Het Complot

Schat aan documenten George W. Bush over Skull and Bones binnenkort vrijgegeven

Help ons door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De vorige president van Amerika, George W. Bush, hoorde erbij. Twee Amerikaanse oud-opperrechters maakten er deel van uit. En ook de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry was lid. Waarvan? Van een geheim genootschap genaamd Skull and Bones.

Aangezien de meeste leden van Skull and Bones later hoge posities zullen bekleden, denken sommigen dat het genootschap een duister doel voor ogen heeft. Volgens complottheoretici is het één van de groepen die een Nieuwe Wereldorde willen stichten.

Wat het precies betekent om lid te zijn van deze elitaire club, is een raadsel. En dat zorgt voor achterdocht. Wat gebeurt er achter de deuren van het clubhuis, de zogeheten Tomb? Welke plannen smeden de leden van Skull and Bones?

Macabere rituelen

Hierover komen we misschien snel meer te weten, aangezien de presidentiële bibliotheek van George W. Bush op het punt staat meer dan 1000 pagina’s over Skull and Bones vrij te geven. De stukken worden in juli geopenbaard, tenzij Bush of president Barack Obama hier een stokje voor steken. Dat schrijft de toonaangevende Amerikaanse politieke website Politico.

De geheimzinnige groep houdt naar verluidt macabere rituelen. Volgens een gerucht bevat de Tomb de schedel van Geronimo en andere occulte voorwerpen. Door de jaren heen zijn er verschillende boeken over het genootschap geschreven. Ook het Amerikaanse tv-programma 60 Minutes besteedde er aandacht aan.

De groep kwam begin jaren negentig in de schijnwerpers te staan, toen leden van Skull and Bones tevergeefs naar de rechter stapten om te voorkomen dat vrouwen lid mochten worden. In 2004 was er opnieuw aandacht voor het geheime genootschap toen leden Bush en senator John Kerry meededen aan de presidentsverkiezingen.

Volgens Politico heeft Robert Gaylon Ross Sr., schrijver van verschillende boeken over complotten en elites in Amerika en de rest van de wereld, een Wob-verzoek ingediend over de stukken.

Ross schreef onder meer het boek ‘Who’s Who of the Elite’, over leden van groepen die in verband worden gebracht met complottheorieën, waaronder de Bilderbergers, de Council on Foreign Relations (CFR), de Trilaterale Commissie en Skull and Bones.

[Politico]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
6 jaren geleden

Er zal wel weer een stokje voor worden gestoken.

trackback
Eindtijdberichten en ander bijzonder nieuws, verzamelld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
Wim
Wim
6 jaren geleden

Het hoge gerechtshof verkrachten de wet.

helder
helder
6 jaren geleden

nou,dat wordt wereldwijd griezelen, behalve voor de insiders natuurlijk !

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x