Homepagina » Het Complot » Schat aan documenten George W. Bush over Skull and Bones binnenkort vrijgegeven
Schat aan documenten George W. Bush over Skull and Bones binnenkort vrijgegeven

Schat aan documenten George W. Bush over Skull and Bones binnenkort vrijgegeven

De vorige president van Amerika, George W. Bush, hoorde erbij. Twee Amerikaanse oud-opperrechters maakten er deel van uit. En ook de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry was lid. Waarvan? Van een geheim genootschap genaamd Skull and Bones.

Aangezien de meeste leden van Skull and Bones later hoge posities zullen bekleden, denken sommigen dat het genootschap een duister doel voor ogen heeft. Volgens complottheoretici is het één van de groepen die een Nieuwe Wereldorde willen stichten.

Wat het precies betekent om lid te zijn van deze elitaire club, is een raadsel. En dat zorgt voor achterdocht. Wat gebeurt er achter de deuren van het clubhuis, de zogeheten Tomb? Welke plannen smeden de leden van Skull and Bones?

Macabere rituelen

Hierover komen we misschien snel meer te weten, aangezien de presidentiële bibliotheek van George W. Bush op het punt staat meer dan 1000 pagina’s over Skull and Bones vrij te geven. De stukken worden in juli geopenbaard, tenzij Bush of president Barack Obama hier een stokje voor steken. Dat schrijft de toonaangevende Amerikaanse politieke website Politico.

De geheimzinnige groep houdt naar verluidt macabere rituelen. Volgens een gerucht bevat de Tomb de schedel van Geronimo en andere occulte voorwerpen. Door de jaren heen zijn er verschillende boeken over het genootschap geschreven. Ook het Amerikaanse tv-programma 60 Minutes besteedde er aandacht aan.

De groep kwam begin jaren negentig in de schijnwerpers te staan, toen leden van Skull and Bones tevergeefs naar de rechter stapten om te voorkomen dat vrouwen lid mochten worden. In 2004 was er opnieuw aandacht voor het geheime genootschap toen leden Bush en senator John Kerry meededen aan de presidentsverkiezingen.

Volgens Politico heeft Robert Gaylon Ross Sr., schrijver van verschillende boeken over complotten en elites in Amerika en de rest van de wereld, een Wob-verzoek ingediend over de stukken.

Ross schreef onder meer het boek ‘Who’s Who of the Elite’, over leden van groepen die in verband worden gebracht met complottheorieën, waaronder de Bilderbergers, de Council on Foreign Relations (CFR), de Trilaterale Commissie en Skull and Bones.

[Politico]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Kalki schreef:

  Er zal wel weer een stokje voor worden gestoken.

  9 likes
 • Evert schreef:

  Zoals George Bush senior het zei: “If the people knew what we had done, they would chase us down the street and lynch us.”

  Bron; http://hetgrotereplaatje.nl/illuminati.html

  9 likes
 • Wim schreef:

  Het hoge gerechtshof verkrachten de wet.

  4 likes
 • helder schreef:

  nou,dat wordt wereldwijd griezelen, behalve voor de insiders natuurlijk !

  0 likes
 • x

  Check Also

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  trump

  Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

  Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

  >