immer in leven gelaten is, (een man als Daniel Estulin moet vrezen voor zijn leven nu hij de elite agenda openbaar maakt)Ik kwam na veel speurwerk erachter dat ook Alex Jones betaald wordt door de elite die hem laat leven en zijn werk laat doen.
  Beter is de gedachten op Maitreya…Babaji…of Satya Sai Baba te richten…Dit zijn/waren en zullen weer worden de werkelijke grote licht brengers der aarde….Ohm namah Shivai

  0 likes
 47. [quote name=”Eden”]Ik vind Alex Jones vooral een angstzaaier. Hij heeft wel goeie punten hier en daar, maar toch vooral een angstzaaier vind ik. Met de geboorte acte van Mr. Obama zat-ie er ook B, enorm de nadruk op de negativiteit legt. Wars en Prison. Maar misschien ben ik dat maar.[/quote]

  Ik heb dezelfde mening!
  Toen ie met David Icke aan het praten was merkte ik dat pas echt, dat hij op een heel ander energie niveau zit, stoorde me toen zwaar aan. Maar veel negatiever inderdaad!
  Af en toe wel fijn voor wat feiten!

  0 likes
 48. [quote name=”Hunting Wolf”]één misstap van Obama, en Mitt romney wint de verkiezingen.Dus die heeft hier echt geen baat bij lijkt mij.En over HAARP??IK stuur mijn FRAG clubbladen nog naar team Niburu, zodra ik mijn November nummer heb, waar deel 2 in staat beschreven.De Friese Radioamateurs hebben namelijk in het geniep onderzoek gedaan naar HAARP en wat ze kan, en niet.Ik kan alvast verklappen dat HAARP omringt is met complotters, die zelfs van natuurkunde, geen kaas hebben gegeten.Paniek om HAARP is totaal niet nodig namelijk!![/quote]

  Het gaat de elite erom dat er gewoon een president komt, maakt hun echt niet uit wie hoor!!

  0 likes
 49. [quote name=”Aardebewoner”][quote name=”Lil”]Dit komt werkelijk uit een ‘Ziekelijke Koker’..ik hoop dan ook dat Niemand hier ook maar iets op uit doet..want Energie volgt Aandacht he. Trap hier niet in mensen, want voor je het weet is er weer een NEGATIEF veld geschapen en dat kunnen we nu deze tijd Echt niet gebruiken, dusss..zet dit bericht in het LICHT aub!!

  ‘Een Negatief bericht..verspreid geen Licht’!

  In Lak’ech[/quote]

  911 was zeker een valse vlagoperatie maar een orkaan als Sandy nee geen complot. Er zijn zo vaak orkanen daar.[/quote]

  Des te makkelijker om mensen in de maling te nemen, aangezien het toch al vaak voorkomt daar zal niemand snel aan een inside job denken.
  Denk maar niet dat ze met een 2e 9-11 weg zullen komen. Ook hun worden blijven vernieuwen hoor..

  0 likes
 50. [quote name=”Aaron”]Erg teleurgesteld in niburu…om er dan nog zon criminele foto bij te plaatsen[/quote]
  Ik ben teleurgesteld in jou, dat je conclusies trekt op basis van gevoel en niet op basis van onderzoek.
  Overigens beweer ik niet dat het waar of onwaar is…

  0 likes
 51. [quote name=”Ab”][quote name=”Aaron”]Erg teleurgesteld in niburu…om er dan nog zon criminele foto bij te plaatsen[/quote]
  Ik ben teleurgesteld in jou, dat je conclusies trekt op basis van gevoel en niet op basis van onderzoek.
  Overigens beweer ik niet dat het waar of onwaar is…[/quote]
  Hoe weet je dat ik conclusies trek op basis van mijn gevoel .. trek jij nu conclusies op basis van het onderzoek die gevoerd is naar mijn gevoel.

  0 likes
 52. Lijkt mij eerder en als SANDY is gecreëerd, dat dit door de Illuminati is gedaan.

  0 likes
 53. LUISTER, ik was 2 dagen terug filmpjes aan het bekijken over Sandy. Kwam ik terech bij dit filmpje http://www.youtube.com/watch?v=rj1u5vGrbas

  MAAR, ik klikte door in de gerelateerde filmpjes balk, kom ik een filmpje tegen uit AUGUSTUS! Waar ze in een of andere tv show zitten te dansen met een live band en een liedje. De dansvloer waren zwart witte blokken (vrijmetselaars) en wat in dat filmpje zeggen is het volgende ( ongeveer)

  “Hurricane Sandy will be much much larger than hurricane Irene” in AUGUSTUS!

