CoronaBuitenland

Begrafenisondernemer: 50-70 procent van de lichamen bevat mysterieuze rubberachtige stolsels

Help door deze info met anderen op je socials te delen!

Een begrafenisondernemer stuurde een monster van een bloedprop die hij uit het lichaam van een overledene had gehaald naar een laboratorium in Texas. Het monster bleek verrassend weinig ijzer, magnesium, kalium en zink te bevatten. Dit suggereert dat de bloedstolsels uit iets anders bestaan dan bloed.

In de Verenigde Staten treffen balsemers vaak bloedproppen aan in de lichamen van mensen die zijn overleden na coronavaccinatie. Richard Hirschman is al 20 jaar werkzaam als balsemer. De begrafenisondernemer zei tegenover de krant The Epoch Times dat hij normaal gesproken in vijf tot 10 procent van de gevallen te maken heeft met bloedproppen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Nog nooit aangetroffen

Na de uitrol van de coronavaccins trad er een verandering op. Hirschman zei dat vandaag de dag vijftig tot zeventig procent van de lichamen vol met deze rubberachtige fibreuze stolsels zit. Hij heeft de vezelachtige structuren in de afgelopen 20 jaar nog nooit in het bloed aangetroffen. Datzelfde geldt voor zijn collega’s.

Cardioloog Wade Hamilton zei tegen de krant dat ze er niet uitzien als normale bloedproppen.

The Epoch Times sprak met zes balsemers. Ze vermoeden alle zes dat de bloedstolsels worden veroorzaakt door de prik. In de meeste gevallen weten ze wat de vaccinatiestatus van de overledene is.

Betrouwbare bron

Europarlementariër Cristian Terhes wijst erop dat er steeds meer van dit soort berichten naar buiten komen. “De politici die de vaccins pushen, moeten verantwoordelijk worden gesteld,” twittert hij.

Neuroloog Jan Bonte heeft uit betrouwbare bron vernomen dat dit fenomeen bestaat en dat er op dit moment onderzoek naar wordt gedaan.

4.7 127 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geen schaap
Geen schaap
1 jaar geleden

Hier houden de medici hun mondje dicht om hun baantje te behouden en de betaalde MSM praat recht wat krom is. Dit kan niet veel langer worden stil gezwegen. Truth will out !

burger
burger
1 jaar geleden

Hmmm, er zijn vast nog wel een aantal politici in kabinet en kamer die nog wel een boostertje kunnen gebruiken; de meest krachtige van de varianten in omloop. Ze moeten toch het goede voorbeeld geven

Ryan
Ryan
1 jaar geleden

We zullen wel zien,wie nog gaan omvallen, anders denken helpt vooraf, achteraf is het misschien wel te laat om anders te denken.
Hopelijk gaan we niet te veel mensen verliezen aan die troep.

voor
voor
1 jaar geleden

Moord met voorbedachte rade. ONGEKEND dat al deze moordenaars nog vrij rond lopen.

Back to top button
67
0
We lezen graag je reactie!x