CoronaBuitenland

Begrafenisondernemer: 50-70 procent van de lichamen bevat mysterieuze rubberachtige stolsels

Help door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!

Een begrafenisondernemer stuurde een monster van een bloedprop die hij uit het lichaam van een overledene had gehaald naar een laboratorium in Texas. Het monster bleek verrassend weinig ijzer, magnesium, kalium en zink te bevatten. Dit suggereert dat de bloedstolsels uit iets anders bestaan dan bloed.

In de Verenigde Staten treffen balsemers vaak bloedproppen aan in de lichamen van mensen die zijn overleden na coronavaccinatie. Richard Hirschman is al 20 jaar werkzaam als balsemer. De begrafenisondernemer zei tegenover de krant The Epoch Times dat hij normaal gesproken in vijf tot 10 procent van de gevallen te maken heeft met bloedproppen.

Nog nooit aangetroffen

Na de uitrol van de coronavaccins trad er een verandering op. Hirschman zei dat vandaag de dag vijftig tot zeventig procent van de lichamen vol met deze rubberachtige fibreuze stolsels zit. Hij heeft de vezelachtige structuren in de afgelopen 20 jaar nog nooit in het bloed aangetroffen. Datzelfde geldt voor zijn collega’s.

Cardioloog Wade Hamilton zei tegen de krant dat ze er niet uitzien als normale bloedproppen.

The Epoch Times sprak met zes balsemers. Ze vermoeden alle zes dat de bloedstolsels worden veroorzaakt door de prik. In de meeste gevallen weten ze wat de vaccinatiestatus van de overledene is.

Betrouwbare bron

Europarlementariër Cristian Terhes wijst erop dat er steeds meer van dit soort berichten naar buiten komen. “De politici die de vaccins pushen, moeten verantwoordelijk worden gesteld,” twittert hij.

Neuroloog Jan Bonte heeft uit betrouwbare bron vernomen dat dit fenomeen bestaat en dat er op dit moment onderzoek naar wordt gedaan.

4.7 119 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geen schaap
Geen schaap
24 dagen geleden

Hier houden de medici hun mondje dicht om hun baantje te behouden en de betaalde MSM praat recht wat krom is. Dit kan niet veel langer worden stil gezwegen. Truth will out !

burger
burger
24 dagen geleden

Hmmm, er zijn vast nog wel een aantal politici in kabinet en kamer die nog wel een boostertje kunnen gebruiken; de meest krachtige van de varianten in omloop. Ze moeten toch het goede voorbeeld geven

Ryan
Ryan
24 dagen geleden

We zullen wel zien,wie nog gaan omvallen, anders denken helpt vooraf, achteraf is het misschien wel te laat om anders te denken.
Hopelijk gaan we niet te veel mensen verliezen aan die troep.

voor
voor
24 dagen geleden

Moord met voorbedachte rade. ONGEKEND dat al deze moordenaars nog vrij rond lopen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

66
0
We lezen graag je reactie!x