  NU kan ik het FILMPJE niet meer vinden? WTF!

  Daarbij komt ook nog dat SANDY letterlijk betekent “beschermer van de aarde” wat een vreemde naam is als je kijkt naar alle voorgaande orkaan-namen.

  Wou ik ff kkwijt, denk wat je wilt ondertussen ga ik proberen het filmpje te vinden!

  Ook raar dat ze deze orkaan “franken-storm” noemen. Frankenstein heeft niks met hybride te maken, wel met kunstmatige creaties.

  0 likes
 54. twee vliegen..

  Sandy blaast (burgemeester) Bloomberg in armen Obama

  Bloomberg noemde als belangrijke reden Obama’s inzet om klimaatverandering tegen te gaan.

  en zo werkt dat dus nog altijd.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/amerikaanse_verkiezingen/13143192/__Bloomberg_steunt_Obama__.html

  0 likes
 55. [quote name=”Ab”][quote name=”Hunting Wolf”]één misstap van Obama, en Mitt romney wint de verkiezingen.Dus die heeft hier echt geen baat bij lijkt mij.En over HAARP??IK stuur mijn FRAG clubbladen nog naar team Niburu, zodra ik mijn November nummer heb, waar deel 2 in staat beschreven.De Friese Radioamateurs hebben namelijk in het geniep onderzoek gedaan naar HAARP en wat ze kan, en niet.Ik kan alvast verklappen dat HAARP omringt is met complotters, die zelfs van natuurkunde, geen kaas hebben gegeten.Paniek om HAARP is totaal niet nodig namelijk!![/quote]

  Het gaat de elite erom dat er gewoon een president komt, maakt hun echt niet uit wie hoor!![/quote]
  Je zegt het goed, het gaat de elite erom!!Ben je vet de bevolking vergeten toch he?Tip: Als je van politiek geen verstand hebt, begin er dan nooit over!

  0 likes
 56. [quote name=”Ab”][quote name=”Eden”]Ik vind Alex Jones vooral een angstzaaier. Hij heeft wel goeie punten hier en daar, maar toch vooral een angstzaaier vind ik. Met de geboorte acte van Mr. Obama zat-ie er ook B, enorm de nadruk op de negativiteit legt. Wars en Prison. Maar misschien ben ik dat maar.[/quote]

  Ik heb dezelfde mening!
  Toen ie met David Icke aan het praten was merkte ik dat pas echt, dat hij op een heel ander energie niveau zit, stoorde me toen zwaar aan. Maar veel negatiever inderdaad!
  Af en toe wel fijn voor wat feiten![/quote]

  Jij blijft liever op een roze wolk zitten en dromen over Utopia !!?? Get real !

  0 likes
 57. Ik denk eerder dat de Illuminati er achter zit; die kunnen van alles uitspoken, natuurrampen o.a. maar ook kunnen ze valse rechtszaken simuleren etc..

  0 likes
 58. [quote name=”Kalki”]Ik denk eerder dat de Illuminati er achter zit; die kunnen van alles uitspoken, natuurrampen o.a. maar ook kunnen ze valse rechtszaken simuleren etc..[/quote]

  Hoezo, hoort Obama daar dan niet bij? Denk je echt dat hij een “vrije denker” is ?? Zijn adviseurs ( en financiers van zijn campagne waarschijnlijk) zijn dezelfde als diegene die meerdere presidenten van Amerika hebben gevormd en (bij)gestuurd. Denk aan Kissinger. Hij gaat van Republikein naar Democraat en weer terug. Maakt niet uit. Is dezelfde kliek achter al de presidenten die de dienst uit maakt.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Schokkend: Meer dan 124 miljoen kinderen dreigen vroeg te sterven

Er is een ware crisis gaande, die ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

twitter

Twitter-hack: ‘Dit is pas het begin’. Hackers wilden pedofilie bij elite aankaarten

Vannacht is het Twitter-account van PVV-leider Geert ...

coronavaccin

Meer dan HELFT proefpersonen krijgt last van bijwerkingen na coronavaccin

Tijdens een klinisch onderzoek naar een veelbelovend ...