UFO

VIDEO: Wereldwijd erkende UFO-specialist levert ‘overtuigend bewijs dat UFO’s echt zijn’

Help anderen door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De bekende journalist en tv-persoonlijkheid Jaime Maussan heeft naar eigen zeggen van tienduizenden mensen van over de hele wereld bewijs ontvangen voor UFO’s en buitenaardse activiteit.

In onderstaande video, opgenomen op het MUFON Symposium 2015, presenteert hij recente ontwikkelingen op het gebied van ufologie. Hij laat videobeelden en foto’s zien van UFO’s, gemaakt door infraroodcamera’s, nachtkijkers, NASA-sondes, satellieten en vliegtuigcamera’s.

UFO’s worden door ruimtesondes van de NASA vastgelegd in de ruimte, bij de zon, rond kometen, in de buurt van vulkanen en ook verschijnen er vaak mysterieuze bollen in de lucht.

Maussan gaat ook in op de ‘nooit eerder vertoonde alienbeelden’ van de wereldberoemde crash bij Roswell op een grote conferentie over buitenaards leven in Mexico-Stad afgelopen jaar. De wereldwijd erkende UFO-specialist zegt dat de foto’s ‘hét bewijs leveren dat aliens bestaan’.

Rond de tijd van de UFO-crash bestonden er nog geen schetsen of modellen van buitenaardse wezens, dus de foto’s kunnen zijns inziens niet vervalst zijn. Ook collega-onderzoeker Richard Dolan is er zeker van dat het gaat om authentieke foto’s. De anatomie van de alien is volgens hem te gedetailleerd en correct om verzonnen te zijn.

[UFOTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tinus
Tinus
6 jaren geleden

Er zitten interessante zaken tussen afgewisseld met echt ongeloofwaardige, al met al wel onderhoudend.

Kalki
Kalki
6 jaren geleden

Aangezien UFO’s/Buitenaardsen zich op Aarde aanmelden om de planeet/mensheid te redden, zijn allen die dit ontkennen planeet-/mensheid- vernietigers.

coos
coos
6 jaren geleden

Pas als algemeen bekend is waarom ze hier zijn weten we zeker dat ze er zijn.

henry
henry
6 jaren geleden

Ben zo langzamerhand wel erg nieuwsgierig naar de definitie van ‘bewijsmateriaal’ in de UFOlogie wereld.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

29
0
We lezen graag je reactie!x